csoda-alga.shp.hu

A siker titka:

tedd magad boldoggá!

TED előadás - Shawn Achor
(Magyar felirattal!)

Tudományos forradalom!

 

A normális csupán átlagost jelent. A pozitív pszichológia úgy véli, hogy ha csak az átlagost vizsgáljuk (mint ahogy azt a tudomány teszi), akkor megmaradunk csupán átlagosnak. Miért van az, hogy néhányunk annyira kiemelkedik az "átlagosból" - szellemi, atlétikai, zenei képességek, kreativitás, energia szint tekintetében, vagy a kihívásra mutatott rugalmasság, vagy akár a humorérzék tekintetében? Bármi is legyen az oka, a pozitív pszichológia örömmel tanulmányozza, mert így begyűjthetünk információkat arról, hogy hogyan válhatnak más emberek is átlagon felülivé.

Az agyunk helytelenül van trenírozva. Megtanultuk, hogy a versengésre, a munkateherre, a gondokra, a feszültségekre és a panaszkodásra fókuszáljon. Azt képzeljük, hogy a külső világ eseményei és eredményei fogják okozni a boldogságunkat. Az igazság viszont pont ennek a fordítottja.

Adj magadnak 12 percet most az egészséged, sikereid és boldogságod érdekében, és nézd meg a fenti videót! Végezd el az 5 egyszerű gyakorlatot minden nap 21 napon keresztül, és képes leszel forradalmat véghezvinni a boldogságod, egészséged és sikereid területén!

 

Kérlek, kattints a Like ("tetszik") gombra! A Send ("küldés") gombra kattintva pedig elküldheted egy barátodnak is. Köszönöm!

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

 

Shawn Achor - egészség boldogság sikerKérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016