csoda-alga.shp.hu

ALGA TÉNYEK
ALGA TERMÉKEK
Mi az igazság az algákkal kapcsolatosan?

alga az élet bölcsője

 

Tények az algákról

Miben segít az alga?

Tudományos kutatások és személyes tapasztalatok

A mikroalgáknak - különösen a Spirulinának és Chlorellának - rendkívül fontos szerepük van az egészséges és teljes értékű táplálkozásunkban. A Spirulina és Chlorella mikroalga folyamatos fogyasztásával megelőzhetjük a hiánytüneteket és az ezekből eredő megbetegedéseket. Ez ma a tévhitekkel ellentétben nem csak a vegetáriánus étrendet folytatók számára fontos. Mindennapi életünkben, munkánkban, de főként a szervezetünket érő negatív környezeti hatásokkal szemben segítenek a mikroalgák létfontosságú összetevői abban, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig. Tovább a cikkhez »

 

Tények az algákról

Körülnéztünk a nagyvilágban

1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”. 2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga. 3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuperélelmiszernek nevezték el, mert... Tovább a cikkhez »

 

Influenza helyett alga

"Mi évek óta nem oltjuk már a hagyományos oltóanyaggal családunkat... de az algakészítményeket nagy kanállal "zabáljuk"... hmmm... nagyon fincsi (na, ez utóbbi nem igaz, mocsáríze van" (...) "ja, és évek óta nem volt nagyobb fertőzés... max. egy napig tartó ici-pici nátha... ez pedig a saját immunitásunk kialakulásának jele..." - Dr. Ilyés Gabi (háziorvos) Tovább a cikkhez »

 

A Spirulina alga vírus elleni hatása

 

A Spirulina alga tápanyag összetétele

 

Öregedés ellen algával

Chlorella növekedési faktor (anti-aging hatás)

 

Milyen jótékony anyagokat tartalmaznak a mikroalgák?

dr. Gálik Ágnes - Ideál Reforméletmód magazin 2004

 

A Spirulina immunrendszer aktiváló és rák ellenes hatása

 

Csoda alga tóKérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016