csoda-alga.shp.hu

Az új felfedezés:
ALLERGIA ELLEN ALGA


Egy ütős, természetes megoldás, amivel talán örökre elfelejtheted az allergiát - és esetleg az allergia-gyógyszereket is.


Kérlek, oszd meg, hogy minden allergiával küzdő emberhez eljuthasson az info. Köszönjük!


Aki tapasztalta az allergia örjítően kellemetlen tüneteit, nekik aligha kell ecsetelnem, hogy mennyire meg tudja keseríteni az élet szinte minden területét. Van, akinek olyan komollyá váltak a tünetei, hogy depresszióssá vált. Vannak, akik nem tudják végezni a munkájukat, ami komolyan fenyegeti a megélhetésüket - akár az egész családét. Sokan kimerültek, idegesek, ingerültek a családjukkal, barátaikkal - ami megmérgezi az emberi kapcsolataikat. Arról nem is beszélve, hogy a szülőknek milyen borzasztó érzés tehetetlenül nézni a gyermekük értelmetlen szenvedését...

allergia gyerekeknélMinden évben egyre több az allergiás megbetegedés - különösen a gyerekek körében nő ijesztően a száma. Ez természetesen a "civilizált" életmódunk mellékhatása, de fontos, hogy ne tekintsük a szervezetünket ellenségnek. Ő csak reagál egy helyzetre: egy vegyianyagokkal teljes mértékben átitatott környezetre, és egy stresszes életvitelre.

Ugyanakkor meglepően sokat tehetünk ellene - megelőzésképpen is, és akkor is, ha már kialakultak a kellemetlen tünetek.

Fokozatosan át tudjuk alakítani a környezetünket méreganyag-mentessé, és fokozatosan át tudjuk alakítani az életmódunkat és gondolkodásmódunkat, hogy csökkentsük a stresszt. (Ezen a weboldalon és a hírlevélben több száz tippet és tanácsot találsz életed minden területére.)

pollen allergia ellen algaAzonban megérkezett a pollenallergia szerzon, ezért most először egy gyorsabb megoldást szeretnénk mutatni. Természetes, gyógyszermentes segítség.
A program gyerekeknek is működik, mert tökéletesen természetes, fájdalom nélküli és mellékhatásmentes.


A megfelelő összetételű(!), 100%-os algakészítmény hatékonyan segíthet az allergia leküzdésében.

Bővebben az Immun Supreme 100% alga komplexről »

Immun Supreme ára »
25% kedvezmény részletei »
Vásárolj most »


Kérdésed van? Hívj most! +36205065956
Rendeld meg most akár 25% kedvezménnyel!


Olvasd el az alábbi tapasztalatokat:

33 éve van szénanáthám, bocs: volt!
Tavaly junius vége órta fogyasztom az algát, és szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirzsebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is. Mi március óta fogyasztjuk, és az allergiára páromnak sem sok gondja volt ezen a nyáron. néhány tüsszögéssel megúszta a parlagfűszezont is. Egyébként meg a porra már két hét algafogyasztás után nem reagált az allergiája. Ez is jó, ugye? :-))) Örülök, hogy az allergiásoknak ekkora segítséget nyújt, és elmúlnak a kellemetlenségek!
- Tilk Antal, Budapest

Kutyaszőr allergia ellen - a kép csak illusztrációAz algát október végén kezdte el szedni 13 éves fiam, akinek addig kutya-macskaszőr allergiája volt. Sok féle terméket kipróbáltunk, több százezret költöttünk, de sajnos nem segítettek, még a szteroidos orr spray sem, szeme mindig vörös volt, nem aludt, horkolt, tüsszögött. Az idei Karácsonyt apjánál töltötte, ahol kutya van a lakásban, és a gyermekem tünetmentes volt az ott töltött 2 hét alatt, azóta sem jött vissza nála. Kamaszkori pattanásai elmúltak, kipihentebben ébred és Genio-val kombinálva jól tud figyelni az órákon. Saját tapasztalatom, hogy az alga fogyasztásával a tavaszi fű, fa, mogyoró, pollen allergiám sem jelentkezett. A hidegre való allergiám, mely minden hideg ital vagy fagyi elfogyasztása után köhögést eredményezett teljesen megszűnt.
- Kis Erzsébet, Budapest

1990. óta szenvedtem minden nyáron a parlagfű és a fekete üröm pollenjétől (allergia). Ezekben az időszakokban visszavonultam, nem tudtam végezni a munkámat, kezdtem depressziós lenni. Sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi sem segített. Az algákkal 2008. áprilisában ismerkedtem meg. Öt hónap fogyasztás után már tudtam tesztelni a hatásukat, ugyanis a nagyon intenzív parlagfű virágzás augusztus 20. körül van. Éppen nyaraltunk és szándékosan nem vittem magammal a gyógyszereimet. Száraz, szeles időben még voltak tüneteim, de elviselhetően. Azóta már újra átvészeltem 2009-ben is ezt az időszakot, 1-2 tüsszentéssel, orrfújással. Elmúltak a reggeli torokköszörülések, köhögések.
- Oroszné Váradi Csilla

Egy este az ágyban fekve egyszer csak fulladozni és köhögni kezdtem. Elmentem az allergológiára, ahol kiderült, hogy asztmás és a házi porra allergiás vagyok. A por pedig sajnos még rosszabb, mint a parlagfű vagy más hasonló allergiák, mert az mindenütt jelen van, otthon, munkahelyen, utcán, bárhol. Az orvosom közölte velem, hogy a felírt gyógyszereket ezután már életem végéig szednem kell.
gyógyszer nélkül allergia ellenÉn ebbe egyáltalán nem tudtam belenyugodni, mert ösztönösen is hárítok mindenféle gyógyszer szedését. Kerestem tehát a megoldást, hála istennek meg is találtam. Mégpedig a 100%-os algakészítmények segítségével. Ennek már közel 2 éve.  Fokozatosan hagytam el a gyógyszereket, szinte az algák fogyasztásának elkezdése után pár nappal elmúltak a tüneteim és azóta sem fulladok, nem köhögök. Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek!
- Balajti Ildikó

Másik jelentős hatása a termékek fogyasztásának, hogy az igen erős allergiám jelentősen enyhült, szinte megszűnt. Sokféle dologra vagyok allergiás, a házi portól az állatszőrön keresztül a virágporokig, és például a porzsák kirázása után mindig gyógyszert kellett bevennem idáig. Mióta az algákat eszem, ez a tünet megszűnt! A nagyon erős parlagfű szezon közepén azért még benáthásodtam kicsit, de az előző években ez a náthásság szinte az egész évre kiterjedt. :) Vannak aztán még olyan „mellékhatásai” az algának hogy nem hullik annyira a hajam, a bőröm nem szárad ki, az emésztésem kiegyensúlyozott lett, az arcom sima.
- Csizmadia Attila

Megosztom veletek, az én kis unokám 7 éves és erősen allergiás volt. Én adtam neki a natúr algából naponta egyszer mézben elkeverve, teával hígítva, azóta nem szed allergia gyógyszert, csak naponta 1 alkalommal 3-szori helyett. Ezt 2 hónapja kezdtük el!!!"

 

- Orosz Valéria

A megfelelő minőségű, összetételű és tisztaságú, 100%-os alga por és kapszula:

Immun Supreme 100% alga komplex
Kattints ide »»


Kérlek, oszd meg, hogy minden allergiával küzdő emberhez eljuthasson az info. Köszönjük!


allergia ellen természetes megoldás

 

A fenti képek csak illusztrációk.


Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a forgalmazó cég nem tulajdonít a termékeknek a betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A termékek használata a szervezet öngyógyulását erősíti, és nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést. Ha gyógyszereket szedsz, az orvossal való konzultáció nélkül ne hagyd el őket, és semmiképpen sem egyik napról a másikra.Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016