csoda-alga.shp.hu

Természetes, erőteljes, bevált
3-lépéses kombináció
allergia ellen


Szeretnélek megkérni, hogy oszd meg ezt az oldalt azokkal az ismerőseiddel és barátaiddal, akik allergiával kínlódnak.

Akinek nincs, el sem tudja képzelni, hogy vannak, akiket olyan mértékben kínoz ez a tünet, hogy akár már az öngyilkosságot fontolgatják, csak hogy megszabaduljanak a gyötrő allergiától, mert már nem bírják tovább...

Vannak, akiknek a munkahelye is bizonytalanná válik, mert annyira a padlóra küldi őket az allergia, és így veszélybe kerül a családjuk megélhetése... És vannak, akik ha véletlenül egy falatot esznek abból, amire allergiások, akár halálos allergia-rohamuk is lehet...

Szeretnélek megkérni, hogy segíts életeket menteni.

Kérlek, oszd meg ezt a cikket azokkal a barátaiddal, kollégáiddal, családtagjaiddal és ismerőseiddel, ahol allergiás személy van a családban.

 Mert VAN megoldás az allergiára

Csak sajnos az allergiával küzdők 95%-a (még) nem tud róla, és az orvosok többsége sem ezt promózza (tájékozatlanság, szűklátókörűség, gyógyszer lobbi, stb. okán) - tisztelet a kivételnek: azoknak az orvosoknak, akik tájékozódnak, és támogatják, hirdetik a természetes gyógymódokat.

Nincs borzalmasabb, mint a fulladásos halál, és bizonyos esetekben ez be is következik.

Sajnos az allergológus szakorvosok egyetértenek abban, hogy rohamosan szaporodik az allergiás megbetegedések száma, és azt is egyöntetűen állítják, hogy nem lehet megjósolni, hogy mikor kinél mire fog beindulni a reakció. Egyszercsak megtörténik...
.
.
.
BEVÁLT 3-LÉPÉSES MEGOLDÁSI JAVASLATUNK:
.
Immun supreme mikroalga kapszula Biocom1.) Ennek a speciális mikroalga komplexnek a napi szintű fogyasztása (télen és nyáron) megfelelő mennyiségben már rengeteg esetben teljesen rendbehozta a szervezetet, megszűnt az allergia. Nincs mellékhatása. Gyerekeknek is adható 1 éves kortól!

"1990. óta szenvedtem minden nyáron a parlagfű és a fekete üröm pollenjétől (allergia). Ezekben az időszakokban visszavonultam, nem tudtam végezni a munkámat, kezdtem depressziós lenni. Sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi sem segített. Az algákkal 2008. áprilisában ismerkedtem meg. Öt hónap fogyasztás után már tudtam tesztelni a hatásukat, ugyanis a nagyon intenzív parlagfű virágzás augusztus 20. körül van. Éppen nyaraltunk és szándékosan nem vittem magammal a gyógyszereimet. Száraz, szeles időben még voltak tüneteim, de elviselhetően. Azóta már újra átvészeltem 2009-ben is ezt az időszakot, 1-2 tüsszentéssel, orrfújással. Elmúltak a reggeli torokköszörülések, köhögések." (Oroszné Váradi Csilla)


A mikroalga nem csak a tüneteket nyomta el, hanem a szervezet képes volt a segítségével meggyógyítani önmagát.
Sok esetben pedig csökkentek az allergia tünetei. Ilyenkor javasoljuk, hogy fogyaszd mellé a következő terméket:

OLAJFA KAPSZULA2.) A 18%-os, hihetetlenül erős olajfa kivonatot az allergia szezon előtt és alatt javasolt megfelelő adagban kell fogyasztani (nincs mellékhatása). Ha valaki nem csak pollenallergiás, akkor ezt is folyamatosan kell fogyasztani - lehetséges, hogy akár 1-2-3 évig - de az allergia mentes élet megéri...

"Az allergiámra, mellyel több, mint 10 éve küzdök, remekül működött az Olajfa, mely azóta is a nagy kedvencem: 1,5 doboz után elmondhatom magamról, hogy tünetmentes vagyok." (Ujvári Zsuzsanna)

"Ma már csak halvány emlék az, ami akkor beteggé tett, tönkretette a napjaimat, a közérzetemet, a hangulatomat. Egyik éjszaka arra ébredtem, hogy megfulladok, nem látok, itt a vég. A kedvesem néhány perc alatt berepített a jászberényi kórházba, ahol már pontos volt a diagnózis – ez komoly allergia. Ödémás daganat keletkezett a torkomban, az arcom felismerhetetlenné torzult. Az ágyam felett magasodó doktor azt leste, kell-e már gégét metszeni.
Az olajfa levél kivonatot – legalább 3 évig szedtem. A téli hónapokban szüneteltettem ugyan a szedését, de februártól novemberig szorgosan faltam az Olajfalevél-kivonat kapszulát (18%), napi 2×2 darabot. Barátaim, kollégáim hasonló módon követtek, így szabadultak meg ettől az alattomos betegségtől. Ma már csak emlék a történet. Nyom nélkül elmaradt az allergiám. Bármit ehetek, az év bármely napján." (Budavári Zsuzsa)

Olvasd el, mit tud az olajfa!3
.) A fordított ozmózis elvén működő víztisztító beszerelése iszonyatosan fontos (és nagyon kevesek által tudott!) szempont, mert el kell kerülnünk azt a 60.000 féle allergiafaktort, amit az ivóvízből jut a szervezetünkbe. (Nem, nem szűrik ki a vízműveknél, csak összesen 20(!!!) féle anyagot a 60.000-ből...)

RO víztisztító Biocom

Ilyen víztisztítót kisebb cégek, illetve nagy amerikai cégek akár 300.000 Ft-os áron árulnak, vagy még drágábban. A Biocom cég 56.900 Ft-ért biztosítja neked az életre szóló tiszta vizet. Miért ilyen olcsón? Mert nem ezen az egy terméken akar meggazdagodni, és amúgy is ügyesen bánik a büdzséjével, mert nem költ felesleges dolgokra, mint a legtöbb cég.

Olvasd el a részleteket, hogy miért lényeges a fordított ozmózis elven alapuló víztisztító napi használata, és hogy mennyit spórolsz az ásványvíz költségen, ha most bekötsz egyet.Megrendelés most 25% kedvezménnyel!

A legtöbb ember, aki ezt a három dolgot megveszi és a termékeket következetesen, megfelelő mennyiségben fogyasztja, az akár egy életre búcsút inthet az életét megkeresítő allergiának.

1.)  Regisztrálj önállóan a webshopban:
2.)  Vagy írj emailt:
3.)  Vagy hívj fel telefonon:
06 20 9 108 720


allergiaTudj róla, hogy ezek a termékek működnek. Ezernél is több tapasztalat igazolja. Ugyanakkor az allergia kialakulásának sokszor lelki (helyesebben személyiségi) oka is lehet a mérgezés (víz, ételek, levegő, gyógyszerek stb.), az immunrendszer felborult működése és a tápanyaghiány mellett. Több esetben komplex ok áll az allergia kialakulásának hátterében, aminek egyik része a személyiségben keresendő: általában egy feldolgozatlan érzelmi konfliktus, aminek nem biztos, hogy a tudatában vagy - erről jelez a szervezeted. (Allergiás gyerkőcnél többnyire a felnőtt családtagok belső, vagy egymás közötti konfliktusa az, amit rendezni kell, mert sokszor csak "megjeleníti", ami kimondatlanul jelen van a családban.) Fájdalmas a mélyére nézni a szőnyeg alá söprés helyett? Eléggé. Megéri a gyerkőcöd - és a saját - egészséged? Erre csak te tudod a választ. De ne aggódj, mert mindenkinek megvan a saját "rejtegetnivalója", ami komoly egészségügyi problémák okozója lehet. Vagy legalábbis úgy képzeljük, hogy rejtegetnünk kell. Ez teljesen természetes, az ember így van összerakva. Semmivel sem vagy rosszabb, sem jobb, mint mások. Illetve akkor vagy "jobb", ha te vállalod, hogy a mélyére nézel, és meghaladod azt a régi működésed, ami már elavult, és most már több bajt okoz, mint amennyi hasznot. Ha felvállalod, amit érzel, amit szeretnél, és ezt helyesen kommunikálod mások felé. Ha az érzelmi konfliktusaidat tudatosítod, megérted, elfogadod, és "kibeszéled", feloldod. Ha elkezded végignézni és átalakítani azokat a gondolati sémákat, amik szerint eddig "címkézted a világot". Hiszen azért születtünk ide, hogy fejlődjünk, és kibontakoztassuk azt a csodát, ami bennünk lapul - és ebben csak mi magunk akadályozzuk saját magunkat... ;)

A témához visszatérve

Természetesen ettől a 3 dologtól - alga, olajfa, tiszta víz - nem azt kell várni, hogy a 30 éve fennálló allergiának egy hét alatt elmúlnak a tünetei (bár ilyenre is volt már nem egyszer példa!), de az biztos, hogy ezzel a módszerrel valódi gyógyulást hajt végre a szervezeted, mert megkapja hozzá mindazt a segítséget, amire szüksége van. Az allergia elleni gyógyszerek és spay-k nem hoznak gyógyulást, ezt akármelyik orvos megmondja, ha megkérdezed. Csak a tünetek csökkentésére használnak (ha használnak...), emellett viszont komolyan lemérgezik a szervezeted és sokszor durva mellékhatásaik vannak. De ettől még az allergia nem múlik el...

Azt javaslom, hogy olvasd el a leírásokat, és vágj be ebbe az új dologba: rendeld meg ezt a három dolgot, és csináld végig!

Aztán kérlek, hogy írj egy emailt, amikor eltelt az első nyár folyamatos tüsszögés nélkül, vagy végre megint ehetsz őszibarackot, mogyorót, vagy örökbefogadhatsz végre egy kutyát, mert a szervezeted helyreállította a harmóniáját, és nincs többé allergia. Vagy nem kell tovább a gyereked kínlódását nézned...

allergia ellen természetesen

Kérlek, oszd meg ezt a cikket azokkal, akikről tudod, hogy van allergiás a családban, mert lehet, hogy életet mentesz vele - de minimum jobbá teszed az életüket.

Természetesen az már az ő döntésük, hogy kipróbálják-e, de nem tudom, te hogy vagy vele: én például nem tudom jól érezni magam a bőrömben, ha van egy információ a birtokomban, amivel segíthetek, és nem adom tovább, hanem visszatartom...
Nagyon köszönjük a segítséged!

egészséges élet


Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016