csoda-alga.shp.hu

"A meditáció a varázslathoz vezető ajtó"

CSAKRA-MEDITÁCIÓS KURZUS BUDAPESTEN

“A meditáció a varázslathoz vezető ajtó. Ez azt jelenti, hogy a tudatosságunkat emeljük, a tudatunkat kitágítjuk, kiterjesztjük a végtelenbe. Ahogy haladunk a spirituális úton, egyre mélyebbre merülünk az élet szépségébe és végtelenségébe.

Az élet egy csoda, egy varázslat. Te is egy csoda vagy. A tudatod, a gondolataid, a lehetőségeid, a magasabb éned, az álmaid, mind egy csoda, egy csodálatos dolog.”

Samvara


 

A meditáció a gondolatok megállításának művészete. Amikor a meditáció gyakorlásával képesek leszünk lelassítani, majd leállítani agyunk folyamatos zakatolását, korábban nem ismert békét és boldogságot tapasztalunk meg. Új dimenziók nyílnak meg előttünk.

A meditáció az egészségünk megőrzésében is fontos eszköz, erről egyre több tudományos kutatás születik.

A meditáció gyakorlásával egyre kevesebbet stresszelünk, és egyre könnyebben vesszük az élet akadályait. A meditáció hozzájárul egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb élethez.

meditációs kurzuson megismerheted a meditáció alapjait, megtanulhatsz egy különleges, de egyszerű meditációs módszert, és a gyakorlatban kipróbálhatod magadon a meditáció pozitív hatásait.

Nem szükséges előzetes tapasztalat hozzá.

Kis létszámú csoport, előzetes jelentkezés szükséges!


Időpont: Csütörtökönként 18:30 - 20:00 (érk: 18:15)

Helyszín: 1062 Budapest, Andrássy út 98..

Hozzájárulás: 1000 Ft / alkalom (terembérlet)

Bővebb információ és jelentkezés

jozsef.petercsak@gmail.com

Szeretettel várunk! :)

 

Gyönyörű képKérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016