csoda-alga.shp.hu

Megdöbbentő tények az algákról, mikroalgákról


1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.

2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.

3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuperélelmiszernek nevezték el, mert az alga nem táplálék-kiegészítő, hanem teljes értékű táplálék.

4.) Barack Obama amerikai elnök nem olajmezőket vásárolt, hanem algafarmokba fektette a pénzét. (Számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)

5.) 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1 kg zöldségnek felel meg.

6.) A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek átlagosan évente 10 kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szusi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.

alga tények - csodaalga

 

7.) 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot.

8.) Az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti, szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.

9.) A mikroalga élő táplálék. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezetünk nem képes egészséges sejtműködésre élő anyag bevitele nélkül. Ma már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk, csatonázott (halott) vizet iszunk, még a táplálék kiegészítők 99%-a is halott. Eredmény: rohamosan szaporodó degeneratív betegségek. A mikroalga por napi fogyasztásával minden nap élő anyagot fogyaszthatsz (figyelem, a tablettázott alga nem megfelelő!)

10.) A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.

11.) Amíg kútvizet, patakvizet, folyóvizet ittunk (és itattunk az állatainkkal), addig minden nap fogyasztottunk mikroalgát. Nem egy új dolog. Csakhogy jelenleg - több ezer év óta először - nem fogyasztjuk őket. A példa nem azt mutatja, hogy jelenleg javulna az emberek általános egészségi állapota...

12.) „Az alga a XXI. század fénytápláléka” - a mikroalgák a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak fényrészecskéket, azaz biofotonokat, ami nélkül a sejtjeink összezavarodnak és hibásan kezdenek el működni.Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016