csoda-alga.shp.hu

Megdöbbentő tények az algákról, mikroalgákról


1.) A már a letűnt idők dél-és közép amerikai, óceániai és ázsiai kultúrái is ismerték és elismerték a mikroalgákat, termesztették a „zöld aranyat”.

2.) A NASA űrkutatói Spirulina algát fogyasztanak űrutazásuk során, hiszen nincs koncentráltabb vitálanyag- és energiaforrás, mint a mikroalga.

3.) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felvette a világ alapélelmiszerei közé. Szuperélelmiszernek nevezték el, mert az alga nem táplálék-kiegészítő, hanem teljes értékű táplálék.

4.) Barack Obama amerikai elnök nem olajmezőket vásárolt, hanem algafarmokba fektette a pénzét. (Számtalan kiváló tulajdonsága és felhasználhatósága miatt)

5.) 1 gramm Spirulina alga tápértékben 1 kg zöldségnek felel meg.

6.) A világ legegészségesebb nemzetében élő emberek átlagosan évente 10 kg algát fogyasztanak el (levesek, saláták, szusi). Közismert tény, hogy a világon Japánban az egyik legmagasabb az átlagéletkor.

alga tények - csodaalga

 

7.) 1 kg alga 100.000 liter tengervíz hatóanyagát tartalmazza, olyat, mint vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok, aminosavak, és jódot, amely serkenti az anyagcserét, és támogatja ezáltal a súlycsökkenést, fogyást.

8.) Az alga által tartalmazott vitálanyagok felszívódása 90% feletti, szemben a táplálék-kiegészítőkkel, melyek felszívódása nem haladja meg a 15-30%-ot.

9.) A mikroalga élő táplálék. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezetünk nem képes egészséges sejtműködésre élő anyag bevitele nélkül. Ma már 99%-ban halott táplálékokat fogyasztunk, csatonázott (halott) vizet iszunk, még a táplálék kiegészítők 99%-a is halott. Eredmény: rohamosan szaporodó degeneratív betegségek. A mikroalga por napi fogyasztásával minden nap élő anyagot fogyaszthatsz (figyelem, a tablettázott alga nem megfelelő!)

10.) Mind a Spirulina alga, mind a Chlorella alga tartalmaz egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében, emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében.

11.) A Spirulina alga és a Chlorella alga esetében is több klinikai kísérlet - tanulmány igazolta, hogy hatékonyan csökkenti a rák kialakulásának veszélyét és meglévő daganatok esetén is hatékony kezelési mód.

12.) Az alga nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolsavat (GLA), ami hiányzik a mindennapi étkezésünkből, pedig létfontosságú lenne a kiegyensúlyozott agyi működéshez

13.) A mikroalgák az algákhoz tartoznak, de a tengeri algákkal ellentétben, az édesvizekben nőnek. Általában 1mm-nél is kisebbek, a szabad vízben mozognak, lebegnek.

14.) Amíg kútvizet, patakvizet, folyóvizet ittunk (és itattunk az állatainkkal), addig minden nap fogyasztottunk mikroalgát. Nem egy új dolog. Csakhogy jelenleg - több ezer év óta először - nem fogyasztjuk őket. A példa nem azt mutatja, hogy jelenleg javulna az emberek általános egészségi állapota...

15.) A mikroalgák változó mértékben, de bizonyítottan csökkentik, semlegesítik a sugárzás okozta károsodást (pl. radioaktív sugárzás, ami egyre nagyobb mértékben ér minden nap, mindannyiunkat.)

16.) „Az alga a XXI. század fénytápláléka” - a mikroalgák a legnagyobb mennyiségben tartalmaznak fényrészecskéket, azaz biofotonokat, ami nélkül a sejtjeink összezavarodnak és hibásan kezdenek el működni.


Az algákban nem hinni kell, hanem tapasztalni a hatásukat. 

Több tízezer ember tapasztalata az, ami egyre nagyobb nyilvánosságot tulajdonít a témának Magyarországon is.

Csatlakozz a klub-hoz, tapasztald meg az algák áldásos hatását.

Jobb, ha elfogadjuk, hogy az algafogyasztást minden embernek javasolt beépítenie a napi szintű táplálkozásába. Vannak dolgok, amiket kizárólag az algák tudnak nekünk biztosítani - legalábbis ilyen széles körben, bárki számára elérhetően.

 

Minden nap két teáskanál, vagy 3x2 kapszula mikroalga »»

 

Csodaalga - jó egészséget minden napraKérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016