csoda-alga.shp.hu

Mit tehetünk influenza-járvány ellen?

Egy lelkiismeretes, magyar orvos házaspár levele barátaihoz és pácienseihez

Kérlek, oszd meg, mert másnak is fontos lehet ez az információ! Köszönjük!

 

"Kedveseim!

Rémisztő hírek minden évben a médiában: ÚJ INFLUENZA TAROL! ENNYI ÉS ENNYI HALÁLESET... stb., de ez mindig is volt!

De kik halnak meg? Akik már eleve betegek, csökkent immunitással, védekezőképességgel rendelkeznek, egyszerűen nem képes a szervezetük legyőzni a vírust! Ez tény!

Mit tehetünk? Hát készüljünk fel időben, erősítsük védekezőképességünket minden lehetséges módszerrel, védjük gyerekeinket, szüleinket, szeretteinket!

Nem véletlen ez a levél, mi már megtaláltuk a módját, és bár nem a mi érdemünk, de orvosként küldetésünk ezt elmondani, mondjátok ti is tovább:

mikroalgák bizonyítottan
vírusellenes hatással bírnak

(biológiai labor in vivo és in vitro bizonyítékot szolgáltatnak), még a HIV-vírusnak is megállj-t parancsol japán kutatások szerint, de más vírusok sejtbe hatolását is képesek gátolni!

A vírusok csak sejten belül képesek tarolni, hát adjatok esélyt magatoknak és készüljetek fel ti is, meg szeretteitek is! Egyétek "nagykanállal" a mikroalgát, a magyar nemzet nem pusztulhat el, erősödjetek!

Csak zárójelben súgnám meg, nem ámítás, aki a télen az ismerettségi körünkben fogyasztotta ezeket a mikroalga-készítményeket, még csak náthás sem volt, kis pácienseink immunrendszere, vérképe, étvágya, stb. egyszerűen csodálatos módon rendeződött, betegségnek árnyéka sem jelent meg...

A többi pozítiv eredményről pedig órákon keresztül mesélhetnénk (sclerosis multiplex-es, diabetes-es, allergiás, daganatos, refluxos, stb. beteg), de most az influenza közelít, erre vértezzük fel magunkat és szeretteinket.

Mindenkinek szíve-joga a döntés, nekünk orvosoknak pedig az információ továbbadása a kötelességünk, ezt meg kell tennünk (mert megfelelő oltóanyag még nincs....)

Okos döntést és emberi hozzáállást remélve ölelünk mindenkit!

Mindenki küldje tovább, ha valaki fontos életében!"

- Dr. Ilyés Gabriella, orvos

 

 

Az immunerősítés "védőszentje":

A mikroalga »

 

 

Kérlek, oszd meg, mert másnak is fontos lehet ez az információ! Köszönjük!

 

 

influenza_ellen_immunerosites

 

 

Az immunrendszer erősítésének megoldóképlete egyszerű:

egészséges élet képlete

 

1.) Igyál sok tiszta vizet minden nap (minimum 2 liter tiszta víz - a leves, a kávé és az alkohol nem számít folyadéknak, mert több vizet von el a szervezettől a megemésztésük, mint amennyit tartalmaznak...)

2.) Tartózkodj rendszeresen a tiszta levegőn, a napon, és minden nap mozogj (heti 3-4 alkalommal eddz egy órát lehetőleg izzadásig, de legalább sétálj minden nap 20 percet, ha nem megy az intenzívebb mozgás)

3.) Tudatosan figyelj rá, hogy a nap minél több percében pozitív érzelmi beállítottsággal viszonyulj a környezetedhez és önmagadhoz. Tanulj meg meditálni, olvass pozitív szemléletű és önismereti könyveket, és rendszeresen ajándékozd meg magad örömteli élményekkel

4.) Táplálkozz egészségesen és komplexen: cukor, finomított szénhidrát, sok hús, sok tejtermék, félkész ételek, alkohol és üdítőitalok helyett minőségi (nem teszkós) nyers zöldség és gyümölcs, hidegen sajtolt növényi olajok, tiszta állati zsírok, gombák, frissen készített ételek (vagy rendelj minőségi helyről, ha nem főzöl), háztáji hús heti 1-2 alkalommal, minél kevesebb tejtermék, kevés tojás, gumósok és gabonák (különösen télen), és fogyassz minden nap mikroalgát, mert az minden tápanyagot tartalmaz, amire az emberi szervezetnek szüksége van nap-mint-nap.

Egyetlen gramm ebből a 100%-os mikroalga komplexből annyi tápanyagot tartalmaz, mint 1 kg jó minőségű termelői biozöldség, illetve -gyümölcs!

 

Az immunerősítés "védőszentje":

100% mikroalga komplex »

 

Kérlek, oszd meg, mert másnak is fontos lehet ez az információ! Köszönjük!Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016