csoda-alga.shp.hu

Biocom, Ökonet termékek
Kapcsolat (telefon / telefonszám, email cím)


Terjéki József

Csodaalga
(csodaalga.hu)

+36 20 967 3895
terjekijozsef@gmail.com

 

Kérdésed van a Biocom, Ökonet termékekkel, kúrákkal, megrendeléssel, árakkal,  kapcsolatosan?

 

Hívj bátran, a telefonban bármit meg tudunk beszélni!

+36 20 967 3895

Ha nem veszem föl, de látom a számod, amint lehet, visszahívlak!

vagy e-mail: terjekijozsef@gmail.com

 

 

 

 

 


 

Jogi nyilatkozat

A weboldalon található termékek nem gyógyszerek, és nem is csodakészítmények.

A mikroalgák minden növénynél hatékonyabban táplálják és méregtelenítik a szervezetet, és kivezetik az ott felgyülemlett nehézfémeket és salakanyagokat, amelyek a betegségek, problémák kialakulásának jelentős részéért felelősek. Sok egészségügyi problémával szemben az orvostudomány is tehetetlen, még csak beazonosítani sem tudja őket. A méregtelenítés után a szervezet felépíti saját immunrendszerét, amely védelmet nyújt a környezetszennyezés, a hiányos és toxikus táplálkozás, stressz, és más káros hatások ellen.

A honlapon és a hírlevélben található információk az idézett szerzők, a szakemberek és a honlap tulajdonosának nagyfokú körültekintésével és legnagyobb szakértelmével készültek. Ennek ellenére kizárólag tájékoztató jellegűek.

A feltüntetett információk nem helyettesítenek egy szakemberrel (pl. kezelőorvos) folytatott konzultációt. A honlapon nem célunk, hogy diagnosztizáljunk, fájdalmat csillapítsunk, betegségeket kezeljünk, vagy gyógyítsunk, mert nem orvoslással foglalkozunk. Amennyiben úgy érzed, hogy az egészségügyi problémáddal kapcsolatban megválaszolatlan kérdéseid maradtak, a vásárlást megelőzően fordulj kezelőorvosodhoz, szakorvoshoz, diplomás természetgyógyászhoz! 

Én, Terjéki József a http://csoda-alga.shp.hu / http://csodaalga.hu honlap tulajdonosa/kezelője vagyok. Az oldalon keresztül tagi áron megvásárolt készítményeket nem tőlem vásárolod meg, hanem a forgalmazó cégtől. A termékekkel kapcsolatos minden jogi, forgalmazhatósági, engedélyeztetési kötelezettség a hivatalos forgalmazót terheli. Az általános vásárlási feltételeket a forgalmazó cég határozza meg. Akciókról, kedvezményekről, promóciókról, a vásárlási és szállítási feltételekről a forgalmazó cég hoz döntést, amelynek sem tartalmát, sem idejét nem áll módunkban befolyásolni.

Ha a weboldalon személyes adatot adsz meg, azt megőrizhetem, és felhasználhatom az általad vásárolt termékek nyomon követésére, illetve arra is, hogy felhívjam a figyelmedet olyan lehetőségekre, amelyek szerintem érdekelhetnek. Például küldhetek neked email-ben információt a termékekről, szolgáltatásokról. Ha nem szeretnél ilyen információt kapni, kérlek, jelezd ezt nekem a terjekijozsef@gmail.com email címen, és eltávolítom az adataidat a listáról.

A weboldalon és a hírlevelekben található minden információ figyelembe vételével a vásárlás a vásárló saját felelősségére történik. A termékek fogyasztásával elérni kívánt hatásokat én, mint terjesztőpartner garantálni nem tudom, továbbá azokért nem vállalok felelősséget, illetve garanciát.

Mindezek mellett számomra nagyon fontos, hogy elégedett legyél a termékekkel és a szolgáltatással. A legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni neked. Ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg problémába ütköztél, bátran keress az elérhetőségeimen!

 

Szerzői jogok:

2007-2017 ˆ Minden jog fenntartva!Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016