csoda-alga.shp.hu

Biocom, Ökonet termékek
Kapcsolat (telefon / telefonszám, email cím)


Független termék tanácsadó:

Terjéki József
Cég: LAKEL Elektronikai Tervező
és szolgáltató Bt.

Csodaalga
(csodaalga.hu)
(Csoda-alga.shp.hu)

+36 20 967 3895
terjekijozsef@gmail.com

 

Kérdésed van a Biocom, Ökonet termékekkel, kúrákkal, megrendeléssel, árakkal,  kapcsolatosan?

 

Hívj bátran, a telefonban bármit meg tudunk beszélni!

+36 20 967 3895

Ha nem veszem föl, de látom a számod, amint lehet, visszahívlak!

vagy e-mail: terjekijozsef@gmail.com

 

 

 

 

 


 

Jogi nyilatkozat

A weboldalon található termékek nem gyógyszerek, és nem is csodakészítmények.

A honlapon található információk az idézett szerzők, a szakemberek és a honlap tulajdonosának nagyfokú körültekintésével és legnagyobb szakértelmével készültek. Ennek ellenére kizárólag tájékoztató jellegűek.

A feltüntetett információk nem helyettesítenek egy szakemberrel (pl. kezelőorvos) folytatott konzultációt. A honlapon nem célunk, hogy diagnosztizáljunk, fájdalmat csillapítsunk, betegségeket kezeljünk, vagy gyógyítsunk, mert nem orvoslással foglalkozunk. Amennyiben úgy érzed, hogy az egészségügyi problémáddal kapcsolatban megválaszolatlan kérdéseid maradtak, a vásárlást megelőzően fordulj kezelőorvosodhoz, szakorvoshoz, diplomás természetgyógyászhoz! Weblapunk olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért  nem vállalunk felelősséget.

Én, Terjéki József a http://csoda-alga.shp.hu / http://csodaalga.hu honlap tulajdonosa/kezelője vagyok. Az oldalon keresztül tagi áron megvásárolt készítményeket nem tőlem vásárolod meg, hanem a forgalmazó cégtől. A termékekkel kapcsolatos minden jogi, forgalmazhatósági, engedélyeztetési kötelezettség a hivatalos forgalmazót terheli. Az általános vásárlási feltételeket a forgalmazó cég határozza meg. Akciókról, kedvezményekről, promóciókról, a vásárlási és szállítási feltételekről a forgalmazó cég hoz döntést, amelynek sem tartalmát, sem idejét nem áll módunkban befolyásolni.

Ha a weboldalon személyes adatot adsz meg, azt megőrizhetem, és felhasználhatom az általad vásárolt termékek nyomon követésére, illetve arra is, hogy felhívjam a figyelmedet olyan lehetőségekre, amelyek szerintem érdekelhetnek. Például küldhetek neked email-ben információt a termékekről, szolgáltatásokról. Ha nem szeretnél ilyen információt kapni, kérlek, jelezd ezt nekem a terjekijozsef@gmail.com email címen, és eltávolítom az adataidat a listáról.

A weboldalon és a hírlevelekben található minden információ figyelembe vételével a vásárlás a vásárló saját felelősségére történik. A termékek fogyasztásával elérni kívánt hatásokat én, mint terjesztőpartner garantálni nem tudom, továbbá azokért nem vállalok felelősséget, illetve garanciát.

Mindezek mellett számomra nagyon fontos, hogy elégedett legyél a termékekkel és a szolgáltatással. A legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni neked. Ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg problémába ütköztél, bátran keress az elérhetőségeimen!

 

Szerzői jogok:

2007-2017 ˆ Minden jog fenntartva!Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016