csoda-alga.shp.hu

Ez az egyszerű anyag lenne a fiatalság titka?

A legújabb elméletek szerint a növényekben található klorofill nemcsak ezek fejlődését támogatja, de segít az ember fiatalságát is megőrizni.

Köszönet: Retikül.hu

Első ránézésre a bizarr zöld ital olyan, mintha valaki egy pohárba valamilyen furcsa színű iszapot töltött volna, de a klorofilloldatos vizet az egyik legújabb csodaszerként tartják számon egészségügyi hatásainak hála, melyet olyan sztárok is elismernek, mint az angol szupermodell-színésznő, Rosie Huntington-Whiteley vagy a szimplán Testnek nevezett Elle Macpherson.

Klorofill, Chlorella

A Nap éltető energiája van összegyűjtve a zöld oldatban

A klorofill nem más, mint a növények - és az alga - zöld pigmentanyaga, ami elnyeli a napsugárzás energiáját, hogy egészen a sejtekig továbbítva segítse a növény további fejlődését - ezt nevezzük fotoszintézisnek. Tulajdonképpen, ha egyszerű hasonlattal szeretnénk élni: a klorofill a növényeknek olyan, mint a hemoglobin az embernek, ez festi vörösre a vérünket, és szállítja az oxigént a véren keresztül szerte a testben.


Klorofillt a vízbe!

Akik hisznek a klorofill-víz hatásosságában, úgy gondolják, hogy ez az anyag segíthet a szervezetben növelni a vörösvértestek minőségét és mennyiségét, hatékonyabbá téve az oxigénszállítást, ami több energiát és jobb közérzetet jelent. A különleges zöld ital támogatói azt is állítják, hogy a klorofillal dúsított víz erős antioxidáns, ami védelmet nyújt a rák ellen, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, segíti az emésztést, és gyorsabb magnézium, K- és C-vitamin-, folsav-, vas-, kalcium- és fehérjeszállítást biztosít. És, ha mindez nem elég, a krónikus rossz leheleten is segít.


A szakértő bizonyítéka

James Duigan egészségügyi szakértő, aki olyan pácienseket tudhat a praxisában, mint a fent említett Rosie Huntington-Whiteley és Elle Macpherson, úgy gondolja, hogy a vízben feloldható klorofillcseppek fogyasztásával megakadályozhatjuk a szervezet elsavasodását.

- A sok egészségtelen étel felborítja a test pH-egyensúlyát, a savasodás pedig álmatlansághoz és súlygyarapodáshoz vezethet. Ezért annyira fontosak a lúgos anyagok, amilyen a klorofillos víz is, csak így tud visszaállni az egyensúlyi állapot.

Duigan ugyanakkor azt is hozzátette: - Megállapítottuk, hogy klorofillos víz csökkenti a gyulladásokat, és megszünteti az elsavasodást, amitől az emberek frissebbnek és tisztábbnak érzik magukat.

 

Miben található a legtöbb klorofill?

A legtöbb klorofillt a Chlorella Vulgaris névre hallgató mikroalga tartalmazza. A Chlorella egyben egy erős méregtelenítő is, sejtszinten képes méregteleníteni. Minél kevesebb szennyeződés van egy sejtben, annál tovább él. Tehát méregtelenítés = Anti Aging!

További előnye a Chlorella fogyasztásának, hogy míg a zöld növényekből nehézkes kinyerni a megfelelő mennyiségű klorofillt, a 100% mikroalga por, vagy kapszula napi fogyasztásával egy mozdulattal bejuttatjuk a szervezetünkbe a megfelelő mennyiségű (és minőségű!) fiatalító anyagot.

A növényekből kinyert klorofill percről-percre veszít az erejéből, és egy növény 1-2 órával a betakarítása után gyakorlatilag már halott anyagnak számít. A mikroalgát különleges körülmények között termesztik, majd "betakarítása" után azonnal testhőmérséklető levegővel kiszárítják, így a tápanyagtartalma, információtartalma, magas rezgése végig megmarad. Vízbe téve pedig azonnal életre kel, és a legmagasabb hatásfokkal elkezd dolgozni a szervezetünkben. Így minden nap tiszta, élő anyagot juttathatunk be a szervezetünkbe, ami élteti a sejtjeinket. Mindezt napi maximum 1-2 perc alatt.


A legjobb klorofill forrás:

100%-os mikroalga »»

 

 

Szakértők szerint a klorofill lehet a japán nők legendás fiatalosságának egyik titka
Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016