csoda-alga.shp.hu

Egy személyes tapasztalat a mikroalgáról


"Hogy miért keresik ennyien? Mert egy csoda! Aki beteg annak reményt ad! Aki egészséges annak pedig megnyugvást, hogy az is marad."


 

"Kedves Nóra!

Tegnap átutaltam a pénzt és már nagyon várom a csomagot. Én egy a kolléganőmtől tudok róla. Amikor említette, nem hittem jótékony hatásában, azt mondtam neki, hogy ha mindez igaz lenne nem volna ennyi beteg a világban. Teljesen elzárkóztam a dologtól, különösen akkor amikor az árát is meghallottam. Aztán hazajöttem és az interneten rákerestem. Amikor a terméktapasztalatokat olvastam nem hittem a szememnek. Arra gondoltam, hogy ha csak a fele igaz mindannak amit írnak róla már akkor is érdemes kipróbálni.

Félve vettem be este az első szemet, mert nagyon sok gyógyszerre érzékeny vagyok és nem csak orvosságra de más élelmiszerre is. Nem tudtam milyen hatásra számíthatok. A sok stressz és idegesség a gyomromat eléggé megviselte és nagyon sok savam lett tőle. Amitől aztán renszeresek voltak a rosszullétek. Kialakult a reflux.

 

Nos nekem a három hónap alatt a következő változást hozta a kapszula:

- megszüntek a rosszullétek, a sav már csak ritkán van,

- átalszom az éjszakát, reggel frissen ébredek,

- nem vagyok ingerült és nem idegeskedek, nehezen hoznak ki a sodromból,

- szép lett a körmöm elmúltak róla a hosszanti barázdák,

- a szemem alatti karikák halványabbak lettek,

- kiegyensúlyozott vagyok,

- rengeteg energiám van nem érzek fáradságot,

- az arcbőröm szemmel láthatólag élettel teli, kisimult lett

- a szemnyomásom emelkedett volt, most beállt a normál szintre, az orvos kérdezte, hogy szedek-e valamit a csepp mellé s én azt mondtam, hogy áldott legyen az aki behozta  az országba a csodabogyót s az is aki újra felfedezte, /javasoltam, hogy nézzen utána a neten/.

 

Amikor elkezdtem szedni azt gondoltam többé-kevésbé egészséges vagyok, de úgy tűnik több gondom volt mint hittem.

A férjemnek normál lett a vérnyomása a vércukra évek óta nem ment 10 alá. Most, mióta a kapszulát szedi szépen megy lefelé, már 8,5 volt a múlt héten. Az édesapámnál is látványos a javulás. A kedélyállapota pedig sokat javult.

Kedves Nóra! Hogy miért keresik ennyien? Hát ezért! Mert egy csoda! Aki beteg annak reményt ad! Aki egészséges annak pedig megnyugvást, hogy az is marad. Bocsánat, hogy ennyi ideig raboltam az ídődet, de ezt el kellett mondanom.

Jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel Marika"

 

Kattints ide a kapszulához »Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016