csoda-alga.shp.hu

Immunerősítés természetesen

Avagy hogy sikerült megúsznom az elmúlt hét évben a náthát és az influenzát?


Bár most épp gyönyörűen süt a nap, megérkezett a hideg, és hozta magával az esőt, a szelet, a nyirkosságot is. Ilyenkor sokan érzik magukat fáradtabbnak, levertnek, fázósnak, vagy éppen náthásak, influenzásak lesznek.


A magam részéről kb. 7 éve nem sikerült se náthásnak, se influenzásnak lennem,
mert rendszeresen, szünet nélkül iszom a
mikroalgát. Fantasztikus immunerősítő. Ilyenkor ősszel érdemes kicsit többet enni belőle, mint a dobozra írt megelőző adag, így könnyen megúszhatjuk a betegeskedést, a több hetes köhögést, lázat, és a betegségek szövődményeit (tüszős mandulagyulladást, tüdőgyulladást, vesegyulladást stb.). Értelemszerűen aki csak 1-2 kapszulát fogyaszt, természetesen nem számíthat ilyen hatékony immunerősítésre, ezért szívből javaslom, hogy minimum 3x3 kapszulát, vagy többet fogyassz belőle egy nap. Ha a port iszod (mint én), akkor pedig minimum 2 adagolókanállal egy nap, de inkább 3-mal. Meghálálja magát.

Azt tapasztaljuk, hogy az algafogyasztók közül legtöbben nem betegednek meg az őszi nátha szezonban, illetve aki esetleg mégis, ő néhány nap alatt túlvan a máskor hetekig húzódó kínlódós betegségen, és nem fejlődnek ki a szövődmények. Gyerekeknél, felnőtteknél egyaránt fontos!

Most AKCIÓS áron vehetsz a családnak algát, és javasoljuk is, hogy mindenki egye a családban, mert egyre többen köhögnek és prüszkölnek körülöttünk.

ALGA »

 

Szeresd a vesédIlyenkor különösen fontos a vesénk megtámogatása is. A vese fontos szervünk, gyakorlatilag az életerő központja, így nagyon fontos, hogy minél több módon erősítsük. Érdemes napközben rendszeresen megdörzsölgetni, masszírozni és megszeretgetni - akár önmagunknak, akár egy finom kezű masszőr segítségével.

A vese erősítésére pedig szeretettel ajánlok egy nagyon finom koktélt is. Reggelente, étkezés és ivás előtt érdemes elfogyasztani (és utána kicsit még várni, hogy dolgozhasson).

 

Vese és húgyhólyag védő ital

Hozzávalók:

  • 1 citromnak és 1 lime-nak a leve kicsavarva
  • 5-10 dl desztillált víz, vagy tisztított víz (RO víztisztítóval ajánljuk »)
  • egy csipet cayenne-i bors
  • juharszirup (ízlés szerint)

Meleg vízzel a legjobb, ez a hűvös őszi reggeleken igazán jól is esik.

Emellett fontos, hogy legalább 7 órát aludjunk, méghozzá sötétben, mert a testünk így tud hatékonyan regenerálódni. Különösen akkor fontos, ha betegek vagyunk, de akkor is, ha egészségesek szeretnénk maradni. :)

Lehetőleg mindig tartsd melegen a tested. Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy alapvetően azért öltözködünk, hogy az időjárástól óvjuk magunkat, nem azért, hogy jól nézzünk ki... :) Persze, az is lényeges, csak érdemes megtartani a prioritást, a fontossági sorrendet. :)

 

Rendeld meg most a 100% alga komplexet, ne várj tétlenül a bacik támadására! »Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016