csoda-alga.shp.hu

KÖNYVEK


A Megvilágosodás Kézikönyve

A Megvilágosodás Kézikönyve - Könyv, Spiritualitás

Ez a misztikus kötet kalandra hív! Gyakorlatai az önfelfedezés útján járók számára nyújtanak segítséget. A feladatok elvégzésével saját magunkon keresztül tapasztalható meg az igazság. Az önismeret ösvényein egy megvilágosodott mester tanításai adnak útmutatást.

Eredeti ár: 3350 Ft
Akciós ár: 2680 Ft

 

Vélemények a könyvről:

"A Megvilágosodás kézikönyvének gyakorlatait követve át tudtam lépni a korlátaimat. Időnként újra elolvasom, és végigveszem a gyakorlatokat, új dimenziókba lépve ezáltal. Ajánlom azoknak, akik készek arra, hogy szembesüljenek önmagukkal, és életük egy boldogabb korszakába lépjenek."

"Évek óta foglalkozom spiritualitással, de nem találtam még olyan könyvet, ami tisztán elmagyarázza mi a lényege. Örülök, hogy megtaláltam a megvilágosodás kézikönyvét, mert a gyakorlatokon keresztül, úgy érzem átélem a lényeget. Hálás vagyok, hogy olvashatom."

"A Megvilágosodás Kézikönyvének gyakorlatait pontosan, őszintén elvégeztem. Bár hosszú ideig tartott, mert egyes feladatoknál elakadtam, nehéz volt túllépni a határaimon. Sokkal boldogabbnak érzem magam, alaposabb ismeretem van önmagamról, és korábbi, különféle félelmeim tovaszálltak. Hálásan köszönöm, hogy létezik ez a könyv!"

"Nem régen foglalkozom spirituális tanulmányokkal, bár mindig is érdekelt a "megmagyarázhatatlan". Sok hasonló témájú könyvet olvastam, de a Megvilágosodás Kézikönyve az első, amiben gyakorlatias útmutatást találtam!"

"Igazából szerintem ha EGYETLEN EGY spirituális könyvet akarsz elolvasni, akkor én azt tudnám javasolni, hogy EZ legyen az. Ebben minden benne van, amit tudni érdemes, és mindez teljesen gyakorlatiasan, konkrét önfejlesztő feladatokkal tagolva - egy megvilágosodott személy szavaival... Szuper könyv!"Amikor a Fény Felragyog

Amikor a Fény Felragyog - Könyv SpiritualitásÉletképek, személyes élmények egy spirituális közösség belső munkájából. Írásaink bemutatják, hogy miként teszi eredményesebbé mindennapjainkat a cselekvés jógája és a meditáció jótékony ereje az életünk legkülönbözőbb területein.

Eredeti ár: 2990 Ft
Akciós ár: 2390 Ft


Vélemények a könyvről:

„Csodás írások. Megérintenek. Mindenhol. A fejemben, a szívemben, a lelkemben. Nem tudom letenni.”

„Köszönöm a csodás élményt.”

„Őszinte, és számomra megható történeteket olvastam egy megvilágosodott mester tanítványaitól. Ezekben a történetekben erő és szeretet van jelen.”

„Az első fejezetet olvasva, nekem is ugyanolyan gondolatok jutnak eszembe, hasonlót érzek, mint, amiket a könyvben leírtak. Én is úgy érzem, hogy „hazaértem”. Kicsit lelassult ez a pörgő világ. Kaptam egy támasztékot.”

„Emberek áradoznak olyasmiről, amit soha nem tapasztaltam, de valamiért olvasom. Aztán még mindig csak olvasom, pedig fáradt vagyok, aludnom kéne. Nem lehet egy ilyen „egyszerű” írás ilyen hatással rám... Ennél sokkal racionálisabb vagyok. ...és mégis!”

„Nagyon tetszik a könyv felépítése: a frappáns idézetek és a tömör, összeszedett magyarázatok. Akár munkába menet is olvasható – ez nagy előny. Három kedvenc fejezetem a Reinkarnáció, az Álmok és a Humor. Különösen az álmokról szóló érintett meg. Eddig nem éltem ezzel a lehetőséggel, de most felbátorodtam, és gyakorolni fogok. Köszönöm a sok energiát és szeretetet, amit beletettetek.”

„Ez a könyv útmutatás, tapasztalat, csodálatos élmények megosztása, amely segítségével rátalálhatsz az útra, ami a lelki békéhez vezet.”

„Számomra ez az írás egy lenyűgöző lehetőség, egy kapu, amin bekukucskálva egy békés, teljes élet megtanulásának a lehetősége vár.”
Megrendelés itt - könyvek

Megrendelés

Név
Település
Irányítószám
Közterület (út, utca, tér stb.)
Házszám
Telefonszám
Email cím
könyv: A Megvilágosodás Kézikönyve
könyv: Amikor a Fény Felragyog
Megjegyzés (pl. ha eltérő számlázási címet kérsz stb.)

 


A szállítás utánvétellel történik, díja a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően alakul.


 


Felébredt Tudat Kiadó

 

Előkészületben:

Misztikus Búvárkodás

Misztikus Búvárkodás - könyv, meditáció, spiritualitásEgy gyakorló búvár személyes tapasztalásait, megéléseit mutatja be ez a kötet. Misztikus, víz alatti élményekről számol be, nyelvezete mégis érthető, a mindennapi emberhez szól; mesés története pedig lebilincselő, magával ragadó, mintha mi magunk is követnénk a főhőst az óceán mélyére.Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016