csoda-alga.shp.hu

Te tudsz róla, hogy
benned van-e parazita??

Figyelem! Ez a téma nem kellemes!
Lehet, hogy meg fogsz döbbeni!

emberi_parazita_fertozes

Hasznos tudnivalók a parazitákról…

Ez a cikk nem rövid, de valószínűleg te is tudni akarod a teljes igazságot!

 

A "Tetszik" itt azt jelenti, hogy segítesz másokhoz is eljuttatni a hírt! Lehet, hogy életet mentesz vele!

 

Az alábbi parazitákról szóló szemfelnyitó cikket elolvasva kétféle reakció alakulhat ki benned:


1. vagy azt gondolod majd magadban, hogy ez baromság, ez az egész csak kitaláció, amiből egy szót sem hiszel el,

2. vagy pedig elkezdesz kételkedni abban, hogy te felette állsz az ilyen “gusztustalan dolgoknak", főleg ha felismered magadon egyik, vagy másik tünetet...!


"A paraziták jelentik a leginkább elhanyagolt egészségügyi problémát az emberi nem történetében"

Mik azok a paraziták?

Dr. Ross Anderson kanadai orvos szakvéleménye


parazita_fertozes_hasfajas“Úgy vélem, hogy a paraziták jelentik a leginkább elhanyagolt egészségügyi problémát az emberi nem történetében. Tisztában vagyok azzal, hogy ez meglehetősen merész állítás, de 20 éves tapasztalatomra és 20 000 beteg kivizsgálására alapozom ezt.”


A parazita olyan organizmus, amely a házigazdáján élősködik: vagyis rajtad és rajtam! A parazita párhuzamos életet folytat a miénkkel a testünkön belül, a saját energiánkból, sejtjeinkből vagy az általunk elfogyasztott élelemből táplálkozva.

Kényelmes parazita irtás! Katt »


 

A lakosság 85%-ának
a testében van parazita!”

 

Friss orvosi tanulmányok becslése szerint az észak-amerikai felnőtt lakosság 85%-ának a testében van legalább egyféle élősködő!

Az ember több mint 100 különböző parazitát hordozhat magában, mikroszkopikus méretűektől kezdve a több méteres hosszúságú galandférgekig. Az élősködők nemcsak a belekben fordulnak elő, ahogy általában hiszik, de a test szinte bármely részében: a tüdőben, májban, az izmokban, a nyelőcsőben, az agyban, a vérben, a bőrben, sőt a szemekben!

 

A "parazita-járvány" nem ismer
sem területi,
sem gazdasági,
sem nemi határokat!“Könnyen lehet, hogy te is mit sem sejtő áldozata vagy a parazita járványnak, amely amerikaiak millióit érinti. Ez a járvány nem ismer sem területi, sem gazdasági, sem nemi határokat. Ez egy olyan néma járvány, amelyről a legtöbb orvosnak ebben az országban nincs is tudomása.”

- Ann Louis Gittleman, táplálkozási szakértő, a Találd ki, mi jött hozzánk vacsorára c. könyv szerzője

 

Hogyan kerülnek a paraziták a szervezetünkbe?


A paraziták petéi és lárvái leginkább fertőzött élelmiszeren, mosatlan gyümölcsön és zöldségféléken kerülnek a szervezetünkbe. A fertőzésnek azonban van egy másik gyakori formája is: a velünk élő háziállatokon keresztül. Ezek többségében fészkel valamiféle féreg, melynek a petéi rendszeresen kikerülnek a környezetbe az állat ürülékén keresztül. Onnan ráragadnak a kutya, macska, stb. bundájára, ahonnan akár közvetlen úton (simogatás, ölelgetés, csókolgatás), akár közvetve (levegőn át) az emberbe kerülnek. Ez különösen veszélyes lehet kisgyermekekre – akik ráadásul sokkal odaadóbban szeretik kedvenceiket, mint szüleik – és állapotos anyákra vagy betegekre, akiknek eleve gyenge az ellenállóképességük.

Kényelmes parazita irtás! Katt »

 

 

A paraziták okozta
megbetegedések előfordulása
ugrásszerűen növekszikA neves, magyar származású, Torontóban élő dr. Róna Zoltán, a Kanadai Holisztikus Orvosi Szövetség elnöke írja az Interneten:

“A parazitákra visszavezethető megbetegedések előfordulása Észak-Amerikában ugrásszerűen emelkedik a megnőtt nemzetközi utazások nyomán, a víz- és élelmiszerellátás szennyezettsége, valamint a vegyszerek, a higany és a receptre kapható antibiotikumok túlzott használata miatt…"

Férgek a húsételekben?

 

"Galandférgek, horogférgek és egysejtű paraziták hosszú sora sokkal elterjedtebb az észak-amerikai lakosságban, mint ahogy a hagyományos orvosi szakértők próbálják elhitetni az emberekkel… A paraziták leginkább nagyban előállított disznóhúsból származó termékekben (szalonna, sonka, hot dog, felvágottak, disznókaraj, stb.) fordulnak elő. De a marha-, csirke-, bárányhús, sőt még a hal is fertőzött lehet.”

Ez pedig nyilván nem jó hír egy olyan tipikusan húsevő nép számára, mint a magyar. A parazitákkal foglalkozó egyik legnépszerűbb könyv (Találd ki, mi jött hozzánk vacsorára) írja:

“Disznó-galandférget (Taenia solium) úgy kaphat az ember, ha fertőzött, félkész disznóhúst fogyaszt, mint például friss vagy füstölt sonkát és kolbászt… A lárva az emberi izmokban kezd kifejlődni, majd tovább vándorol a központi idegrendszerben más szövetekbe és szervekbe, míg végül a felső vékonybélben köt ki. A disznó-galandféreg súlyos károkat okozhat az emberi szervezetben, amikor a még éretlen lárvák beveszik magukat az izmokba, szívbe, szembe vagy az agyba.”

Kényelmes parazita irtás! Katt »

 

 

Miért nem vesszük észre, hogy
férgek élnek a testünkben?


“Erre egyszerű a válasz – írja dr. Anderson. – A parazita célja az, hogy ne lehessen észrevenni. Egy okos parazita úgy él, hogy ne lehessen észlelni, mivel ha észreveszik, nyilván tesznek valamit annak érdekében, hogy kiirtsák."

 

A paraziták értelmesek


Dr. Anderson szerint a paraziták a maguk módján értelmesek, mert képesek a túlélésre és szaporodásra, ami persze minden egyes élő szervezetnek a célja ezen a bolygón…

Ugyanakkor ha képes vagy a test jelzéseit megérteni, akkor egész könnyen meg lehet állapítani a paraziták jelenlétét.

 

"Ha természetesnek fogadod el, hogy

 • nincs elég energiád,
 • normális állapot számodra, hogy beteg vagy,
 • kiütéseid vannak
 • fájdalmaid vannak,
 • gyakran megfázol, influenzás leszel,
 • gyakran van székrekedésed, vagy hasmenésed
 • ...és a lista folytatódik...

akkor sohasem fogod megtudni, hogy van-e parazitád vagy sem.”

 

Sok esetben semmilyen tünete nincs, ha paraziták élnek benned!

 

Dr. Thomas J. Brooks írja az Orvosi parazitológia alapjai c. könyvében:

“A galandférgek az emberi faj legrégebbi parazitái közé tartoznak. Tény és való, hogy egyes fajai annyira alkalmazkodtak az emberi belekben való élethez, hogy a házigazdán (az emberen) semmiféle tünetet sem lehet észlelni.”

 

A legtöbb vizsgálati módszerrel
nem mutatható ki megbízhatóan
a parazita-fertőzés


A hagyományos módszer a giliszták megállapítására a székletvizsgálat. Ezzel azonban az a probléma, hogy rendkívül megbízhatatlan. Ugyanis kifejlett paraziták jelenlétét a belekben ezek petéiből állapítják meg, melyek megtalálhatóak a székletmintában; azonban ezek csak akkor lesznek láthatóak (mikroszkóp alatt), ha a giliszta akkoriban petézett. Ha nem, akkor nem lehet kimutatni. Orvosok azt javasolják, hogy három különböző időpontból származó székletmintát adjon le a páciens vizsgálatra, azonban gyakran még ez sem megbízható.

Vércsepp-analízissel ki lehet mutatni a véredből. A mikroszkóppal összekötött számítógép monitorján akár meg is nézheted...

Milyen árulkodó jelei lehetnek annak,
hogy az ember szervezetében
idegen test élősködik?


A tünetek rendkívül sokrétűek lehetnek. Ann Louise Gittleman a Találd ki, mi jött hozzánk vacsorára (Guess What Came to Dinner) c. könyv szerzője lent ismerteti a főbb árulkodó jeleket. (Az “okos” paraziták egyik tulajdonsága, hogy képesek működésük nyomait gyakori, megszokott betegségek tüneteiként feltüntetni. A terület szakértői ezért azt javasolják, hogy fogjon valaki parazita irtó kúrába, ha a hagyományos orvosi kezelés vagy gyógyszer nem képes megszüntetni egy-egy hétköznapi betegséget.)

 

A szervezetben paraziták jelenlétére utalhatnak az alábbi jelek:


Székrekedés:

Egyes férgek az alakjuk vagy méretük révén képesek fizikailag elreteszelni a beleket, ezzel nehézzé és ritkává téve a székletürítést.

Hasmenés:

Bizonyos paraziták olyan anyagot (prostaglandin) termelnek és bocsátanak az ember szervezetébe, amelytől a széklet gyakran vizessé válik. (Talán nem véletlen, hogy az észak-amerikai drogériákban a recept nélkül kapható gyógyszerek közül a két legkeresettebb a hashajtó és a hasmenésgátló.)

Felfúvódás és hascsikarás:

Vannak élősködők, melyek a felső vékonybélben élnek, ahol gyulladást okoznak, amitől szél képződik és felfúvódik az ember. Ezt csak fokozhatja egyes zöldségfélék, mint pl. a bab, fogyasztása. Ha valakinek a hasa gyakran és kitartóan felfúvódik, az az egyik legbiztosabb jele betolakodók jelenlétének.

Érzékeny bél-szindróma:

Paraziták irritálhatják a bél belső falát, ami ettől begyullad, és nem képes megfelelően felszívni tápanyagokat, különösen zsiradékokat, melyek megjelennek a székletben.

Ízületi és izomfájdalmak:

A paraziták vándorolnak a szervezetben, és képesek beágyazódni az ízületekbe és izmokba. Amikor ez bekövetkezik, egyszer csak jelentkezik a fájdalom, amit az orvosok legtöbbször ízületi gyulladásnak vélnek (arthritis).

Vérszegénység:

Vannak olyan bélférgek, melyek ráakaszkodnak a belek belső falára, és onnan szívják el maguknak az élelmet. Ha elég sok van belőlük jelen – ami szaporaságuk miatt gyakran megesik -, akkor elég vérveszteséget okozhatnak a házigazda számára ahhoz, hogy vasszegénység vagy vészes vérszegénység alakuljon ki.

Allergia:

A paraziták ingerlik, olykor pedig átfúrják a bél belső védő rétegét, amin ezáltal nagy, megemésztetlen molekulák juthatnak át. Ettől akcióba lendül az immunrendszer, és elkezd több eosinophilt termelni, amitől begyulladhatnak egyes szövetrészek allergiás tüneteket okozva.

Bőrbajok:

Bélférgek csalánkiütést, pörsenést, ekcémát és egyéb allergiás jellegű bőrbajokat okozhatnak. Kelések, sebek és kóros elváltozások szintén bekövetkezhetnek.

Granulomák, daganatszerű csomók:

A granulomák olyan daganatszerű csomók, amelyek elhalt parazita lárvákat vagy petéket fognak körül. Legtöbbször a vastagbél és a végbél falán alakulnak ki, de megtalálhatóak a tüdőben, májban, hashártyában és a méhben is.

 

Túlsúly és szeszélyes természet: mindez csak a férgek miatt?Idegesség:

A paraziták ürülékéből származó mérgező anyagok ingerelhetik a központi idegrendszert. Az ingerültséget és idegességet gyakran az egész szervezetet behálózó élősködők okozzák.

A gyógynövényes tisztítókúra elvégzése után sokan állítják, hogy addig mogorva házastársaik, rokonaik kedvesebbé, türelmesebbé válnak.

“Az elmúlt évek leghíresebb galandférge – írja Gittleman – a már elhunyt Maria Callas operaénekesnőé volt. Ő komoly súlyproblémákkal és bőrproblémákkal küzdött.

Miután felfedezték nála, majd eltávolították belőle a galandférget, a testsúlya lement, a bőre helyrejött, a szeszélyes magatartása pedig megnyugodott.”

 

És még csak most jön a leggusztustalanabb
dolog a világon!


Alvás zavarok:

Többszöri felébredések éjszaka, főleg 2 és 3 óra között, amikor a máj próbálja eltávolítani a szervezetből a paraziták által kibocsátott mérgező anyagokat. Egy másik ok lehet a végbél viszketése, ami abból adódik, hogy egyes gilisztáknak az a szokásuk, hogy a végbélen kívül petéznek le éjszakánként. Ez a mozgás okozza a viszketést.

Dr. John Matheson mondja: “A végbélgiliszták, melyek többnyire a vastagbél alsó felében élnek, gyakran kijönnek, hogy lepetézzenek a végbélnél, amitől létrejön a "híres viszkető fenék". A vakaródzás azután elterjesztheti a petéket mindenfelé az ágyban; az ágynemű mozgatása révén pedig a levegőbe kerülnek, majd szájon át vissza az emberi szervezetbe, ahol kifejlődnek.”

Van ennél gusztustalanabb dolog a világon...?

Kényelmes parazita irtás! Katt »Fogcsikorgatás:

Parazitákkal fertőzött felnőtteknél és különösen alvó gyerekeknél gyakran megfigyelhető a fogcsikorgatás jelensége.

Krónikus kimerültség:

A krónikus kimerültség tünetei közé tartozik a fáradtság, influenza jellegű panaszok, levertség, a koncentrációs képesség hiánya és a rossz memória. A paraziták ezeket a fizikai, szellemi és érzelmi problémákat azzal okozzák, hogy elvonják a szervezettől a fontos tápanyagokat, amely ezek hiányában nem tud megfelelően működni.

Immunrendszerbeli zavarok:

A paraziták csökkentik az immunrendszer hatékonyságát azzal, hogy akadályozzák az immonuglobulin A (IgA) elválasztását. Jelenlétük folyamatosan működésben tartja a védekezési rendszert, amely a hosszú távon fennálló készültség miatt idővel kimerül. Így a szervezet védtelenné válik baktériumos vagy vírusos fertőzésekkel szemben.

 

Elhízás, szívroham és rák
- parazita fertőzés miatt??

 

További árulkodó jelek, illetve következmények lehetnek még a következők:

 

 • hízás,
 • túlzott éhségérzet,
 • fogyás,
 • rossz szájíz és lehelet,
 • fájdalom a köldök körül,
 • gyors szívverés,
 • homályos látás különösen lehajolásnál és felállásnál,
 • viszkető orr vagy fül,
 • nyáladzás alvás közben,
 • asztma,
 • cukorbetegség,
 • epilepszia,
 • pattanások,
 • migrének,
 • sőt a két legnagyobb gyilkos is – a szívbetegség és a rák

 

 

A szakértők még keresik a pontos összefüggéseket a népbetegségek és a paraziták jelenléte között

 

A szakértők többsége óvatos, és egyelőre csupán lehetséges kapcsolatról beszél a tömeges megbetegedések és a paraziták között. Azonban vannak olyan orvosok is, mint Dr. Hulda Clark, Ph.D, aki a Gyógyír mindenféle rákra című könyvében azt bizonyítja, hogy az összes rákot egy bizonyos parazita (fasciolopsis buskii) okozza. Ha ettől megszabadítják a beteget, akkor elmúlnak a daganatok.

(Persze itt azonnal az ötlik az eszünkbe, hogy az egész világ keresi az orvosságot a rákra, ezért lehetetlen, hogy ne találják meg, ha ilyen egyszerű okokra vezethető vissza. Azonban érdemes belegondolni abba is, hogy milyen ösztönzést jelent egy orvosnak vagy kórháznak például egy műtét vagy kemoterápia elvégzése, melyek több tízezer dollárba kerülnek, ellentétben a maximum pár száz dollárból finanszírozható herbális, vagyis gyógynövényes tisztítószerekkel. Melyiken keresnek többet? Ha holnap megtalálnák bármelyik tömegbetegség ellenszerét, a gazdaság egy hatalmas része összeomlana, és egészségügyi alkalmazottak milliói veszítenék el megélhetésüket. Érdekes oldala az éremnek, nemde?)


"A halál a vastagbélben lakozik!"A férgek legnagyobb számban a vastagbélben élnek. Az angliai Királyi Orvosi Akadémia megállapítása szerint a betegségek és kellemetlen érzések 90%-a közvetve vagy közvetlenül összefüggésben van a tisztátalan vastagbéllel.

Az akadémia 36 különböző méreganyagot azonosított, melyek a szennyezett vastagbélben termelődnek. Ezek a toxinok beszivárognak a véráramba, és nagyban károsítják az egészséget.

 

Elmúltál 40 éves?
Akkor kb. 2-12 kg lerakódást
hurcolsz a vastagbeledben,
amiben nyüzsögnek
a paraziták!

 

Dr. Bernard Jensen szerint, aki a világ egyik vezető szaktekintélye a vastagbélkutatás és -gyógyítás terén, a 40 éven felüli felnőttek vastagbelében átlagban 2 kilótól 12 kilóig terjedő súlyú lerakódás van. Ebben a ki nem ürített hulladékrétegben nyüzsögnek a kisebb-nagyobb paraziták, lassan, de biztosan mérgezve hordozójuk szervezetét.

 

Rengeteg vitamint eszel, mégis tápanyag-hiányos vagy? Ezért!

 

A parazitáknak jutnak a “legjobb falatok”. Az emésztő rendszerbe kerülő élelemből elfogyasztják a tápanyagok nagy részét, és sokszor csak “morzsákat” hagynak a gazdának.

Többek között emiatt van az, ha valaki annak ellenére, hogy igyekszik egészségesen táplálkozni, gyakran kiegészítő vitaminokat is szedve, nem tapasztal javulást magán.

Az egészséges táplálkozás parazita-irtó hadjárat nélkül sokkal kevésbé hatékony.

 

Lehet, hogy a benned élő paraziták miatt híztál el?

 

Dr. Donald Kelley szerint az elhízásnak gyakran paraziták az okai, amelyek elvonják a tápanyagot a szervezettől, így annak csak a kalóriák jutnak, amelyekből egyre többet és többet kíván, mivel szeretné pótolni a hiányzó vitaminokat.


Ha nem teszünk lépéseket arra, hogy a vastagbelet megtisztítsuk ettől a lerakódott anyagtól és a benne viruló élősködőktől, akkor tulajdonképpen fokozatosan mérgezzük a saját szervezetünket.

 

Ki kell tisztítanunk magunkból a felgyülemlett székletet!

 

“Ki kell tisztítatunk a felgyülemlett székletanyagot a vastagbélből – mondja dr. Brian Carpenter -, annak érdekében, hogy elkerüljük az önmérgezést."

 

A betegségek 90%-a a
vastagbélben indul el!

 

"Amikor a test igyekszik tápanyagot magába szívni a vastagbélen keresztül, amely el van tömődve, valójában mérgező székletanyagot tud csak felszívni. A toxinok megállítják az enzimeket is, melyek hiányában semmi sem működik megfelelően a szervezetben.

belrendszeri_betegsegekMost kezdjük csak jobban megérteni, hogy miért kezdődik a betegségek 90%-a a vastagbélben, melyeket a mérgező anyagok plusz a tápanyagok hiánya okoz a sejtek szintjén.” - mondja dr. Carpenter.

A tények alátámasztani látszanak a doktornak ezt a nézetét, mivel ma Észak-Amerikában a 15-44 éves korosztálynál az emésztési rendszer zavarai jelentik a harmadik legnagyobb okát a kórházba kerülésnek, míg ez a második legnagyobb ok a 45-64 éves korosztálynál.

Az önmérgezés a korral fokozódik!

A tisztítás mindenki számára elengedhetetlen - ez alól
te sem vagy kivétel...!Lehet, hogy ezt gondolod magadban:

Te, jó ég! Hát én kétszer fürdöm naponta, rendszeresen cserélem az alsóneműmet, megmosom a kezem evés előtt, nem csókolózom a macskával, még az étkezésemre is odafigyelek valamennyire; hogy a csudába lehetnének akkor nekem ilyen szörnyűségek a testemben?!

Attól tartok, hogy legtöbben küzdünk ezzel a problémával, akár elismerjük, akár nem.

 

Mit veszíthetsz, ha elvégzel egy parazita- és béltisztítást?

 

beltisztitas

Csak a parazitáidat és a bélfaladra lerakódott bélsaradat…

Javaslom, hogy végezz tisztítókúrát most! Egyszerű!

Ezúttal nem abban a házban, ahol a testünk lakik, hanem abban a testben, amelyben a lelkünk, az érzéseink és a gondolataink laknak. Mi lehet ennél fontosabb?

Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

 

A leghatékonyabb
parazita irtó és
béltisztító módszerek »


Egyszerű, természetes, kényelmes, hatékony és gyors!
Kattints ide most! »

 

A "Tetszik" itt azt jelenti, hogy segítesz másokhoz is eljuttatni a hírt!Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016