csoda-alga.shp.hu

Egy személyes tapasztalat a mikroalga kapszuláról


Gyors változások, eredmények, személyes tapasztalat!


 

... hogy miért kezdtem az Ökonet/Biokom termékekkel foglalkozni?

Rengeteget sportolok, kedves barátom figyelmeztetett rá, hogy fokozottan kéne pótolnom a szervezetemben az egészségtámogató, vitális anyagokat. Javaslatára egy hétfői napon elkezdtem a Reg-Enor + Immun Supreme (benne 4000, azaz NÉGYEZER vitális anyag) kúrát, teljes fegyelemmel - nem kellett erőlködni :-) - betartva az étkezési ajánlásokat.

Azon a héten a szombati edzésemen azt vettem észre, hogy sporttársaim nem bírják követni a tempóm. A vasárnapi dupla edzésen ugyanezt láttam, de még mindig nem esett le, mi történt. Kedden, azaz a 8. napon elkezdték kérdezgetni tőlem, hogy mitől fogyok (pedig nem volt rajtam sok fölösleg)?Ekkor esett le, hogy a Reg-Enor és az alga hatása már jelentkezett. (többek között energetizálás, testsúly normalizálás)

2 hét alatt lement rólam 8,7 kg, gyakorlatilag a teljes fölöslegem. Bevált, használom, ajánlom! Környezetemben 2 hónap alatt öten összesen 74 kilótól szabadultak meg, egyik sem volt kövér besorolású :-) Egyik lány még azt is hozzátette, hogy "amióta a Reg-Enort szedem, kisimult az arcom" Ehhez tudni kell, hogy a Reg-Enor fogyással a bőr követi a térfogat-csökkenést, sima marad, vagy kisimul. Azért ezek jó hírek, gondolom.

A két termék összes jótékony hatását nehéz lenne pár sorban megírni, ha érdekel, kérdezz rá!

Ajánlom szeretettel:  Pétercsák József

 


 

Kattints ide a kapszulához »

 Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a +36 20 9673895 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016