MENÜ

IMUNEIMUNE

MIKROALGA
KAPSZULA

A Wellstar Imune mikroalga kapszulája az első komplex hatású termék a sejtjeink védelme érdekében! Az immunerősítés csúcsa!

(100% alga tartalmú kapszula)


dr. Ilyés Gabriella orvos Imune kapszula alga

"Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló-, méregtelenítő kúrát - életelixírt!"

- Dr. Ilyés Gabriella háziorvos

(Figyelem! Az Imune-t hamisítják! »)

OM

Hasznosnak találod? Kérlek, oszd meg!

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

 


Árak és kedvezményes
Imune rendelési lehetőség »

Az alábbi űrlapon is elküldheted a megrendelésedet »


 

 

RÖVID VIDEÓ:

Az IMUNE szuperhatása

4 perc - kattints egyszer a lejátszás gombra!

 

 

Próbáld ki te is az Imune kapszula erőteljes hatását!

Vedd meg gyermekednek, családodnak, és magadnak, hogy hosszú, egészséges életet élhessetek! Erősítsd immunrendszereteket a mikroalgákkal!

Árak és kedvezményes Imune rendelési lehetőség »

Az alábbi űrlapon is elküldheted a megrendelésedet »

 

 


Egy magánvélemény: "Fantasztikus! 15 kg-ot fogytam, normalizálta a vérnyomásom, rendbe tette a cukorháztartásom, elmúltak a daganatok, vizenyők a lábamról, fittebbnek, stabilabbnak érzem magam, fáradékonyságom a múlté! Nem tudnak ártani a különböző vírusok, a gyomorégésem megszűnt, a laboreredményeim csodálatosak!!! Csak ennyi!"

- Jenő


"A fiam súlyos beteg volt nem régiben. Az algatermékektől gyógyult meg, és a colon terápiától. Mert a gyógyszerekkel, a szteroidokkal megmérgezték. Kemoterápiát is alkalmazták nála, ami köztudott hogy sejtméreg. Hálát adok annak a gyermekorvosnak, aki a fiamat ezekkel a termékekkel megmentette. Ő az a gyermekorvos aki segitett a fiamnak. Dr. Kerekes László. Nagy tisztelője vagyok. A jó isten áldja meg, sok szerencsét kivánok neki az életben. Tegyétek fel a honlapra, mert tanulságos!"

- Andona Julika


OM
Csoda alga: az élet bölcsője

 

Csoda alga az ázsiai nők fiatalosságának titka

Mikroalgák - tudományosan bizonyított, hogy a természet legjobbjai világrekord szinten. Az algát az élet bölcsőjének is nevezik.

A legegészségesebb és legbölcsebb tartott kultúrák - Maják, Egyiptomiak, Aztékok stb. - évezredeken át napi szinten fogyasztották a mikroalgát - vagyis a "zöld aranyat".

A hosszú és egészséges életükről híres japánok ma is napi szinten fogyasztják az algákat és a mikroalgákat. A sushi (ejtsd: szusi) ennek csak az egyik közismert formája. Alga leves, alga saláta, alga fűszer... Mindennapi ételek.

A világon legtovább élő emberek a japán nők.

Várható átlagos élethosszuk: 86,44 év.

A titkuk több mint 3 milliárd éves, és már nem titok többé!

 

A Green Gold IMUNE mikroalga kapszula átfogó hatása 3 fázisban:

 

1. FÁZIS:
SEJTTISZTÍTÁS, MÉREGTELENÍTÉS

A legintenzívebb sejttisztítás - megfosztja a sejteket a káros anyagoktól és lerakódásoktól.

Chlorella vulgaris mikroalga
(zöld alga)

 • A méregtelenítés "mestere" - egyetlen más anyag sem képes ilyen teljes körű méregtelenítésre
 • Sporopollenin "méregmágnes"
 • Rekordmennyiségű klorofilltartalom (a klorofil a Chlorella mikroalgáról kapta a nevét...). Hússzor annyi klorofil, mint a búzafűben!

 

2. FÁZIS:
SEJTTÁPLÁLÁS

Különlegesen értékes sejttáplálás rekordmennyiségű természetes vitális anyagokkal.

Spirulina platensis mikroalga
(kék alga)

Lithotamnium calcareum makroalga
(kőalga)

Ez a két alga rekordmennyiségű vitális anyaggal látja el a sejteket.

 • 300 %-kal több kalcium, mint a tejben
 • 2300 %-kal több vas, mint a spenótban
 • 3900 %-kal több béta-karotin, mint a burgonyában
 • 375 %-kal több fehérje, mint a tofuban

Több mint 4000 vitális anyag a legmagasabb biológiai haszosíthatósággal! Minden olyan tápanyag megtalálható ezekben a mikroalgákban, amelyre a szervezetünknek szüksége van!
Még több információ a Spirulina tápanyag összetételéről »

 

3. FÁZIS:
SEJTVÉDELEM

A legerősebb sejtvédelem: az asztaxantin (asthaxantin) antioxidáns különösen hatásos a daganatokat is okozó szabad gyökök, szabad radikálok és a komoly másodlagos megbetegedések elleni harcban.

Haematococcus pluvialis mikroalga kivonat
(vörös alga)

Ez a mikroalga legmagasabb asztaxantin tartalmáról nevezetes. Az asztaxantin antioxidáns orvosi körökben jól ismert  legerősebb sejtvédelmező hatásáról.

Egyedülálló tulajdonságok:

 • rendkívül hatékony védelmet nyújt a szabadgyökök ellen
 • nem "prooxidatív", és ezáltal egyedülálló módon mellékhatásmentes! (a többi ismert antioxidánsról - C, E vitamin, béta-karotin - ez nem mondható el.)
 • még az agynak és a szemekben is antioxidáns és gyulladáscsökkentő védelmet biztosít! Az asztaxantin (asthaxantin) az egyetlen antioxidáns típus, amely képes átjutni a vér-agy gáton - azaz nyaktól fölfelé is kifejti pozitív hatását!

 

szabadgyokok_antioxidans_sejt_vedelem_immunrendszer_autoimmun_alga_imune

A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. Olyan ingatag és reaktív részecskék, amelyek egy másik elektron után kutatnak, hogy új párt hozzanak létre. Károsító hatásukat azzal fejtik ki, hogy testünk ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront. A szabad gyökök ártalmasak az egészségünk számára. Kevesen vannak tisztában ezen veszélyekkel a szabad gyököket illetően, de sokan szenvednek hatásuk miatt, pl. rák, daganatok kialakulása miatt.

Rengetegen élnek tévedésben a vitaminokkal kapcsolatosan: azt képzelik, hogy ha rendszeresen esznek zöldséget és gyümölcsöt, akkor nem lesz vitaminhiányuk.
Ez a 21. század óriási tévedése.

Évtizedes egyetemi vizsgálatok azt mutatják, hogy sajnos a zöldségek és gyümölcsök már nem tartalmazzák azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat mint évtizedekkel ezelőtt. Nagyanyáink korában még nem kellett, de a ma már életbevágóan fontos kiegészítő vitaminokat, táplálék kiegészítőket fogyasztani, hogy optimálisan elláthassuk szervezetünket életfontosságú tápanyagokkal.

 

HONNAN JÖNNEK A SZABADGYÖKÖK?

...cigarettafüst; kipufogógáz; orvosságok; szénhidrátok; növényvédő szerek; gyomirtó szerek (az "egészségesnek" hitt zöldségeinkben és gyümölcseinkben); a félkész, iparilag előállított élelmiszereink; bolti hús- és tejfélék, azaz a kíméletlenül tartott, hormonokkal és antibiotikumokkal kezelt állatok húsa és tejtermékei; napi használatú kozmetikumaink; tisztítószerek; mosószerek; műanyag használati tárgyaink; felületi festékek; számítógép, tévé, mobiltelefon okozta elektroszmog; ózon; káros napsugárzás; autók fékezésekor a gumiabroncsból felszabaduló agresszív nehézfémek; stressz stb.

Ezek közül melyik nem érint téged...?

 

A szabad gyököket nem csak a szívbetegségekkel, de a rákkal és a korai öregedéssel is összefüggésbe hozták. Ha az oxidánsok elérik és károsítják a sejtmagban lévő DNS-t, utat nyithatnak a rosszindulatú daganatok kialakulásának. A szabad gyökök kétféle módon játszanak szerepet a rák kifejlődésében. Aktiválják a különben egészséges sejtek génjeit, ezáltal gyorsuló sejtnövekedést okoznak, vagy megakadályozzák a sejteket abban, hogy természetes halállal pusztuljanak el. A két mechanizmus bármelyike felelős lehet a betegség kifejlődésében.

Megbetegedések, amelyek a szabadgyökök folyamatos szőnyegbombázása miatt egyre nehezebben kerülhetők el:

 • túlsúly
 • szívinfarktus
 • rák, daganat
 • ízületi gyulladás
 • legyengült, gyenge immunrendszer
 • fertőzésekre való hajlam
 • Alzheimer-kór
 • reuma
 • artrózis
 • csontritkulás
 • cukorbetegség
 • allergia, stb.

„A szabad gyököket féken tartva az antioxidánsok jelenthetik az élet és a halál közötti különbséget, emellett befolyásolják, milyen gyorsan és mennyire öregszünk… Az emberi szervezetben játszott szerepük egyszerűen csodálatos”

(Forrás: Lester Packer, Ph.D., a kaliforniai Berkeley egyetem Packer Laboratórium vezetője és a neves Lawrence Berkeley Nemzeti Laboratórium tudományos főmunkatársa.)

 

A Wellstar Green Gold Imune mikroalga kapszulájának egyik titka:

Asztaxantin (astaxanthin)

A VILÁG LEGERŐSEBB ANTIOXIDÁNSA

Sokszorosan erősebb, mint bármely eddig ismert antioxidáns! A "második immunrendszer".

Astaxanthin - asztaxantin antioxidáns (vörös alga)

 

 

Az asztaxantin (asthaxantin):

 • 50-szer erősebb, mint a béta-karotin
 • 60-szor erősebb, mint a C-vitamin
 • 550-szer erősebb, mint az E-vitamin

A Wellstar Green Gold IMUNE mikroalga terméke a legmagasabb koncentrációban tartalmazza az életet támogató, természetes eredetű(!), vörösalgából kinyert asztaxantin antioxidánst.

wellstar_imune_mikroalga_kapszula

A Wellstar cég Green Gold IMUNE mikroalga kapszulája:

- az első termék, amely egy dobozban hatásosan egyesíti a sejttáplálást, a sejtszintű méregtelenítést és az antioxidáns hatást. Az asztaxantin, a Spirulina, a Chlorella és a Lithotamnium algák speciális aránya, illetve megfelelő feldolgozási módja(!) eredményezi ezt a hatást. Az IMUNE mikroalga kapszula 2010. április elejétől kapható Magyarországon!

Árak és kedvezményes
Imune rendelési lehetőség »

Az alábbi űrlapon is elküldheted a megrendelésedet »

 

Kérlek, olvasd el a fogyasztási útmutatót és Gyakran Ismételt Kérdéseket (GYIK) »


Imune kapszula összetétele:

- spirulina algapor (58%)
- zselatin kapszula (szétnyitható, természetes, állati eredetű)
- chlorella algapor (13%)
- lithothamnium algapor (13%)
- haematococcus pulvaris mikroalga (asztaxantin, szilícium-dioxid elválasztószer és antioxidáns szer szójalecitin, aszkorbil-plamitát, dl-alfa-tokoferol) (2%)

Green Gold Imune átlagos tápértéke
100 g por
6 kapszula
% RDA*
Energia tartalom:
971 kJ (232 kcal)
46 kJ (11 kcal)
Fehérje:
55,0 g
3 g
Szénhidrát:
1,0 g
0 g
Zsír:
1,0 g
0 g
Asztaxantin:
84 mg
4 mg
n.a. **
Kálcium:
4033 mg
193 mg
24 %

* Felnőttek számára ajánlott napi bevitel (Recommended Daily Allowance, RDA) a tápértékjelölésről szóló rendelet szerint
** nincs ajánlat

 

OÉTI szám:

7147/2010. Imune Mikroalga alapú étrend-kiegészítı kapszula asztaxantinnal por - Wellstar GmbH & Co. KG.

A termék nyomokban gluténtartalmú gabonát, tojás-, tej-, valamint szója származékokat tartalmazhat. A terméket rendszeresen ellenőrzi a Lefo intézet. Fénytől védve, hűvös, száraz helyen tartandó. Származási hely: Németország.

Figyelem! Az Imune kapszulát hamisítják!

Már többször futottunk bele az interneten hamisítványokba, amit áron alul próbáltak eladni, "akciósként". Ha ezen a honlapon nem látsz akciót az imune kapszulára, akkor a cégnél nincs akció rá (jó ideje nem volt sajnos, és nem valószínű, hogy a következő 6 hónapban lesz). Minden más internetes akció nem hivatalos, és nincs garancia rá, hogy eredeti terméket kapsz kézhez, mert cimkét bárki tud nyomtatni...

Találtunk olyan Imune utánzatot, amit megbízhatóak látszó, nagy online táplálékkiegészítő webshopban vásároltak ügyfeleink, akik aztán visszajeleztek nekünk, hogy máshonnan vásároltak, mert valahol "akciósnak" volt hirdetve, de sem a doboz kódszáma, sem az alga íze és színe nem egyezett a Wellstar gyártmányával. Nem lehet tudni, hogy mit tettek bele az Imune valódi összetevői helyett... végül az ügyfeleink nem merték megenni, és így a "jó vásár" kidobott pénznek bizonyult.

Nyomozásba kezdtünk a Wellstar cégnél is, és a magyarországi központvezetője azt mondta, hogy azt a terméket biztos, hogy nem ők gyártották, és így nem tudnak felelősséget vállalni a tartalmáért.

Ezért azt javasoljuk, kizárólag a Webstar-on (a Wellstar cég online webáruháza) rendelj, vagy itt, a www.csodaalga.hu honlapról, mert kizárólag ebben az esetben tudunk garanciát vállalni arra, hogy azt kapd, amit rendeltél: eredeti, a Wellstar GmbH. által forgalmazott Green Gold Imune kapszulát.
Megrendelés részletei »

 

A spirulina és a rák

A spirulina dunaliella algákból készült kivonat 28 hetes időszak alatt heti három alkalommal történő lokális alkalmazása megakadályozta a hörcsögök pofazacskóiban a daganatok fejlődését. A kezelésben nem részesülő kontrollcsoport állatainál a jobb pofazacskóban nagy daganatok fejlődtek ki. A Canthaxanthinnel kezelt állatoknál a daganatok száma és mérete a kontrollcsoporttal összehasonlításban jóval és statisztikailag szignifikánsan alacsonyabb volt. A béta-karotinnal etetett állatoknál a daganatok számának és méretének alacsonyabb, de statisztikailag szignifikáns csökkenése volt megfigyelhető. Az algákkal kezelt állatoknál teljesen hiányoztak a daganatok. Az algákkal kezelt csoport pofazacskóinak mikroszkópos metszetei azonban diszplázia lokalizált területeit és roncsolódásban lévő, korai stádiumú helyi karcinómákat mutattak.

Schwartz, G. Shklar, és mtsai. 1988. Harvard School of Dental Medicine. Pub. in Nutrition and Cancer 11, 127- 134. 1988. USA.


Egy személyes beszámoló

"Kedves Nóra, szeretném megköszönni, hogy figyelmeztetsz az akciótokra, nagyon szép tőled, annyira jól esik, hogy ennyire figyeltek az ügyfeleitekre, ebben a mai világban annyira megható, nekem nagyon jól esik, mert érzem, hogy tényleg odafigyeltek rám. Tényleg jó, hogy szóltál, mert épp szükségem lenne kettő doboz algakapszulára.

Az anyukám is elkezdte szedni, 75 éves, semmi szervi baja nincs, csak az idegei kicsit feszültek, évek óta frontint szed, de mióta elkezdte szedni az algakapszulát, mintha kicserélték volna. Persze most mindenkinek ajánlja, barátnőinek, ismerőseinek, ahogy én is.

Beteg sógornőm eredményei egyre jobbak. Januárban végstádiumú, rosszindulatú  csontvelőrákot állapítottak meg nála, és nem sok jövőt jósoltak neki az orvosok. Nem tudott kikelni az ágyból,  ha hozzáértem, üvöltött a fájdalomtól, két óránként kapkodta be a fájdalomcsillapítókat. Bő három hónap telt el, amióta fogyasztja az Imune-t, és az eredményei egyre jobbak, sőt egészségi állapota is rohamosan javul! A kemoterápia miatt még a haja sem hullt ki, egyre jobban érzi magát, már nem szed fájdaomcsillapítót sem. A családom és én is csak köszönettel tartozom Nektek, hogy ezt a csodaszert eljuttatátok hozzánk, megmentettétek az életét! Én most egyenlőre csak a kapszulát szeretném kérni, ugyanis az egész család fogyasztja már nálunk.

Nyugodtan felirhatod a honlapodra, amit csak akarsz belőle, amit leirtam nem titok, én is örülnék ha általam mások is hinnének a ti csodaszeretekben, kipróbálnák, megelőzhetnék a betegségeket, visszakaphatnák az életüket.

Mégegyszer köszönök mindent, tisztelettel:

Zuh Katalin és családja."


"Szia Nóri, köszi szépen megkaptam a csomagom, ari vagy. Képzeld sógornőm már egyedül felkel az ágyból, már bottal igaz, de átsétált a szomszédasszonyhoz, szerintem még kis türelem és újra teljes életet élhet. Ez annyira nagy dolog, hogy el sem tudom mondani, nincs rá szó, hogy megköszönjem Neked, az Imune-nak, meg a jó Istennek, hogy megmentettek egy drága jó embert a halál torkából. Bocsi, de muszály elmondanom, mert annyira örülök az eredményeknek, de tudom te is örülsz velem. Szia, minden jót, további eredményes munkát kivánok."

(Zuh Katalin)


"Képzeld, beteg sógornőm már eldobta a botot is, anélkül közlekedik, egyedül zuhanyzik, életkedve a régi, már kemót sem kap............. Úgyhogy minden happy! Nagyon köszi, személyesen nem ismerlek, de a szivemnek nagyon drága vagy, kellemes hétvégét, puszi, Kati."

(Zuh Katalin)


Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a Wellstar termékeknek sem tulajdonítunk betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. A fenti beszámoló egyik kedves ügyfelünk magánvéleménye.

Hasznosnak találod? Kérlek, oszd meg!

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

 

Imune és allergia - egy személyes tapasztalat:

"25 éve van pollen allergiám, én már 1 éve fogyasztom az algát, meg a többi terméket is. Nálam most nyáron vizsgázott az alga. Azt nem mondhatom, hogy elmúlt az allergia, de már csak orrcsepp kellett, gyógyszer NEM! Klasszisokkal JOBBAN voltam!!! Nem vagyok fáradékony, jól alszom, egészen kisimultak az idegeim, türelmesebb, nyugodtabb lettem, ami ebben a rohanó világban egy adomány." (Klamár Katalin)

Allergia ellen csoda alga Imune mikroalga kapszula

 

Vedd meg az Imune kapszulát gyermekednekallergiás, vagy más egészségügyi kihívással küzdő családtagodnak, magadnak! Minden korosztály fogyaszthatja. Csak természetes anyagokat tartalmaz. Immunrendszer erősítésére a tökéletes választás!

 

Az algákkal, mikroalgákkal (Spirulina, Chlorella, Lithotamnium), asztaxantinnal (asthaxantin) és a tudományos kutatásokkal kapcsolatos további információt itt találsz: http://www.algae-facts.com

 

Árak és kedvezményes
Imune rendelési lehetőség »

 

Az alábbi űrlapon is elküldtehet a megrendelésedet:

Név
Település
Utca és házszám
Irányítószám
Telefonszám
Email cím
Egyéb megjegyzés
Imune kapszula (Wellstar Green Gold Imune alga, mikroalga)

 

Rák nélkül egészségesen asztaxantin astaxanthin Wellstar Green Gold ImuneKérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 20 9 108 720 szám --- Minden jog fenntartva! 2007-2015