Keresés a honlapon

MENÜ

Döbbenetes tapasztalatok, olvasd végig!

Terméktapasztalatok:

Mikroalga termékek

Az ESzCsM rendelet 6. § (2) bekezdése értelmében az étrend-kiegészítő jelölése, megjelenítése és reklámozása során tilos a termékeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni. Ennek fényében a Wellstar termékeknek sem tulajdonítunk betegséget megelőző, vagy gyógyító hatást. Az alábbi beszámolók magánemberek magánvéleményei.

Hasznosnak találod? Kérlek, kattints a Like ("tetszik") gombra! A Send gombra kattintva pedig elküldheted egy barátodnak is:

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

 

Személyes beszámolók az alga termékekről:

Legyen itt elsőként, hogy miért kezdtem az Ökonet/Biokom termékekkel foglalkozni:

Rengeteget sportolok, kedves barátom figyelmeztetett rá, hogy fokozottan kéne pótolnom a szervezetemben az egészségtámogató, vitális anyagokat. Javaslatára egy hétfői napon elkezdtem a Reg-Enor + Immun Supreme (benne 4000, azaz NÉGYEZER vitális anyag) kúrát, teljes fegyelemmel - nem kellett erőlködni :-) - betartva az étkezési ajánlásokat.

Szombati edzésemen azt vettem észre, hogy sporttársaim nem bírják követni a tempóm. A vasárnapi dupla edzésen ugyanezt láttam, de még mindig nem esett le, mi történt. Kedden, azaz a 8. napon elkezdték kérdezgetni tőlem, hogy mitől fogyok (pedig nem volt rajtam sok fölösleg)?Ekkor esett le, hogy a Reg-Enor és az alga hatása már jelentkezett.

2 hét alatt lement rólam 8,7 kg, gyakorlatilag a teljes fölöslegem. Bevált, használom, ajánlom! Környezetemben 2 hónap alatt öten összesen 74 kilótól szabadultak meg, egyik sem volt kövér besorolású :-) Egyik lány még azt is hozzátette, hogy "amióta a Reg-Enort szedem, kisimult az arcom" Ehhez tudni kell, hogy a Reg-Enor fogyással a bőr követi a térfogat-csökkenést, sima marad, vagy kisimul. Azért ezek jó hírek, gondolom.

Ajánlom szeretettel:  Pétercsák József

"Az orvosom a tüdődaganatomra ajánlotta az algát, és nekem nagyon bevált!"

"Jóindulatú tüdődaganatra ajánlotta az orvosom a szteroid kezelés mellé. Naponta 6 szemet szedtem. A daganat azóta jelentősen visszahúzódott, de kis mértékben még megvan. A vérnyomásomat rendezte az alga, a vércukorszintem és a koleszterin szintem is rendben van már. Az alga hatására a szteroid kezelés ellenére sem híztam meg, puffadásom sincsen, a vérképem pedig nagyon jó. A májfunkcióm nem tökéletes - valószínűleg a szteroid gyógyszerek miatt -, de az is sokat javult. Az erőnlétem és a közérzetem remek, a továbbiakban is nagyon bízom az algában!"

(Nagyné)

 

Szilágyi Áron olimpiai aranyérmes vívó életét egy csapásra megváltoztatta a Green Gold Imune alga!

Szilágyi Áron Olimpiai bajnok vívó Green Gold Imune„Szilágyi Áron kardvívó világbajnok vagyok. 10 éve versenyzem egy olyan sportágban, ahol a napi formától függ, valakiből lesz-e olimpiai bajnok vagy sem. Számtalanszor előfordult velem, hogy nem ment a vívás, fáradt voltam, nem tudtam koncentrálni, esetleg betegség miatt el sem jutottam a versenyre vagy az edzőtábort kellett otthagynom, hogy ne fertőzzem meg a többieket. Teljesítményem hullámzó volt. Ezt éveken keresztül a balszerencse rovására írtam, de ma már tudom, Fortunának ehhez semmi köze.
Testi épségem megőrzésére és az egészségemre mindig megpróbáltam kellő figyelmet fordítani. Marokszámra vettem be a sportorvos által javasolt multivitaminokat, antioxidáns tablettákat, porcerősítőket. Mégis minden évben legalább háromszor megbetegedtem, edzéseken megfájdult a térdem, meghúzódtak a fáradt izmaim...
Bodnár Józsefhez is egy sérülésem alkalmával jutottam el. Ő adta szó szerint a kezembe a megoldást, a Green Gold Imune-t. 9 hónapja eszem (nem szedem, mert nem gyógyszer, hanem élelmiszer) az algát, emellett edzések és versenyek előtt fogyasztom a Kineto és Genio italokat és a hatás nem is maradt el.
Március óta megnyertem egy kvalifikációs világkupát, 3. helyezést értem el az Európa Bajnokságon, 6. lettem a Világbajnokságon és kvalifikáltam a londoni Olimpiára. Az sem elhanyagolható, hogy az említett időszakban teljes mértékben elkerültek a betegségek és a sérülések. Az edzéseken már nem azért szól rám az edzőm, mert lustálkodom, hanem mert annyira energikusan csinálok mindent, hogy fél, elérem az emberi teljesítőképesség határait. Reggelente nem okoz gondot a felkelés, esténként pedig úgy alszom el, mint egy újszülött. Az életemet egy csapásra megváltoztatta az alga.
Kinek ajánlom a terméket? Mindenkinek, aki élni akar, aki egészséges kíván lenni, aki többet szeretne kihozni magából és aki ezért cselekedni is hajlandó.”

(Ezt nyilatkozta Szilágyi Áron, 2011-ben. Azóta eljutott a 2012-es londoni Olimpiára is, ahol aranyérmet nyert, gratulálunk neki!)

 

"A mikroalga kapszula fantasztikus - 15 kilót fogytam!"

"15 kg-ot fogytam, normalizálta a vérnyomásom, rendbe tette a cukorháztartásom, elmúltak a daganatok, vizenyők a lábamról, fittebbnek, stabilabbnak érzem magam, fáradékonyságom a múlté! Nem tudnak ártani a különböző vírusok, a gyomorégésem megszűnt, a laboreredményeim csodálatosak!!! Csak ennyi!"

Jenő

Koltai Róbert a Wellstar mikroalgárólKoltai Róbert - Jászai Mari Díjas, érdemes színművész: "A fellépésekre: Wellstar alga"

"Sokat köszönhetek Bodnár Józsefnek nemcsak a gerincfájdalmaimat szüntette meg, hanem A WellStar termékeit is megismertette velem. Azóta nem tudom elképzelni a fellépéseimet alga nélkül.

Köszönöm a WellStar csodálatos termékeit."

Koltai Róbert

 

"Nem ismerek ennél komplexebb sejtvédő-, tápláló- és méregtelenítő kúrát ill. életelixírt! - mikroalga kapszula"

Dr. Ilyés Gabriella és Dr. Felfalusi László évek óta sikerrel alkalmazzák a praxisukban kiegészítő terápiaként a 100%-os mikroalga kapszulát.

Dr. Ilyés Gabriella és Dr. Felfalusi László háziorvosok

 

 

"Édesanyám gyógyul az agyi infarktusból!"

"Édesanyám 79 éves, agyi infarktusa után, évek óta 80% os volt a nyaki ér szűkülete, 2013. májusa óta szedi az Immun Supreme algát napi rendszerességgel, az októberi felülvizsgálaton, a korábban évek óta nem változó 80% os ér szűkülete 50%-osra csökkent. Azóta egyszer sem volt rosszul továbbra is szedi az algát és egyre jobban érzi magát."

Gyüre Mártonné,  2014.01.23. Kunágota

 

 


"Egészséges és energikus vagyok, a fogyás is beindult nálam koplalás nélkül, amióta algát iszom!"

"Amióta az algát iszom, sokkal egészségesebbnek, kiegyensúlyozottabbnak, energikusabbnak érzem magam. A napjaim aktívan telnek, sokkal jobban tudok koncentrálni, el tudom végezni könnyedén a napi feladatokat. Egészséges vagyok, érzem, hogy a sejtjeim minden szükséges tápanyagot megkapnak, nem csábítanak el a különböző üres kalóriákat tartalmazó pékségek, gyorséttermek. A szervezetem ösztönösen inkább az egészséges, teljes kiörlésű élelmiszerek, a valódi (nem vegyszerrel beszínezett stb.) zöldségek, gyümölcsök felé fordult, kevésbé kívánom az édességet, csokoládét (amiről korábban alig tudtam lemondani), sőt még a kávét is alig-alig kívánom meg. A fogyásom is beindult végre, koplalás és energia hiány nélkül! Energikusnak, egészségesnek és csinosnak érzem magam! :) Az életvezetési problémákkal hozzám fordulóknak is jó szívvel ajánlom a termékeket, mert az egészséges élethez, a testi lelki egyensúlyhoz úgyanúgy hozzátartozik a szervezet méregtelenítése, kiegyensúlyozása, táplálása, mint a lélek karbantartása. A jövőben is szeretném fogyasztani a 100%-os alga termékeket! :)"

Paár Ottilia, pszichológus

 

 

"Elmaradt a tragédia (rák / leukémia  terméktapasztalat)"

"Szeretném átadni mindenkinek egy szlovák mama szeretetteljes üdvözletét. Nem a saját terméktapasztalatomat mondom, bár bőven van, de a mama azt üzeni mindenkinek...

3-4 hónap telt ez azóta, amikor eljött hozzám, és azt mondta: "Haldoklik a kisfiam, 10 éves, leukémiája van..."

A múlt héten orvosi igazolás írásban megadva: tünetmentes, egészséges a gyerek. És orvosi ajánlatra a további Imune fogyasztás írásban megadva!"

Gál Éva, Szlovákia


Hallgasd meg a személyes beszámolókat a saját füleddel! Mikroalga terméktapasztalatok:

(Kattints a feliratokra, hogy meghallgasd!)

- Fogyás, súlycsökkenés

- Allergia

- Rák, daganat, tumor

- Vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa)

- Autoimmun betegség

- Nőgyógyászati problémák, rák

- Cukorbetegség

 

Megrendelés

Hasznosnak találod? Kérlek, kattints a Like ("tetszik") gombra! A Send gombra kattintva pedig elküldheted egy barátodnak is:

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

 

 

"Alga nélkül megint fáradt vagyok és össze-vissza eszem!"

 

„Nagyon jó dolognak tartom ezt az alga terméket, és azt hiszem, hogy igazából az elmúlt egy hétben tudom még jobban értékelni, ugyanis elfogyott az egy havi adagom (a nálam lévőket „elajándékoztam”).

Érzem a hiányát, fáradtabb vagyok, hiányzik az az energikusság, amit adott, és többet is eszek, plusz több minden ételt kívánok, amiket eddig nem (a felesleges ételekre gondolok, csoki, keksz, stb.).

Nyilván, mert nincs meg az a hasznos anyagmennyiség, mint az algában. A futást is nehezebben bírom, ezt csak a kitartásommal tudom kompenzálni.

Nekem sokat adott az alga: energiát, energikusságot. Kevesebbet ettem, és jobban tudtam figyelni arra, hogy egészséges ételeket tudjak kiválasztani, nemcsak magamnak, a családnak is. Náthából könnyebben felgyógyultunk, én és a kislányom is. Könnyebben ment a futás (minden másnap 4 km), illetve a mozgás (öt tibeti), a holtponton segített kellemesebben túljutni. Plusz, beállította a menstruációmat, egy hónap alatt, amivel majd másfél éve kínlódok!

Csak köszönetet tudok mondani.”

(Lóczi Szilvi)

 

"Én az algákat csak „zöld vér”-nek nevezem, melyekre minden percben szüksége van a szervezetemnek!"

„Török László vagyok, én is a lelkes algafogyasztók táborába tartozom. A Clorella és Spirulina algák hatásairól már korábban is hallottam és magam is megdöbbentem, hogy a médiában megjelent állítások valóban igazak! Évek óta számtalan lúgosítási eljárással próbálkoztam, de ilyen hatással egyik sem volt rám. Bátran állíthatom, hogy három hét algafogyasztás után, minden addig meglévő nyűgöm jelentősen mérséklődött:

- Nem reagál a szervezetem olyan intenzíven az időjárási frontokra - nincs szédülés, fejfájás, idegesség, levertség.

- Megszűntek a térd- és derékfájdalmaim.

- Reggel frissen és kipihenten kelek ki az ágyból - eddig egyetlen „csodamatrac” sem segített.

- Hétköznapjaim kiegyensúlyozottabbak.

- Sportban jelentősen nőtt a teljesítőképességem és kevésbé fáradok el.

Egyszóval mintha kicseréltek volna, ezért én az algákat csak „zöld vér”-nek nevezem, melyekre minden percben szüksége van a szervezetemnek! Miután mindennek utána néztetek az algákról nektek is ajánlom az én jelmondatomat: Jobb egy gramm gyakorlat, mint egy tonna elmélet!”

(Török László)

 

"Megmentettétek az életét!" - alga kapszula az egész családnak (feszült idegekre, csontvelő daganatra / rákra)

"Kedves Nóra,

szeretném megköszönni, hogy figyelmeztetsz az akciótokra, nagyon szép tőled, annyira jól esik, hogy ennyire figyeltek az ügyfeleitekre, ebben a mai világban annyira megható, nekem nagyon jól esik, mert érzem, hogy tényleg odafigyeltek rám. Tényleg jó, hogy szóltál, mert épp szükségem lenne kettő doboz algakapszulára.

Az anyukám is elkezdte szedni, 75 éves, semmi szervi baja nincs, csak az idegei kicsit feszültek, évek óta frontint szed, de mióta elkezdte szedni az algakapszulát, mintha kicserélték volna. Persze most mindenkinek ajánlja, barátnőinek, ismerőseinek, ahogy én is.

Beteg sógornőm eredményei egyre jobbak. Januárban végstádiumú csontvelőrákot állapítottak meg nála, és nem sok jövőt jósoltak neki az orvosok. Nem tudott kikelni az ágyból, ha hozzáértem, üvöltött a fájdalomtól, két óránként kapkodta be a fájdalomcsillapítókat. Bő három hónap telt el, amióta fogyasztja az Imune-t, és az eredményei egyre jobbak, sőt egészségi állapota is rohamosan javul! A kemoterápia miatt még a haja sem hullt ki, egyre jobban érzi magát, már nem szed fájdalomcsillapítót sem. A családom és én is csak köszönettel tartozom Nektek, hogy ezt a csodaszert eljuttatátok hozzánk, megmentettétek az életét! Én most egyenlőre csak a kapszulát szeretném kérni, ugyanis az egész család fogyasztja már nálunk.

Nyugodtan felirhatod a honlapodra, amit csak akarsz belőle, amit leirtam nem titok, én is örülnék ha általam mások is hinnének a ti csodaszeretekben, kipróbálnák, megelőzhetnék a betegségeket, visszakaphatnák az életüket.

Mégegyszer köszönök mindent, tisztelettel:

Zuh Katalin és családja."

 

"Szia Nóri, köszi szépen megkaptam a csomagom, ari vagy. Képzeld sógornőm már egyedül felkel az ágyból, már bottal igaz, de átsétált a szomszédasszonyhoz, szerintem még kis türelem és újra teljes életet élhet. Ez annyira nagy dolog, hogy el sem tudom mondani, nincs rá szó, hogy megköszönjem Neked, az Imune-nak, meg a jó Istennek, hogy megmentettek egy drága jó embert a halál torkából. Bocsi, de muszály elmondanom, mert annyira örülök az eredményeknek, de tudom te is örülsz velem. Szia, minden jót, további eredményes munkát kivánok."

(Zuh Katalin)

 

"Képzeld, beteg sógornőm már eldobta a botot is, anélkül közlekedik, egyedül zuhanyzik, életkedve a régi, már kemót sem kap............. Úgyhogy minden happy! Nagyon köszi, személyesen nem ismerlek, de a szivemnek nagyon drága vagy, kellemes hétvégét, puszi, Kati."

(Zuh Katalin)

 

Megrendelés

"Az algától úgy érzem magam, mintha újra 20 éves lennék! Megtaláltam, amit kerestem!"

Hallgasd meg Otti tapasztalatait:

 

 

 

 

"Az ismerőseim, barátaim azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom... A mikroalga megszépített!"

 

Dzsupin Ibolya megszépült a Wellstar termékektől

„57 éves vagyok és kb 1/2 éve rendszeresen fogyasztom az édesvízi mikroalga készítményt. Már az első héten szokatlan energiám lett, tettre késznek éreztem magam. Egy hónap elteltével a hőhullámaim eltűntek és mellékhatásként főleg a derekam táján tapasztaltam a karcsúsodásom. A hajam, a szempillám sűrűsödik, a bőröm szépül és kevesebb alvással, pihenten, frissen ébredek. Körülöttem a színházban mindenki átment az influenzán, de én és a családom makk egészségesek maradtunk. Azok az ismerőseim, barátaim, akik régen találkoztak velem, azt kérdezik „ki a plasztikai sebészem” mert olyan szép az arcom, tehát a mellékhatáskénti fogyás megfiatalította az alakomat és az arcomat.”

Dzsupin Ibolya, színművész

 

"Derékfájás és fáradtság a múlté, hála a mikroalgának"

"Megszabadultam a derékfájástól, nem vagyok fáradt, rengeteg energiám van, jól alszom éjszaka. Kiváló hatás, csodálatos készítmény, mindenkinek ajánlom."

Irénke, 2011.09.01.

 

"Én se hittem!!! A mikroalga migrénre, ízületi fájdalomra, tüdőpenészre és toxoplazmózisra is bevált!"

2010.07-tól fogyasztom rendszeresen az IMUNE-et. Nekem gyerekkorom óta migrénem volt, a tavalyi évben 2010-es már egyre sürübben, már volt hogy hetente kettő fejgörcs. Ez már mult, azóta nemfáj. Szedés közben voltak izületi fájdalmak, még a gerincem is megfájdult, de tovább szedtem az algát. Ha jól emlékszem ez 1-1.5 hétig tartott. Azóta is mindennap szedem, és nagyon jól érzem magam, tele energiával, főleg ha még egy kis Kineto-val kisérem. Azóta adtam több ismerösömnek is, kettőt kiemelnék: az egyiknek tüdőpenészesedése volt 35 évesen, a másik egy 18 éves toxoplazmozisos fitalember. KÖSZÖNIK, JÓL VANNAK!!!

György, 2011.07.31.

 

"A mikroalga fogyasztása során 11 kg-t fogytam, és a vastagbél-gyulladásom a múlté!"

Terméktapasztalat Wellstar alga Green Gold Solar Lnar és Kineto, Genio

"11,5 kilót fogytam másfél hónap alatt,meggyógyultam a vastagbél-gyulladásomból, gyakorlatilag elkezdett újból nőni a hajam, nagyon jól érzem magam a mikroalga termékcsaládtól, a Kineto és a Genio pedig a kedvenceim, nagyon javaslom nektek is, hogy próbáljátok ki, szenzációs!”

Dobi Sándor, Budapest

 

"Mikroalga segített a gyógyíthatatlan allergiában és asztmában"

"Saját tapasztalatom! Az orvosok által gyógyíthatatlan, allergiás, asztmásnak diagnosztizált gyermekeim meggyógyultak az algától. Azóta tünetmentesek." Vernyik László

 

"A mikroalga kapszula hatására javul a Sclerosis Multiplex-em!"

"Húsz éve kezelnek sclerosis multiplex-szel (SM) és a korom miatt vérnyomásom is ingadozik. Két hete kezdtem el szedni az IMUNE kapszulát égy ismerősöm javaslatára. Azóta jobban érzem magam. Könnyebben mozgom. A gyorsan változó időjárás ellenére a vérnyomásom beállt egy az orvosom által jónak mondható szintre. Erre nem is számítottam." Katalin, Komárom

 

"Óriási fogyás pár hónap alatt az alga termékek segítségével!"

"Újra közzéteszem *Terméktapasztalat* Berki Mónika 27 kg-tól szabadult meg az alga segítségével, 4 és fél hónap alatt. Azon meg se lepődtem, hogy alga és Viewty Caps némi LC-vel. Reggel éhgyomorra 2 Viewty Caps, majd rá az alga turmix. Pontosabban Kineto + Genio szirupban natúr alga vagy mentás alga (ami épp van) belekeverve, majd rá 2,5 dl víz. Ez a reggeli, ezzel jól eltelik a délelőtt. 12-16 óra normálisan eszik, amit kíván. Nem esik túlzásokba, de akár egy tortaszelet is belefér, ha úgy jön ki a lépés. Este 2 Viewty Caps, majd ha úgy érzi éhes, akkor LC elkeverve benne az alga, egyébként gyümölcslé benne a natúr algával... Lám, milyen toleráns a szervezet, ha azt kapja, amit vár."  Zsuzsa Jándi

 

"Gratulálok! Sima pur algát fogyasztok reggel-este (időnként kiegészítettem Kinetoval és Genioval) első pillanattól fogva potyognak a kilók rólam, két hónap alatt 55kg... ötvenöt felesleges kiló ment le róllam. És folyamatosan potyogak a kilók,152kg-ról indultam és 69kg szeretnék lenni. Fantasztikus a zöldalga. Örülök, hogy életem része. Köszönöm kedves Zsuzsa, hogy megosztottad a tapasztalatot." Krisztina Madácsi

 

"Igen, nálunk az a tapasztalat, hogy a Kineto és a Genio felturbozza az alga hatását, miközben frissé, tettre késszé teszi az embert." Zsuzsa Jándi


"Gyerekeknek szinte kötelező lenne a Wellstar alga termékek fogyasztása!"

"Kisfiaim 4 és 6 évesek. Az algaWellstar alga kötelező a gyerekeknek fogyasztása előtt többet voltak itthon mint az oviban. Általában meg sem gyógyultak tavasz előtt. Komoly aggodalommal töltött el az óvodakazdés. Most azonban hihetetlen mennyire bírják! Igaz most vagyunk túl egy megfázáson, ami láz és komolyabb orrfolyás nélkül zajlott kb. 3 nap. Hihetetlen! Gyerekeknek szinte kötelező lenne! Mindezt a Solar-Lunar párossal értük el. A legjobb, hogy simán megisszák, és még kérik is ha később adom a megszokottól. Minden gyereknek tiszta szívvel ajánlom!" (Markos Andrea)

Megrendelés

"A szénanátha, allergia elmúlt! A Wellstar termékek bejöttek!"

"33 éve van szénanáthám, bocs: volt! Tavaly június vége órta fogyasztom az algát - Solar-Lunar, Genio-Kineto. 1-1 gramm mellett szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirzsebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is."

Tilk Antal, Budapest

 

"A Wellstar mikroalga segített rendezni a vérnyomásom, és megszüntette az ízületi fájdalmaimat"

Nekem a vérnyomásomat állította be, a térdem-kezem-vállam és a gerincfájdalmat szüntette meg. 2 év elteltével nem kellett menni semmivel orvoshoz, jó a közérzetem. Köszönet az algáért, csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi Ilonka"

Balázs Ilona, operetténekesnő, Budapest

 

Dr. Deák Sándor a Wellstar termékekről: Wellstar alga - Green Gold, (Solar, Lunar, Pur, Min) Kineto, Genio, Viewty LC, Viewty caps

Kineto Plus energia ital
„A szarvasi NB II-es kézilabda csapat a kiesés szélén állt a múlt év őszén.
Minden meccs elôtt egy órával fél adag Kineto Plust isznak, a félidôben a másik felét.
Azóta váratlanul jól szerepelnek a bajnokságban, az esélyesebb csapatokkal szemben is sikeresen vették az akadályt. Ma is rendszeres fogyasztók.

Maratoni futók (fiatal testvérpár) futás előtt és közben összesen egy üveg Kineto Plus hatására a korábbiaktól sokkal jobb eredményt elérve többször is sikeresen teljesítette a távot.

Két felnőtt senior hasonlóan jó eredményről számolt be, melynek hatására 2009. áprilisban tervezett nagy maratoni versenyen a szövetség Kineto Plust ad minden versenyzőnek.”

Kineto és Genio energiaital szirupok
„Mindig adok étrendi tanácsot: margarin, édesség, ecet tartalmú ételek, szénsavas italok, vörös hús fogyasztása tilos!

Sok zöldségféle és rendszeres mozgás kötelező!

3 éves kislány súlyos mozgáskoordináció- és beszédzavarral érkezett. Járni csak mindkét kezét fogva tudott, egy szót sem tudott érthetően kimondani szülés körüli agyi oxigénhiányos állapot következményeként.
Napi 1-1 mokkáskanál Kineto és Genio szirup vízzel higítva a kora délutáni órákig folyamatosan fogyasztva két hét alatt döbbenetes eredményt hozott: segítség nélkül jár, egyszerű szavakat tisztán kimondja (apa, anya, stb.). Azóta is rendszeres fogyasztó, nagyon szépen, harmonikusan fejlődik.

4 éves kisfiú hasonló tünetekkel és panaszokkal egy hónapos kezeléssel ért el pozitív eredményt mind a járás, mind a beszédkészség terén.

13 éves, mongoloid betegségben szenvedő beteg (kromoszóma rendellenesség, következményes beszűkült szellemi képességgel) napi 2 evőkanálnyi Genio hatására mentálisan igen sokat javult, kommunikatív képessége, sőt beszéde is szépen alakult egy hónap alatt.

Algaporok, mikrolga
„Colitis ulcerosa-ban szenvedő, 28 éves nőbeteg 2x2 kávéskanál Solar és Lunar por rendszeres használatával egy hónap alatt tünet- és panaszmentessé vált, azóta is rendszeresen használja.

52 éves, szívinfarktusos betegemnek érfestést követően stent beültetést javasoltak (gyűrűszerű dróthálót behelyeznek a szűkült érszakaszba), melyre 3 hónapos előjegyzést kapott.
Étrendi javaslat mellett csak napi két kávéskanál Solart kapott (enynyire volt pénze). Három hónap múlva nem kellett stent beültetés, helyreállt a szűkült érszakasz, azóta is jól van.

74 éves nőbetegemnek nyaki ultrahang-vizsgálattal mindkét nyaki verőérben 70%-os szűkületet írtak le. A beteg nem fogadta el az érrekonstrukciós műtétet, 2x2 kávéskanál Solar - Lunar használatával három hónap után végzett vizsgálat 40% szűkületet igazolt mindkét oldalon.

Viewty kapszula
„Daganatos betegek kezelése algaporral és Viewty-vel elindult, eredmények később várhatóak.

66 éves cukorbeteg nőt két éve emlődaganattal műtöttek, kiterjedt hónalji nyirokcsomó- áttétek is igazolódtak.
Kemoterápiát és sugárkezelést követően egy éve Solar és Lunar port szed. PET CT vizsgálatát tervezték, de félő volt, hogy nem tudják elvégezni, mivel vércukor értékei magasabbak voltak.
Napi 2x2 Viewty kapszula hatására egy nap alatt normalizálódott a vércukorja otthoni mérések alapján, amit később laborvizsgálat is igazolt.
A PET CT eredménye pedig negatív!
Vagyis, ha algapor mellett is magasabb a vércukor érték, feltétlen próbálkozzunk Viewty kapszulával 2x2, 3x2 vagy 3x3 mennyiségben.”

 

Agyvérzésből felépült: a mikroalga Genio-val kombinálva a leghatásosabb rá

"Édesanyám agyvérzést kapott, lebénult a bal oldala. Elkezdtük szedni a Solárt, a Lunart és a Géniót. Az orvos azt mondta, hogy idővel a lába rendbe fog jönni, de a kezéről semmi jót nem mondott. 2 hét algaszedés után megmozdult a kisujja, utána a gyűrűsujja és így tovább. Azt mondta az orvos, hogy ha beindult a keze, akkor már meg se fog állni, azt is tudja használni, csak idő kell hozzá. Ez egy évvel ezelőtt történt. Először háromlábú bottal járt, de már annyira javult a keze, hogy kerettel is tud menni, mert már a bal kezével is tud fogni. A bal karján a bénulás után a bőr csak lógott, de már az is kezd visszahúzódni. 75 éves és már visszakapta az életkedvét." Jolika

 

"Jó a gyomornak, székrekedési problémákat oldott meg"

"Óriási segítség volt a Solar a kislányomnak. Székrekedési problémákat oldott meg, azóta már a fél óvoda ezt eszi (főleg az anyukák)." (Keszthelyi Tibor)

 

"Wellstar alga hatása: rengeteg plusz energia az egész családnak - én meg megszépültem 50 évesen..."

„Amikor 2008 szeptemberében  csatlakoztam a Wellstar-hoz  és  el kezdtem enni az algát, úgy éreztem, hogy egészséges vagyok. Gondoltam nem árt egy kis méregtelenítés és feltöltődés. Egy-két hét után  bebizonyosodott, hogy nem volt igazam, nagyon is kellett a méregtelenítés! Fájt mindenem! "Dolgozott" az alga!

Most már jó néhány havi algaszedés után  elmondhatom, hogy a hajam kb. a duplájára vastagodott, a körmöm még fiatal lány koromban sem volt ilyen egészségesen szép, a bőrömről nem is beszélve. Mindig száraz volt,  most puha és sima.

Sokkal jobb a közérzetem, jobban bírom a munkát a házban és a ház körül.

Van két csodálatos lányom, akik szintén isszák az algát, illetve a Kineto-t és Genio-t.

Az idősebbik lányom munkájából adódóan nagyon sokat ül volán mögött és ő is tapasztalta, hogy nem fárad el annyira az egész napos vezetésben. Amikor elfogyott a "szörp" és még nem kaptuk meg a következő adagot, már kezdte hiányolni. Az ő hajhullása is megállt, erősödött, vastagodott a haja. Mindig szép haja volt, de most különösen az.

A fiatalabb lányom most középiskolás, harmadik osztályba jár a gimnáziumban. Az idei évben kellett nekik fakultációt választani, ami nagyon sok tanulással jár. Rengeteget tanul, talán túl sokat is. Ha nem adnám neki a "szörpöket", nem is tudom, hogy hogyan bírná. Ő is  mondta, hogy ha nem inná ezeket, akkor nem is bírná energiával.  A tanulmányi eredménye mindig kitűnő volt és most is az, még emellett a sok plusz tantárgy mellett is.

Nekem csak jó tapasztalatom van a WellStar algákkal kapcsolatban, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Balogi Jánosné Piroska, Makó

 

"Az alga nálam bizonyított: a Reflux-om végleg elmúlt, a kopasz fejemen elkezdett nőni a haj!"

"A Reflux betegségem 3 hét fogyasztás után végleg elmúlt, a hajam pedig (szinte teljesen kopasz vagyok 37 évesen) újra elkezdett nőni, már 7-8 milliméteres pihék vannak a korábban tükörsima fejbőrömön! Hihetetlen!" (Sz. Bertalan, Karcsa)

 

"A 15 éves ekcéma 3 hét alatt elmúlt! Wellstar Green Gold Pur mikroalga"

„Barátnőm sírva jött hozzám, hogy 15 éve ekcémás, és 3 hét alatt teljesen elmúlt neki a Wellstar Green Gold Pur fogyasztásától, amit adtam neki! Azt kérdezte, hogy létezik ilyen?:)”

F. G. Budapest

 

Gémes Levente, magyar bajnok - a Wellstar termékeiről - Wellstar Green Gold, Kineto, Genio

"Barátomtól, Baranyai Antaltól kaptam kölcsön az algát. Egy héten belül elmúlt a sarkamban és a csuklómban lévő izületi gyulladás. Még azon a héten pályára léptem az új kosárlabda csapatommal a németországi Ulmban, ahol az első mérközésen 42 pontot dobtam.
Az igazi meglepetés akkor ért, amikor a meccs végén egy új autó várt a csarnok előtt. Olyan formába kerültem a WellStar termékeknek segítségével, hogy vállaltam a következő szezont is. 2 hét alatt visszanyertem versenysúlyomat - 10 kilót fogytam - ebben sokat segített nekem az alga két vitális szirupja, a Kineto és Genio. Ráadásul már nem kell minden délben sziesztát tartanom, ami korábban menetrendszerű volt. Erősebbnek és kitartóbbnak érzem magam az edzéseken, mérkőzéseken. Végre visszanyertem a régi hangulatomat, erőmet. Egy érdekes tapasztalat volt, amikor elkezdtem enni az algákat: néhány nap múlva felerősödött a fogfájásom. Mivel Németországban kaptam szerződést elmentem megröntgeneztetni ezt a cisztát, amire azt mondták, hogy foggyökér csúcson lévő gyulladás. Mire kaptam időpontot már nem látszodott, felszívódott a gyulladás és a fájdalom is elmúlt."

 

"Sclerosis Multiplex - a Wellstar algát fogyasztja. Az orvosa szerint 25 év után - segítséggel - újra jár"

"Szia Nóri.
Nos van egy sclerosis multiplexes betegem, akit úgy ahogy eddig karban tudtam tartani, de kb. 25 éve kerekes székben tud csak mozogni. Ráadásul gyomorvérzése volt, minden gyógyszerétől a helybéli orvosok eltiltották. Megbeszéltük, elkezdte használni az algát (Wellstar Green Gold). Egy hónap után már örvendezve tudatta velem, hogy tele van energiával, jól érzi magát. A székéből mindent el tudott végezni. Kb 2 és fél hónap után segítséggel lábra állítottam. Azóta is használja az algákat, az energia italokat, nehezen ugyan de pár lépést segítséggel meg tud tenni. El tudod képzelni, hogy 25 év után újra kezd járni, mekkora öröm az életében. Különben 60 éves.
Üdv. Lajos (Dr.  Csúsz)"

 

"Helyrejöttem az agyi infarktusból! A Wellstar alga - Green Gold Solar, Lunar, Kineto és Genio segített"

„Sipos Mártonné vagyok. Tapasztalataim a következők:

1978 óta magas vérnyomásban szenvedtem, vagyis általában 180-200 Hgmm. volt a vérnyomásom. Rengeteg gyógyszert kipróbáltam, de – mint kiderült – csak ideig-óráig segített a problémámon. Orvosom azt mondta: ezzel együtt kell élnem. Nagyon sok finomságot nem ehettem, amit a magyar ember szeret. Gyomorpanaszaim is voltak, pl. paprika, hagyma, uborka, stb. teljesen ki kellett, hogy maradjon az étrendemből, pedig imádom őket! Ezt még valahogy elviseltem.

De itt jön a neheze: 2008 júniusában kaptam egy agyi infarktust. Ekkor nagyon megijedtem, mert mivel ápolóként dolgozom, tudtam, mi lehet ennek a következménye. Ekkor találkoztam ezzel az alga termékcsaláddal! (Wellstar alga - Green Gold Solar, Lunar, Kineto és Genio) Elkezdtem fogyasztani, és láss csodát: az infarktus a vége felé jár, én meg eszem a zöldségféléket algával, és azóta semmi problémám nincs, hála Istennek – meg az algának!

Köszönöm! Üdv: Siposné”

 

Horváth Ferenc gólykirály a Wellstar mikroalga termékeiről (Green Gold Solar, Lunar, Kineto, Genio)

Többszörös válogatott profi labdarugó, gólykirály, FTC tagja

"...A WellStar termékeinek megismerése sportpályafutásomban egy hihetetlen változást hozott, ezután nem tudom elképzelni az életemet Kineto, Genio és az algák nélkül.
Pár hete fogyasztottam a WellStar termékeit, amikor egyik reggel úgy indultam el otthonról, hogy elfelejtettem meginni az algaitalomat. Úgy éreztem magam, mint aki kiesett a harmadik emeletről, megfordultam és hazamentem meginni a reggeli Solar italom.

 

"A Wellstar Green Goldtól 11 kilót fogytam és elmúlt az asztmám!"

„4 hónapja fogyasztom a Wellstar termékeit. 4 hónap alatt 11 kilót fogytam, és egy döbbenetes tapasztalatom volt: nekem 10 éve krónikus asztmám van.

3 nap alatt elmúlt az asztmám.
3 nap alatt...

Nagyon jól érzem magam a Wellstar   Green Gold termékek fogyasztásától."

Devecseri Gábor

 

 

"Green Gold Solar, Lunar és Forever Young mikroalga: teljesen elmúlt a sokízületi gyulladásom! Látványosan megfiatalodtam!"

„65 éves vagyok, sokízületi gyulladásban szenvedek, amit kínzó fájdalom kísér.

Fájdalomcsillapítók ellenére is átszenvedett éjszakák után felkerestem a reumatológust. Első lépésben egy szteroid injekciót kaptam a következő "megnyugtató" szavakkal: „Meglátja, egy óra múlva minden rendben lesz.”  "Megnyugodtam."  De mi lesz, ha éjszaka újra fáj? Akkor vegyen be ebből a tablettából kettőt, ez jó erős fájdalomcsillapító.
Na ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Alternatív gyógymódot keresve jutottam el az algáig, amiről már hallottam.

Mindez tavaly novemberben történt.

Azóta rendszeresen iszom az algát, nem fájnak az ízületeim, nem szedek fájdalomcsillapító gyógyszert. Sőt! Nem kell külön Omega-3 kapszula, kalcium tabletta, C-vitamin, stb.
Jól érzem magam, fizikai és szellemi frissességben.

TAPASZTALAT:  eleinte a panaszok intenzívebbé váltak, allergiás tüneteim voltak, érzékeny volt a gyomrom és a vesém, rosszul aludtam.

Mindezen pár nap múlva túljutottam. Megértettem, hogy ez így természetes, mert amivel évek óta küszködök, az ezekkel a tünetekkel kezd helyrejönni a szervezetemben.
Természetesen most már nagyobb adagban fogyasztom a porokat  (Green Gold Solar és Lunar) és ha a megkezdett dobozaim kiürülnek, kipróbálom a "nagyágyút" a natúr algát (Green Gold Forever Young mikroalga).

Mindenkinek egészségére!”

Wagner Éva, Budapest

 

"Döbbenetes tapasztalatok a mikroalgákkal mindenféle téren! " - a természetgyógyász tapasztalata szerint a Wellstar alga termékeknek osztatlan a sikere

Szemes Attila természet gyógyász és masszőr alga termék tapasztalatai (Wellstar Green Gold Solar Lunar Pur Mint, Kineto Genio)

„Kedves mindenki! Szemes Attila vagyok, természetgyógyászattal és masszázzsal foglalkozom. Most a pácienseim nevében írok, illetve az én közvetlen tapasztalataimat írom le. Lehet, hogy az nem olyan hiteles, mintha ezt maguk tennék, de ezeket az embereket, akikről írok, mindenki számára tudom prezentálni, ha szükséges.

2008 szeptemberében kezdtem foglalkozni az ALGÁKKAL és a 1,5 hét alatt történteket írnám le először, ami egy családon belül történt.

Fél éves nőgyógyászati problémával küzdő 23 éves lány (kezelték antibiotikummal, kúppal) nem javult. Mellékesen a hölgy édes anyja szülészeten dolgozik, így hát a legjobb orvosok kezelték a lányát - eredménytelenül. Tíz napos alga szedés után a tünetek elmúltak és tünetmentes 5 hónapja.

Ugyanebben a családban a gyomorfekély az anyukánál megszűnt (ill. nem fáj és nincs panasz) - mindez 4 nap alatt.

Krónikus hasmenés (2 hónapja tartó probléma a férjnél) 3 nap alatt szűnt meg a mikroalga fogyasztás hatására, és legkisebb lánynál orrpolip miatt heti 3-szor orrvérzés volt, és műtétre várt - neki 3 hét után tűnt fel, hogy teljesen megszűnt a vérzés. Azóta eltelt fél év és nem kell műteni.

Szintén én paciensem: 13 éve Parkinson-kóros a néni és 2 hónap szedés után elmondása szerint a reggeli ébredésnél úgy kelt fel, mintha egészséges lenne. Azt mondta nekem: "Attila, én 13 éve nem éreztem ilyet!" - és én nagyon boldog voltam.

Saját tapasztalatom: az alga hatására 2 hónap alatt 3 kg fogyás, dupla energia, 1,5 hónap alatt  térdfájásom elmúlt, és azóta sem jött elő).

Páromnak a mikroalga normalizálta a székletét, amit eddig szűztea kapszulával tudott elérni, de ennek a tartós szedése nem javallott.

Reggel könnyen kelünk fel, nem kell kávé, mert a GENIO a párom alacsony vérnyomását is rendezte.

Szuper minden termék, és aki nem hiszi, az higgyen saját magának! Én senkit nem szeretnék győzködni!

Szeretettel mindenkinek!”

Szemes Attila, természetgyógyász, masszőr, Budapest

 

"Kismamaként is ittam és most, hogy szoptatok, most is iszom és nekem a tejfokozásban segít."

Megrendelés

"Ízületeim rendbe jöttek, fogytam, a narancsbőr pedig felszívódott - hála a Wellstar Green Gold Solar és Lunar alga termékeknek"

2008. március közepén kezdtem el fogyasztani a Wellstar Green Gold Solar és Lunar algakészítményeket. 
Gyakorló gyermekorvos vagyok, 34 éve s néhány hónapja szakvizsgáztam allergológiából. 
Idén január körül ízületi  fájdalom kezdődött a bal kezemen. Mint "friss" szakember rögtön a tünetek alapján reumás ízületi gyulladás kezdetét diagnosztizáltam, aminek gyanúját reumatológus-immunológus is megerősítette. Elkezdtem a gyulladásátló és a porcerősítő szedését. Kb. 2 hónap alatt a panaszok változatlanok maradtak. Aggódtam a továbbiak miatt, mert ezután a kezelési lehetőség már a folyamatos szteroid és sejtoszlás-gátló lenne.  
Akkor hallottam az alga-készítményről és a javallatairól. Azonnal partnerként regisztráltam és elkezdtem fogyasztani a Wellstar Green Gold Solar és Lunar mikroalga készítményeket. Ha használ, akkor egész életemben inkább ezt fogyasztanám, mint az említett gyógyszereket. Kb. 3-4 heti szedés után kezdett eltűnni a fájdalom, a duzzanat nem fokozódott. Az erő is visszatért a kezembe. Azóta is folyamatosan fogyasztom.

Más pozitív hatások is vannak. LÁNYOK, FIGYELEM! Kb. 40 éve élek fogyókúrázóként, de bármilyen módszert próbáltam, a nem evésen kívül más nem használt. Viszont a combomon levő narancsbőr nem akart eltűnni. MOST centikben mérhetően kezd eltűnni, és az a 2 kg plusz is, amivel küzdöttem, elfogyott. Mindehhez 48kg vagyok és az eddigi étrendemen semmit sem változtattam. A combomon levő seprűvénák is halványabbak.”

Dr. Magyar Irén, gyermek-szakorvos és allergológus, Kútvölgyi kórház - Budapest

 

Bodnár József (59) a betegeinek is ajánlja a Wellstar mikroalgát

Bodnár József is a Wellstar mikroalgáiban találta meg a megoldást

FTC kerékpár versenyző 12 szeres magyarbajnok, FTC labdarugó csapatának masszőre 25 évig, 2004-es Athéni Olimpia Vívóválogatott kísérője, számos VB és EB résztvevője

"15 évig voltam profi kerékpárversenyző, az elmúlt 30 évben gerincbetegek és sportolók gyógyításával foglalkoztam. 1962 óta keresem azt a terméket amivel nemcsak a saját egészségi állapotomat tudnám helyrehozni, hanem az általam kezelt betegek, sportolók számára is ajánlani tudnám.
9 hónappal ezelőtt MEGTALÁLTAM. A WellStar mikroalgái megváltoztatták a családom és több száz ismerősöm életét.
Az első hónapban 5 kilogrammot fogytam, kevesebbet alszunk és kipihentebben ébredünk. Feleségemnek elmúlt a gyomorfájása, megszűnt a 15 éves ízületi gyulladása. Több száz ismerősöm számol be nap, mint nap örömmel az általuk tapasztalt gyógyulásokról."

 

"Rengeteg plusz energia, influenza elkerül! A Wellstar alga termékek az egész családnak segítettek"

„Péter fiam 12 éves, versenyszerűen judózik. A Kineto hatása a vitális energiájára azonnal érezhető volt, látványosan gyorsabb lett a mozgása, és sokféle, általa ritkábban használt technika alkalmazásával még az edzőit is meglepte.

Vírusfertőzésből való regenerálódási idő drasztikusan csökkent. Ilyenkor 1-1,5kg súlyvesztés után kb. 2 hét kellett a vitalitás visszaszerzéséig, míg algával elég volt 1 nap is! (Pénteken hányt = -1kg, szombaton délelőtt iskola, délután utazás, vasárnap nemzetközi verseny Bécsben, ahol 38 gyerekből a harmadik lett!)

Saját tapasztalatom: amikor nem iszom Lunar-t, nem is alszom.

A Kineto valóban 4-6 órán keresztül frissen tart. Maradt a pohárban 1-2dl és sajnáltam meghagyni, na, nem is aludtam el 1/2 4-ig! Viszont hosszabb vagy éjszakai vezetéshez ajánlom.”

Kordélyné Dévai Krisztina, 37 éves, Kaposvár

 

Válogatás egy budapesti doktornő eseteiből - a Wellstar mikroalga alapú termékek bizonyítottak (Green Gold Solar, Lunar, Kineto, Genio)

„Egy fiatal pár mindkét tagja péntek este fogyasztott először az algakészítményből, nevezetesen a Wellstar Green Gold Solar mikroalga porból. Hétvége lévén elég sokáig fennmaradtak, hiszen másnap szombat, így lehet aludni. Éppen, hogy kezdett világosodni, a férfi felébredt. Ránézett az órára, hajnali 1 5. Mellette a párja szintén mocorog, Ő is felébredt. Gondolták, kicsit tévéznek, hátha sikerül visszaaludni, hiszen szombat van, aludni kellene még. De ez most nem sikerült. A szemük hihetetlen gyorsan kipattant, már majdnem bosszankodni kezdtek, de meglepődve tapasztalták, hogy teljesen kipihenték magukat, és nyertek egy csomó frissen és ébren tölthető időt. Aztán rájöttek, hogy mindezt az algáknak köszönhetik.

Ugyanez a fiatal pár beszámol arról, hogy mióta fogyasztják mind a négy terméket, - Wellstar Green Gold Solar, Green Gold Lunar, Kineto, Genio mikroalga termékek - sokkal jobban bírják a korábbi igen fárasztó terhelést, estére nem fáradnak úgy el.

Sógornőm régóta szenvedett krónikus fáradtságtól, amihez nagymértékben hozzájárult alacsony vérnyomása. Napi 3-4 kávéval sikerült magát átvonszolni a napokon, de a kávé mindig nagyon megdobogtatta a szívét, és a frissesség gyorsan elillant. Próbálkozott mate tea fogyasztásával, de az meg nem volt egyedül elég ahhoz, hogy a vérnyomását szinten tartsa. Hitte is, nem is, hogy az alga készítmények segíthetnek. Nagy örömére sikerült a problémától megszabadulnia, mert amióta fogyasztja a Wellstar termékeit - Green Gold Solar, Lunar, Genio.

A Kineto-tól a korábbi krónikus fáradtsága megszűnt, kávé és gond nélkül végig tudja dolgozni a napot, és a szíve is rendben van.

Egy partnerünk férje különböző egészségügyi problémák miatt éjszaka szinte óránként felébredt (alvásproblémák), nem hagyva nyugodni párját sem. Ezen kívül koncentráció és beszéd problémákkal küszködik. Kineto és Genio fogyasztása után 20 perccel beszámolt arról, hogy sokkal könnyebbnek érzi a fejét, mintha kitisztult volna, és a felesége legnagyobb megdöbbenésére az előadást is végig tudta hallgatni. Alig várta a csomagot, amiben mind a négy termék benne volt, és amióta a Lunar-t is fogyasztja, átalussza az éjszakát, a felesége legnagyobb örömére. Saját szervezetére figyelve, saját magának kitapasztalva Ő egy kicsit emeltebb adagban fogyasztja a  Wellstar Green Gold Lunar nevű mikroalga készítményt, mert azt mondja, Ő így érzi jól magát.

Egy fiatal hölgy, aki ólomszennyezett munkahelyen dolgozik - folyamatos ólomszint ellenőrzés alatt áll, és minimális ólom szintet mindig mértek a véréből-, szintén mind a négy terméket (Wellstar Solar, Lunar, Kineto, Genio) elkezdte fogyasztani. 1 hónap után éppen mérték az ólom szintjüket, és nagyon kíváncsi volt az eredményre, mert azt hallotta az előadáson, hogy a Wellstar Green Gold Solar-ban levő Chlorella mikroalga segít kivezetni a nehézfémeket a szervezetből. Nagy örömére, és az üzemorvos megdöbbenésére nem volt kimutatható ólomszint a vérében, az eredmény 0 lett.

Családommal már régóta keressük az egészségesen maradás lehetőségét, és teszünk is ennek érdekében. Mégis a Wellstar termékek fogyasztása nálunk is hozott érzékelhető változást. Megnőtt a teherbíró képességünk, nem fáradunk el a nap végére, mint annak előtte. Javult az alvásunk minősége, sokkal korábban, és ami fontosabb, pihenten ébredünk.

Krónikus, bal arcfelem több melléküregét érintő gyulladásom először kicsit aktiválódott, amikor kezdtem a Wellstar mikroalga termékeket fogyasztani, de ezzel együtt egy csomó váladéktól sikerült megszabadulnom. Úgy érzem, nemsokára végére érek egy több évtizedes krónikus problémának, megszűnőben van az állandó nyákcsorgás a torkomban, és ez nagyon jó érzés. Köszönöm, Dr. Keywan Grashoff.”

Dr. Visnyay Beáta – Budapest, orvos, természetgyógyász

A doktornő családjának életminősége nagyban javult - nagy kedvenc a Wellstar Green Gold Solar, Lunar és a Kineto

„Drámai eredményekről, csodálatos gyógyulásokról még nem tudok beszámolni, de a következőket azért már leírhatom:

Én és a férjem nem nagyon éreztük, hogy alvásproblémánk lenne, ennek ellenére természetesen elkezdtük fogyasztani a Lunar-t - ha már háznál volt ugye -, és kiderült, hogy éberen aludtunk eddig, igen harmatosan ébredtünk azelőtt, viszont mióta isszuk a Lunar-t, mélyen alszunk, hamar felfrissülünk reggel, akkor is, ha korán kell kelni, és az elalvás is gyorsabb. Bár azzal tényleg nem volt gond. Solar tekintetében azt éreztük, hogy teherbíróbbak lettünk, tényleg feltölt, és jól érezzük tőle magunkat. A Kineto-val kapcsolatban csak annyit érez a férjem, hogy később kezd el fáradni a teniszpályán, én meg azt, hogy jobban futok tőle anélkül, hogy kiesne a szívem a helyéről.

A 78 éves anyósom a Solar-t és a Lunar-t egy hete issza, és már nem kell neki Tisassen, holott eddig csak a rendszeres szedése mellett volt rendszeres széklete (székrekedés).

Egy 50-60 közötti ismerősömnek Metabolikus X szindrómája van, és nagyon stresszes volt, ő úgy döntött, hogy a Lunar-t issza reggel és este is. Napközben sokkal nyugodtabb, éjjel pedig jól alszik.”

Dr. Magyar Sarolta - orvos

 

"Az allergiám 2 nap alatt megszűnt az alga - Green Gold Solar és Lunar - fogyasztásától"

„Parlagfű-allergiám van, és az idén is elkezdődött nálam a szemviszketés, és a torkomban a szokásos csiklandozó érzés. Ekkor már vagy egy hónapja nem szedtem az algát. 
Még aznap este, amikor előjöttek a tünetek, felbontottam egy Lunar-t, reggel meg egy Solar-t, és elkezdtem újra szedni. A 2. naptól megszűnt az összes tünetem, és azóta is teljesen jól vagyok!” 
(Fejérvári Andrea)

 

"Komoly alvásproblémák, nagyothallás, allergia, magas vérnyomás és koleszterin, Reflux, "sarkantyú" és fájdalmas ízületi gyulladás - mind eltűnt a családban a Green Gold alga fogyasztásától!"

„15 évig altatóval tudtam csak aludni (alvásproblémák), illetve altatóval is csak egy-egy órát, ha felébredtem nehezen tudtam, vagy egyáltalán nem tudtam visszaaludni. Két és fél hónappal ezelőtt kezdtem el a mikroalgát fogyasztani, és egy hónapja altató nélkül alszom. Ha fel is ébredek még néha, szinte azonnal vissza is tudok aludni. Hajnali kettő után már nem ébredek föl, általában fél hétig mélyen alszom. Altató, nyugtató hat hete nincs a háztartásomban.

1997-ben speciális hallóideg sorvadásom miatt hallókészüléket kaptam a bal fülembe. Két és fél hónappal ezelőtt elkezdtem fogyasztani a mikroalgát. A második héttől kezdve két héten át minden éjjel fél kettőkor arra ébredtem, mintha forró levegőt fújna valaki ki a bal fülemből, vagy mintha forró váladék folyna belőle. Természetesen fölkeltem és a fürdőszobába mentem, hogy kitisztítsam a fülemet. Nem volt rá szükség, mert semmi nem jött belőle. Egy hónapja nincs szükségem a hallókészülékre, majdnem mindent hallok.

Harminc évig küszködtem az allergiával. Gyógyszer, orrcsepp, szemcsepp nélkül nem léptem utcára. A nagy csomag papír zsebkendő mindennapjaim elengedhetetlen kelléke volt január 1-től december 31-ig. Egy havi mikroalga fogyasztás után, - másfél hónapja, - semmiféle allergia elleni szerre nincs szükségem (pedig tavasz van, sok virágporral!), és elfelejtem lassan, milyen érzés orrot fújni.

Több éve magasabb vércukorszintem és magas koleszterinszintem miatt Diaprelt, illetve Crestort szedtem. Egy hónapja - egyelőre állandó ellenőrzés mellett - nincs szükségem ezekre a gyógyszerekre.

Reflux betegségem - igaz kezdeti stádiumban lévő - a mikroalga fogyasztását követő harmadik héten megszűnt.

Unokanővérem gyógypedagógus, logopédus, 23 évig iskolaigazgató volt, beteg gyerekeket tanított írni, olvasni, számolni, és a nagyobbaknak földrajzot, matematikát oktatott. Négy évvel ezelőtt agyvérzést kapott. Elfelejtett írni - pontosabban az agyában tudja, hogyan kell leírni, amit akar, de az ingerület nem jut el a kezéig-. Ugyanígy van a beszéddel is, látja a szót, amit ki akar mondani, de nem mindig sikerül elsőre, gondolkodás nélkül kimondania. Stressz helyzetben drasztikusan romlik a beszédkészsége. Logopédushoz jár. Övet, cipőfűzőt, vagy hasonló dolgokat nem tudott megkötni, holott míg egészséges volt, férfiöltönyt, télikabátot és minden egyebet gond nélkül megvarrt. Két hónapja fogyasztja az algát, két hete meg tudja kötni a fürdőköpenye övét, gondolkodás nélkül, újra automatikusan, és a legváratlanabb pillanatokban leír szavakat. A beszédkészsége nagyon kicsit javult. Nála jelentősebb eredmény valószínűleg pár hónap múlva lesz.

Unokahúgom nyolc éve kínlódik, mindkét sarkában "sarkantyú" van. Különféle sikertelen kórházi kezelések, sugár terápia, természetgyógyászati kezelések után másfél éve úgy döntött, hogy befejezi a kísérletezéseket, úgysem tudnak rajta segíteni, a műtéti kockázatot pedig nem vállalta. Puha sarokbetéttel él minden cipőjében, de soha nem áll egészen a sarkára, nehogy megnyomódjon. Ülve tanít - ő is logopédus és fejlesztő pedagógus -, és a háztartásban, amit csak lehet, ülve végez. Kizárólag kocsival jár mindenhova, mert nem tud gyalogolni. Pünkösdkor kezdte el fogyasztani a mikroalgát (Wellstar Green Gold Solar és Lunar), három hete telefonált, hogy - akkor két napja - rá tud állni a sarkára. Egy hete újra telefonált, hogy föl tudta venni azt a szandálját, amit már három éve nem tudott hordani, és gyalog elsétált benne a kétszáz méterre lévő boltba, és a visszafelé út sem okozott neki problémát. Évek óta kizárólag kocsival tudta megtenni ezt az utat.

A 18 éves unokám szintén két hónapja fogyasztja az alga készítményeket. Mindkét térdében meglévő, szemmel nem látható, mozgásán észre nem vehető, de komoly fájdalmakat okozó ízületi fejlődési rendellenesség miatt évek óta Condrosulfot szedettek vele. Kétheti alga fogyasztás után megszűnttérdében az állandósult fájdalom, egy hónapja nincs problémája, és valószínűleg többet nem kell Condrosulfot szednie. 
És még csak két és fél hónapja, illetve öt hete fogyasztjuk a mikroalgát.”

 

"Szabályszerűen megfiatalodtam, megszépültem, az allergiám elmúlt! Beszámoló a Green Gold Solar és Lunar, valamint Genio mikroalga termékek fogyasztásáról"

„Wellstar Green Gold Solar, Lunar mikroalga termékeket kezdte el szedni 13 éves fiam október végén, akinek addig kutya-macskaszőr allergiája volt. Sok féle terméket kipróbáltunk, több százezret költöttünk, de sajnos nem segítettek, még a szteroidos orr spray sem, szeme mindig vörös volt, nem aludt, horkolt, tüsszögött. Az idei Karácsonyt apjánál töltötte, ahol kutya van a lakásban, és a gyermekem tünetmentes volt az ott töltött 2 hét alatt, azóta sem jött vissza nála. Kamaszkori pattanásai elmúltak, a Lunar segítségével kipihentebben ébred és Genio-val kombinálva jól tud figyelni az órákon.

Saját tapasztalatom, hogy a Lunar, Solar mikroalga fogyasztásával a tavaszi fű, fa, mogyoró, pollen allergiám sem jelentkezett. A hidegre való allergiám, mely minden hideg ital vagy fagyi elfogyasztása után köhögést eredményezett teljesen megszűnt.

Gyakori hátfájásom csökkent, hetek telnek el, hogy nem fáj, addig nehezebb szatyor cipelése után fél napot fájt.

Eddig nem ehettem csípőset, gyomrom gyakran fájt, savas volt, az ősszel vásárolt Rennie-t, Quamatelt kidobtam a múlt héten, mert nincs rájuk szükség.

Hajam nem töredezik, pedig nem használok balzsamot sem, visszereim halványultak, narancsbőröm sincs már. A Lunar hatására kipihenten ébredek, és szemem nem dagad be reggelre, a fekete karikák halványodtak, bőröm simább.

Kineto: tavaszi első futásaim minden évben 5-10 percesek, mert majd kiugrik a szívem, fáradok. Az idén 2 dl Kineto fogyasztása után fél órával 45 percet futottam megállás nélkül és mivel a terméknek izomlazító hatása is van, izomlázam sem lett. Minden sport előtt iszom, és hihetetlen, hogy fiatalkori teljesítményem visszatér. Könnyű edzeni, ha nem fáradok.”

Bólya Mercédesz, Budapest

"A magas vérnyomásom normális lett! A Wellstar Green Gold Solar és Lunar mikroalga sokat segített"

„Három éve magas vérnyomást diagnosztizált a házi orvosom  /szisztolés vérnyomás: 180-as érték/. Elküldött egy teljes körű vizsgálatra, de az ok nem derült ki.  Ezért a tünetek kezelésére felírt egy  Monoprill nevű gyógyszert, melyből napi egy tablettát kellett bevennem. 2007 októberében megismerkedtem  egy  mikroalga alapanyagú termék családdal  Wellstar Green Gold Solar - Lunar, és két és fél hónap alga fogyasztás után abbahagyhattam a vérnyomás csökkentő szedését.  A vérnyomásomat minden nap ellenőrzöm, de azóta a legmagasabb érték 137/80 volt.”

Berkes Bernadette, Budapest

 

Arcbőröm gyönyörű lett, kipihenten alszom, a lányom ekcémája elmúlt, a gyerekem pedig minden akadályt simán vesz! Az egész család fogyasztja a Wellstar alga termékeket: Green Gold Solar, Lunar, Kineto, Genio"

„Mitesszeres arcbőr a Wellstar Green Gold Solar és Lunar szedésének 2. napjától kb. 5.-6. napjáig a kiütések fölerősödtek, ill. számuk növekedett, közben a méregtelenítésnek köszönhetően egy fokozott bélműködés kötötte a termék fogyasztóját a fürdőszobához. De ezután drasztikus változás következett, a mitesszerek teljesen eltűntek 2 nap alatt, az arcbőr gyönyörű lett (azóta is az) és a bélműködés is helyreállt.

Kislányomnak gyerekkora óta vissza-visszatérő ekcémája van a karján és combja belső részén. Az algapor szedésének első hete után az ekcéma eltűnt, és azóta sem jött vissza.

A Green Gold Lunar-nak köszönhetően minden nap kipihenten ébredek. Régebben napi min. 7-8 óra alvásra volt szükségem. Amióta az algát szedem, akármilyen későn fekszem le, maximum 6 óra alvás után magamtól ébredek.

Gyermekem egyszerre készült az érettségire, a felvételire és a táncversenyére. A Wellstar-nak mind a négy termékét (Solar és Lunar, valamint Kineto és Genio) folyamatosan szedte, szükség szerint, miközben az utolsó hónapban 4-5 órát aludt csak éjjelente. Simán vette az akadályokat és minden vizsgája jól sikerült.

Édesanyám (82 éves) álmatlanságban szenvedett, esténként altatóval tudott csak elaludni, ami néha gondot okozott neki, mert próbálta időnként nem bevenni, de akkor nem tudott elaludni. Sikerült rávennem, hogy próbálja ki a Lunar-t. Egy hét alatt elfelejtette az altatóját, kipihenten ébred és le nem mondana az algájáról.”

Gyulai Krisztina

 

Áldásos visszajelzések a Wellstar mikroalga hatásáról a doktornő családjában és praxisában!

„A Wellstar termékeinek fogyasztása során, a kezdeti időszakban sok embernél (jelzem a betegnél) átmeneti rosszabbodás-hasmenés, székszorulás, kiütések, pattanások, túlzott vizeletkiválasztás-tapasztalható. Ezeket a reverz tüneteket nem szabad kudarc élményként megélni, hanem inkább diagnosztikai értékű jelzésnek kell tekinteni. 
Ami ilyenkor lezajlik a szervezetben méregtelenítési krízisnek nevezzük. Ez azért fordulhat elő, hogy az "élő ételek" fogyasztásához nem szokott hozzá a szervezet. Ha ezt megfelelő előkészítés, fokozatosság nélkül csinálja az ember, a testnek nem marad ideje átállni a magasabb enzimszintre, ez pedig méregtelenítési válsághoz vezethet.

Ebben az esetben semmi mást nem kell tenni, csak csökkenteni a mikroalga mennyiségét 1/2, vagy, ha muszáj 1/4 mokkáskanálra. Az energia italok hígításából nem az ajánlott 1 dl-t, hanem néhány kortyot, 1/4 v. 1/2 dl-t kell fogyasztani, a fokozatosság elveit betartva, mindaddig, míg a test el nem fogadja a "jót". Természetes az ilyen esetekben kiegészítő gyógymódra, vagy orvosi segítségre is szükség van.

4 hónapos fogyasztás, szaktanácsadás után elmondhatom, hogy áldásos visszajelzéseket kapok. Családom minden tagja fogyasztja, mindannyinknál volt mit leküzdeni.

Én szép lassan lefogytam 4 kg-ot, az éjszakai alvásom tökéletes. Korábban és kipihentebben ébredek. Az egész napi testi és szellemi vitalitásom összehasonlíthatatlanul jobb a korábbinál. Ha valamilyen oknál fogva nem fogyasztom a mikroalga készítményeket, - nem az elvonás tüneteit, addikciót tapasztalom - egyszerűen a szervezetem újra a korábbi vitálanyag-hiányos állapotba kerül, hiszen a táplálékaink már messze nem tartalmazzák a sejt szinten szükséges tápanyagot, biofotont, így újra fáradékony leszek. Ezt gyorsan igyekszem kompenzálni.

Kis unokám tüdő, asztmatikus, immunproblémája, mellyel 7 éves koráig küzdöttünk, a mikroalga fogyasztása után (reggel 1/2 és este 1/2 mokkáskanál+1 dl víz) azonnal javulni kezdett, ugyanis azóta nem volt beteg, szépen fejlődik, abszolút egészséges.

Vejem ekcémája, szédülése nem is tudjuk mikor, de eltűnt.

Lányom légszomja, tüdőgyengesége, belső feszültsége teljesen megszűnt.

Pácienseim visszajelzései közül néhány:

Reflux betegség, gyomorégés 2 hét után teljesen megszűnt (esetenként 3 nap alatt).

Az egész testet elborító, viszkető kiütés 2x1/2 mokkáskanál alga, 2x1/2 dl energiaitaltól, kiegészítve homeopátiával és biorezonanciával 3 nap után teljesen eltűnt. Vitalitását teljesen visszanyerte.

Az ízületi betegeknél, allergiásoknál csak kis adagban, 1/2 csapott mokkáskanállal 1/4-1/2 dl itallal érdemes kezdeni (ajánlott az ősi gyógymódok alkalmazása).

Egy páciensünk arról számolt be, hogy az alga fogyasztása után allergiája megszűnt, energikus egész nap, és vérnyomása normalizálódot.

Nagyon jók a visszajelzések!”

Dr. Csanádi Mária - orvos

 

"Édesanyám extrém magas vérnyomása rendeződött mióta a Green Gold Solar és Lunar algát fogyasztja"

„Édesanyámnak 2008. dec. 09-én hajnalban kiugróan magas vérnyomása lett.

Ez rendszeres vérnyomáscsökkentő gyógyszerek (3, azaz HÁROM) mellett történt. Egészségügyi dolgozó lévén próbálkoztam a vérnyomás mérésével, de ez lehetetlennek bizonyult, ugyanis a mérő nem volt annyira kalibrálva, mint amennyi a vérnyomás volt. Természetesen ekkora trauma eszméletvesztéssel járt. Próbálkoztam a Nitromint Retard nyelv alá fújásával, de ez - az előbb említett eszméletvesztés miatt - lehetetlen volt, csak a kifeszített szájába tudtam fújni. A mentőorvos fél óra elteltével is 260/110 Hgmm-t regisztrált. Akkor megfogadtam, ha Édesanyám hazajön, és nem veszi el tőlem a Jó Isten, akkor keresek egy olyan terméket, ami természetes anyagból készült, ezzel kiküszöbölve a gyógyszer káros mellékhatásait (érthető, hogy hitemet vesztettem a gyógyszerekben). Meghagyta, hazajöhetett 7  gyógyszerszedés mellett. A gyógyszereket becsületesen felírattam a háziorvossal és becsületesen szedettem Édesanyámmal.

Ekkor ismertem meg a Wellstar-t. A Green Gold Solar-t és Green Gold Lunar-t előírásszerűen elkezdte fogyasztani. 3 hét elteltével soknak bizonyult a 7 gyógyszer és hatásmechanizmusukat elolvasva elhagytunk/elhagyhattunk kettőt. Ismét eltelt 1 hét és újra el lehetett - SŐT el kellett! - kettőt hagyni. Most a 1,5 hónapos algafogyasztás után elmondhatom, hogy Édesanyám teljesen visszanyerte régi énjét, ha lehet, még erősebb a szervezete, nagyobb az életkedve, hiszen elmondása szerint sokkal jobban alszik, pihentebben ébred, a vérnyomás rendezéséről már nem is beszélve.

Kiküszöbölhettünk eddig 4 gyógyszert, amely tendencia - remélem - csak folytatódni fog. Mellékesen jegyezném csak meg, hogy volt Édesanyámnak - igaz, hogy időskori – vércukor emelkedése is és már csak hab a tortán, hogy teljesen normalizálódott ez a problémája is. Nálunk az alga már bizonyított!

Köszönet a Wellstar-nak, köszönet az alga feltalálójának.”

Tiba Jánosné, Taktaszada

 

"Szklerózis Multiplex? Úgy érzem. visszakaptam az életem!"

"30 éves vagyok, 17 évesen diagnosztizálták nálam a Szklerózis Multiplex (Sclerosis Mltiplex, SM) betegséget. Természetesen az orvosom azt mondta, hogy nem lehet gyógyítani, és hogy szedjek gyógyszert, hogy ne romoljon tovább az állapotom. Négy év múlva természetes gyógymódokat keresve elkezdtem fogyasztani az Aloe Verát. 4,5 évig havi 50-70 ezer forintomba került (a gél és még 9 db táplálék-kiegészítő, amit szedtem), a betegségem miatt kialakult depresszión túljutottam a segítségével, de egy idő után már nem bírtam anyagilag. Egyre rosszabb állapotba kerültem, magamtól 10 percet tudtam menni, aztán pedig bútorról-bútorra támaszkodva vonszoltam magam. Édesanyám már fontolgatta a tolókocsi vásárlását... Ekkor hallottunk a Wellstar mikroalgáról. Azonnal elkezdtem szedni, és állapotom szinte napról-napra jobb lett. Öt hónap fogyasztás után már ugrókötelezni is tudtam! Ami azért csoda, mert az orvosom szerint nekem nincs súlypont-emelkedésem, tehát én képtelen vagyok ugrani… Erre tessék…! Ma már egész nap rohangálok, táncolok, autót vezetek, és jól érzem magam! Úgy érzem, szinte visszakaptam az életem!"

Szalai Tamás, Budapest

 

"12 éve kínzó migrénem nyom nélkül eltűnt és két éve még csak náthás sem voltam! Egyszerűen imádom az alga termékeket! Green Gold Solar, Lunar, Pur, Kineto, Genio - már a mindennapjaim részei!"

„Amióta eszem az algát (Wellstar mikroalga - Green Gold Solar és Lunar), a migrénem nyom nélkül eltűnt. Korábban kb. kéthetente, frontos, stresszes időszakban még gyakrabban is rohamszerű migrénes fejfájások gyötörtek, fél naptól két napig is eltartottak, és annyira erősek voltak, hogy nem tudtam bemenni órára, vagy nem bírtam fölkelni, mert még a szememet kinyitni is fájt. Erre most már visszaemlékeznem is nehéz.

A hajam 1-2 hónap után észrevehetően dúsabb lett, és a folyton tövig töredező körmeim 1 hónap alatt, ahogy lenőttek, erősek és egészségesek lettek. Azóta is gyönyörűek.

A bőröm kamaszkorom óta rettenetesen pattanásos, aknés volt, és ez huszonéves koromban sem enyhült. Az orvosok semmit nem tudtak ajánlani, aminek ne lett volna rettenetes mellékhatása. Elsőként antibiotikumot kaptam, ami tönkrevágta az immunrendszerem és a bélflórám. Ezután valami irtózatos szert akartak adni, amitől kirepedezhetett volna a bőröm, és ha teherbe esem, torz magzatot hozok a világra – értelemszerűen ezt élből elutasítottam. Harmadjára bivalyerős fogamzásgátlót kaptam, amitől vagy 6-7 kilót híztam, depressziós időszakjaim lettek – igaz, átmenetileg a bőröm javult. De ez hosszútávon nem volt egy ideális választás…

Az algaszedés hatására elkezdett kitisztulni a bőröm, és ma már egészen emberszabásúnak érzem magam. Van néhány pattanásom, de ha gyorsan vízzel és egy kis olíva olajjal készítek egy egyszerű algapakolást az arcomra, 20 perc után ezek is enyhülnek, a hajszálnyi ráncok pedig teljesen eltűnnek!

Még egy nagyon fontos dolog: az algaszedés óta egyetlen egyszer sem voltam beteg.  Se influenza, se nátha, se semmi. Ráadásul már az első napoktól sokkal több volt az energiám, mint előtte bármikor is! A Kineto és a Genio pedig hihetetlen életenergiát, kreativitást, fizikai erőt ad nekem! Ezektől az italoktól egyszerűen teljesen más az életminőségem!"

Terjéki Nóra, 30 éves, Budapest

 

"2. típusú cukorbetegségem normalizálódott a Wellstar Green Gold Solar és Lunar mikroalga fogyasztásának segítségével!"

„2. típusú cukorbeteg vagyok. 14-15-ös vércukorszintem 3 hét szedés után 4-5 lett!” (Wellstar Green Gold Solar és Lunar)

S. Klára, Dunakeszi

 

"Gyógyulok a cukorbetegségből, ízületi gyulladásom elmúlt, és úgy érzem, 10 évet fiatalodtam a Green Gold mikroalga hatására!"

"47 éves korom óta cukorbeteg vagyok, és mindenféle diéta ellenére 13 év alatt egyszer sem sikerült 14-15 alá vinni a cukorszintemet. Évek óta szedek rá gyógyszereket, de hiába. A fiam kezdte el szedni a Green Gold mikroalgát, és látva az ő eredményeit, én is elkezdtem. Hihetetlen, de 5 nap szedés után 5 lett a cukorszintem, és azóta is normális. Az esti gyógyszeremet már le kellett tennem, mert reggelente 4-es cukrokat mérek, és az már kevés... 13 éve nem ettem csokit, fagyit, sütit, de egy fél éve újra ehetek, persze csak módjával. Mellékhatásként az ízületi fájdalmam, köszvényem teljesen megszűnt. A hajam sokkal dúsabb lett, a körmeimet újra meg tudom növeszteni, vidámabb, energikusabb, mozgékonyabb lettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Wellstar termékeket!"

Szalai Erzsébet (63), Budapest

 

"Ízületeim csodásan gyógyulnak, a gondolkodásom pozitívabb, sőt, penge lett! Solar, Lunar, natúr alga és Genio, amit fogyasztok "

„Szia Nóri! A terméktapasztalatom folyamatosan bővül. Pauló Zoltán termék tapasztalat Wellstar alga (Green Gold Solar Lunar Pur Mint Kineto Genio)Először nem tudtam nevesíteni, de úgy éreztem, hogy összeszedettebb vagyok nap közben, aztán arra lettem figyelmes, hogy könnyebben alszom el és frissebben, kipihenten ébredek. Mint ahogy mindenki, én is megtapasztaltam, hogy elkezd hatni az alga, hiszen az ízületeimben (gyulladt, vörös kalapács ízületek az ujjperceimben, könyök és váll ízületeim) felerősödött a fájdalom néhány napig. Aztán - ahogy ennek lennie kell -, fokozatosan csökkent a fájdalom, megszűnt a gyulladás az ujjízületeimben, és ma már - két hónap után - nincs szükségem fájdalomcsillapítóra, hogy végig aludjam az éjszakát. Van erő a kezemben, és fel tudom emelni a karom a fejem fölé anélkül, hogy fájdalmat éreznék. Tavaly bizony sokszor jártam úgy, hogy elterveztem, mit fogok csinálni nap közben, és aztán szembesültem a ténnyel, majd holnap. Ma már szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy ilyen nincs. Reális programot készítek, végigcsinálom, sőt jut pihenésre, kikapcsolódásra is egy kis idő.  Az üzleti gondolkodásomat is pozitívan megváltoztatta a komplex termékfogyasztás, mert a Solar-ral, a Lunar-ral és a natúr algával  a Genio jótékony hatással van az agysejtjeimre, fáradhatatlan vagyok, és jobban tudok a feladatokra koncentrálni. Az elmúlt két hónap alatt ennyi személyes tapasztalatra sikerült szert tennem, de úgy gondolom, hogy koránt sincs vége, hiszen minél tovább eszem és iszom a Wellstar termékeket annál több tapasztalatom lesz.
Puszi: Zoli”

Pauló Zoltán, Budapest

 

„A páromnak elmúlt a hajhullása az alga fogyasztás hatására, sokkal szebb és "tisztább" lett a bőre...”

B. Sz. Budapest

 

"A fáradékonyságom már csak rossz emlék! A Green Gold-ban található Spirulina megteszi a hatását"

"2008. november elején próbáltam ki először a Green Gold Solar-t. Szerettem volna megszabadulni a korai fáradástól, ami miatt, már több mint két éve, minden délután pihenésre szorultam, legtöbbször annak az időnek a rovására, ami alatt a házimunkákat szoktam végezni. Magyarán mondva, csúfosan csökkent a fizikai teljesítőképességem.

Úgy kezdtem, hogy felkelés után egy csapott kiskanálnyi (kb. 1 gramm) algát kavartam félcsészényi teába és azt bekortyolgattam. Persze a csészét kétszer is ki kellett öblíteni, mert az alga felragadt az oldalára. Abban a kellemes meglepetésben volt részem, hogy már aznap délután nem gyötört a megszokott fáradtságom. Ebbe talán az is közrejátszott, hogy én nagyon vágytam is arra, hogy a munkahelyi program után otthon is bírjam végezni állandóan felgyűlő teendőimet. Igen, vágytam arra, hogy beteljesüljön az, amit a Spirulináról olvastam: „még tízórai munka után is táncolni való kedved lesz.” Mivel én egyszerre négy terméket vásároltam meg, második naptól megkezdtem a Kineto-t is, mégpedig úgy használtam, hogy dél közelében félujjnyit töltöttem egy kétdecis pohár aljába és feltöltöttem ásványvízzel (megjegyzem, hogy második naptól teával készítettem, mivel az ásványvíz hihetetlenül habosodott).

Őszintén mondom, hogy kétnapi használat után már újra sok erőt éreztem magamban, és az a kellemes meglepetésem volt, hogy minderre felfigyeltek a fiaim és a férjem is, akik az elején viccesnek találták ezeket, a Wellstar alga termékeket.

Szeretném megjegyezni, hogy az első használatkor sem „zavarta” meg a gyomromat és megmaradtam a reggeli 1 teli teáskanálnyi adagnál, bár a dobozon ennél többet ír. Nekem, ez az adag hozta meg a várt eredményt, és így nem is kerül sok pénzbe. Ennél többet költött a férjem régebb a cigarettára.

Azóta a férjem is használja ezeket, a termékeket, lemondott a cigarettázásról, az iskolás fiaim pedig szívesen használják az italokat.

S ami ennél is érdekesebb az, az hogy március elejétől minden hétfő délután, férjemmel együtt táncolni járunk!

Merem állítani, hogy a Wellstar termékek a legjobb termékek, amikkel valaha találkoztam!"

Simó Edit, Segesvár, Románia

 

"Új ember lettem!  Nem győzök hálát adni Istennek a Wellstar mikroalga termékeiért - Green Gold alga és Kineto"

"44 éves múltam, harmadik gyermekemet 40 éves koromban szültem. Már a terhesség előtt kialakult nálam a magas vérnyomás, a terhesség és a szülés csak fokozta azt. A kései szülésnek tudtam be, hogy állandóan fáradt vagyok. Kb. 60 évesnek éreztem magam. Tudtam, hogy ez nincs jól, sok mindent próbáltam tenni ellene, de semmi nem segített. Ezenkívül 4 éve epével műtöttek. Azóta szinte csak hasmenésem volt. Az alvásom felületes volt, éjszaka többször felébredtem így nem tudtam magam kipihenni sem.

2008. áprilisa óta fogyasztom a Green Gold alga termékeket, valamint a Kineto energiaitalt.
A hatás szinte azonnal érezhető volt. Fél év termékfogyasztás után huszonévesnek érzem magam! Még este sem vagyok fáradt. Hamar elalszom, fitten ébredek. A vérnyomásom normalizálódott. Állandó hasmenésem megszűnt. 30 éves korom óta problémát jelentett a tejtermékek fogyasztása (hasmenés, puffadás). Már erre sem vagyok érzékeny. Mindez a múlté!  Bőröm kisimult. Új ember lettem!
Nem győzök elég hálás lenni Istennek, hogy megismerhettem és fogyaszthatom a Wellstar mikroalga termékeit."
Vásárhelyi Júlia, Sály

 

"Jártányi erőm sem volt, rajtam igazán lehet mérni a Wellstar alga eredményét"

"Gyerekek!
Ma megismétlődött!
Lementem a sarokra biciklivel. Hazaértem. A feljárón - amin korábban alig tudtam már felvonszolni magam, mert annyira kifáradtam, és mert annyira fájt a lábom - most kényelmesen felsétáltam. Tegnap tapasztaltam ezt először. Már akkor is alig hittem, hogy ez velem történik.
Délután fent voltunk, Szisziék meghívtak grillezni. Vagy tízszer mentem fel-le a lépcsőn és egyszer sem fulladtam ki. Korábban, az utolsó szakaszon már a gázcsőbe kapaszkodva tudtam csak felmenni az utolsó néhány lépcsőn.
Már jártányi erőm sem volt, komolyan mondom, ezért aztán rajtam igazán lehet mérni az eredményt!
Úgy látszik, valami jó elkezdődött! :)
Hála Nektek!!!
Vásárhelyi Emilia Budapest

 

"Teljesen kicserélődtem a Wellstar négy termékének (Green Gold Solar, Lunar, Kineto, Genio) fogyasztásától! Többet bírok, mint 20 évvel ezelőtt!"

58 éves tervező mérnök vagyok. Kiemelkedő munkabírásom az évtizedek alatt sajnos erősen megkopott. Ez év májusa óta redszeresen fogyasztom a Wellstar mind a 4 termékét (2 algaport és kétféle energia italt) és elmondhatom, hihetetlen hatásai vannak!

3-4 hónap után teljesen visszatért az erőm, vitalitásom! Úgy érzem, többet bírok, mint 20 évvel ezelőtt! A kávéról teljesen leszoktam, a Kineto és a Genio tápláló energiaitalok sokkal frissebben tartanak.
Gyerekkorom óta megoldhatatlan intenzív korpásodásom, gyomorsav- túltengésem megyszűnt.
Izületi problémáimat teljesen elfelejtettem.
Bőröm kisimult, és a feleségemnek sincs semmi oka panaszra... :-))
Tánczos Mihály, Sály

 

"Kirobbanó az energiám, kollégáim allergiája és csontritkulása pedig bizonyítottan megszűnt! Wellstar alga, a Kineto és a Genio"

Kineto: Napi 3 kávé fogyasztását mellőzöm, mióta fogyasztom az energiaitalt. Hihetetlen energiát kapok tőle, még este 10 órakor sem vagyok fáradt.

Genio: Nem fogyasztom állandóan, de előadások előtt igen. Sokkal jobban tudok koncentrálni. Fejfájásra is nagy hatékonysággal használtam.

Munkatársam csontritkulásban szenvedett, két hónapi algafogyasztás után mérték meg a Ca szintjét, és a normál érték felső határáig emelkedett. Leletekkel tudjuk bizonyítani!

Egy másik kollégámnak 18 éve fennálló allergiás tünetei húzódtak vissza úgy, hogy ezt a nyarat gyógyszer nélkül, és tünetmentesen sikerült átvészelni.

Papné Szlatky Ágnes, Mezőkövesd

 

Tanulás, energia, fülzúgás - az egész családnak segített a Solar, a Genio és a Kineto

58 évesen ez év május-június-ban tettem le az akupresszőr szakvizsgát - sikeresen. (Annak, aki nem tudja, ehhez gyakorlatilag telefonkönyvhöz hasonló, semmihez nem köthető, irdatlan adatmennyiséget kellett megtanulni.) Tanulás előtt és a vizsgák előtt kb. fél órával ittam a GENIO italból az előírt hígításban és mondhatom, "vágott az eszem, mint a borotva ".
Elsőként végeztem az írásbelivel, és mindenből jelest kaptam egy 4-es kivételével, mert a szóbelin feladott kérdés nem szerepelt a tankönyben...
Menyem autóvezetésből vizsgázott ezzel - sikeresen.
Fiam - 24 órás műszakjában elosztva az adagot - kipróbálta a KINETO-t. Azóta csak ezt fogyasztja, mert elmondása szerint éberebben tudta ellátni feladatát, mint eddig bármikor. Azóta semmiképpen nem inna sem colát, sem kávét, vagy pláne "energiaitalt".
Nővérem - második unokája érkezésekor - lányának egy hónapon keresztül segített. Minden nap 10 óra körül ivott egy adag KINETO-t, és estig nem fáradt el és utána sem "esett össze" a fáradtságtól! Most újból megy segíteni (Olaszországba), és már kérte az újabb palack KINETO-t.
Évtizedek óta kínzó fülzúgásom 2 hét Green Gold Solar szedése után elmúlt (májusban), azóta sem tért vissza!
Mindenkinek ajánlom ezen készítmények fogyasztását, de kipróbálását mindenképp!

Szalainé Bárdoss Mária, Sály

 

"Kínos emésztési problémák, székrekedés... A Wellstar alga hatására megoldódott életem egyik fő problémája!"

A téma nem olyan, hogy szívesen vállalnám névvel, nyilvánosan, de nekem bizony napi (inkább heti...) stressz volt a széklet (örökösen székrekedésem volt). A helyzet egyre rosszabbodott, pedig minden gyógyszer, módszert kipróbáltam. Az algaporok csodát tettek! Nem is emiatt kezdtem szedni a Solar és Lunar termékeket, (arra is hatással voltak), de mintegy "mellékhatásként" megoldódott életem egyi fő prolémája!

Áldás érte azoknak, akik létrehozták! Igazán teljeskörű hatóanyag!

Hallottam, hogy volt, aki éppen ellenkezőleg, állandó hasmenéssel küszködött - és neki is segített! Azért ez már tényleg figyelemre méltó!

Aki nem próbálja ki, vessen magára!

Korom előrehaladtával éjszakánként már 3-szor, 4-szer kellett WC-re mennem. Ez eléggé megkeserítette a pihenésem. Amúgy sem aludtam jól. Az algáknak köszönhetően ma már legfeljebb 1 alkalommal kell kimennem (pedig este extra pohár vizet iszom az alga miatt) és utána azonnal, újra elalszom.

Újra kipihenten ébredek!"

Megrendelés

"Gyomorsavam rendbejött - csak ajánlani tudom a Wellstar mikroalga termékeit!"

"Miután a mikroalgának kiemelkedő a lúgosító hatása, gondoltam tényleg érdemes megpróbálni. 7 éve küzdök gyomorsavval, rengeteg savtalanítót szedtem az elmúlt évek során: Talcid, Naxidin, Losec...

Nos, akiknek ezek a gyógyszerek ismerősek, azoknak biztos, hogy túl sok a gyomorsava, vagy van a környezetében olyan ember, akinek ilyen problémája van. Az elmúlt időszakban újra kezdtem éppen szedni a Naxidint, amikor megkeresett a barátnőm ezzel a frankó kis teljesen természetes táplálék-kiegészítővel. 2 hét után azt vettem észre, hogy elfelejtem bevenni a Naxidint és szépen további egy hét alatt abba is hagytam a és egyre jobban lettem. Teljesen oda vagyok, végre gyógyszer nélkül javulok. Sőt most már 6 heti szedés után úgy érzem, hogy rendbejöttem, fantasztikus! Csak ajánlani tudom mindenkinek a WellStar mikroalga termékeit.

Mostanában már sokkal energikusabbnak érzem magam, jobb a kedvem és a közérzetem, csökkent az étvágyam és jobban is alszom!"

 

"Fogytam, és végre jól érzem magam! A Wellstar mikroalga alapú táplálék kiegészítői pazar eredményeket hoztak!"

"- általánosságban  jobban érzem magam, fizikailag és szellemileg is.
- könnyebbnek érzem magam és ezt nem csak az - általam kívánt mennyiségű - súlycsökkenés miatt van, hanem lelki könnyebbség is bekövetkezett
- a súlycsökkenés spontán, fogyókúrázás nélkül történt
- további tapasztalatom: megszűntek a testszagok és ez az emésztésekkel
járókra vonatkozik.
...és ezt a pazar eredményt csak az alga fogyasztással értem el.

Korábban más, rendkívül neves és valóban jó táplálékkiegészítőt fogyasztottam hosszú évekig és tökéletesen meg voltam vele elégedve. A mikroalgákat csak egy kedves ismerősöm erőszakos unszolására próbáltam ki...
Most semmilyen más táplálék kiegészítőt nem szedek, mert csak így mérhető le az eredmény - és ez önmagáért beszél!"
Kasztner Ilona, Budapest

 

"Végre sikerült teherbe esni! A Spirulina tartalmú Wellstar alga segített"

"Egy kedves hölgy könnyekkel a szemében mesélte, hogy lánya 5 évi sikertelen próbálkozás után - miután semmilyen szervi bajt nem tudtak megállapítani sem nála, sem pedig férjénél - elkezdte fogyasztani az algát. Két havi szedés után (3. hónapban) sikerült teherbe esnie mindenféle orvosi segítség nélkül. Nála valószínűleg a szervezet túlsavassága, vagy esetleg a fehérjehiány okozhatta a terméketlenséget. Tudott dolog az is, hogy a fehérjehiány csökkenti a teljesítőképességet, ami nemcsak az erőnlétre és a kitartásra, hanem a szaporodásra is vonatkozik. Miután a spirulina nagy mennyiségű növényi fehérjét (60-70%) tartalmaz, amelynek felszívódása rendkívül jó az állati fehérjéhez képest, ez a kis parányi egysejtű sokkal több fehérjével tudja ellátni szervezetünket, mint a hús!"

 

Bíró Ica a Wellstar mikroalgáknak tulajdonítja cisztái felszívódását

Bíró Ica felszívódó cisztái: "Az eredmény nagyrészt a mikroalgáknak köszönhető!"

"2008. május 5-én az RTL Klub

Reggeli című műsorában Bíró Ica kijelenti, hogy cisztái felszívódása részben a mikroalgáknak köszönhető."

Megrendelés

Terméktapasztalat vegánoknak, vegetáriánusoknak: "a Wellstar termékek mindent tartalmaznak, ami a vegetáriánus étrendből hiányozhat"

"Vegetáriánusok vagyunk. Férjem hosszú ideje, én pedig négy éve nem fogyasztok húst. Jól érzem magam így a bőrömben, de mindig aggasztott a gondolat, hogy vajon fogyasztok-e elég fehérjét és mindent megkap-e a szervezetem, ami szükséges. Időnként vásároltam vitaminokat, de nem tudtam melyikből mennyit egyek, változó volt a különböző termékek összetétele. Elvileg a szójában sokminden megvan, amire a szervezetnek szüksége van, de engem nagyon felfújt, ezért nem eszem. A feldolgozási folyamatáról, pedig jobb nem tudni... Mivel sok mindent kipróbáltam már, eleinte bizalmatlan voltam a Wellstar termékek iránt is, de így utólag be kell vallanom, hogy érdemes volt kipróbálni. Jó a közérzetem, nem fúj fel, teljesen természetes a feldolgozási folyamata és ebben valóban benne vannak a szükséges anyagok, amik sok vegetáriánus étrendből hiányoznak. Ami a közérzetemet illeti, valahogy erősebbnek érzem magam. Egyszóval csak javasolni tudom minden zöldségimádónkak!"

 

Fejfájás csillapítása Wellstar Genio szörppel

"Mondták, de nem akartam elhinni, hogy a Genio energiaital sok esetben elmulasztja a fejfájást. Most már kétszer is volt, hogy úgy elmúlt a migrénnek induló fejfájásom, hogy nem kellett bevennem gyógyszert, hanem csak ittam egy pohár Geniot.
Ma egy nagyon aranyos lánynál voltam, hogy ismertessem vele a WellSart termékeit és üzleti lehetőségét, és ezért természetesen megkínáltam Őt is Genioval. Kb. 40 perc után közölte velem, hatalmas mosollyal az arcán, hogy elmúlt a fejfájása, pedig nem is vett be gyógyszert. Hát, ez nem lehetett pszichés, mivel akkor még nem is említettem meg neki ezt a kellemes mellékhatást!"

 

Durva migrén - nyoma sincs két heti alga fogyasztás után (Wellstar Green Gold)

Egy hölgy kb. 12 éve küszködött migrénes fejfájással, ami hetente 3 napig tartott. Gyógyszerek nem hatottak! Szedett rá különböző természetes szereket is, de csak két napra sikerült lecsökkenteni a fájdalmat. Ilyenkor teljesen megszűnt számára a családja, a férje és egyáltalán az egész külvilág. Csak sötét szobában volt képes elviselni a fájdalmat. Kétheti algaszedés után azt vette észre, hogy a "várva-várt" migrén nem érkezik! Hiába várta, azóta semmi sem történt. Ő a legboldogabb miatta, de képzeljük el a családját, akik tehetetlenül nézték a szenvedését hosszú éveken át!

 

Ízületi bántalmak megszűnése két hónap Wellstar alga fogyasztás után

"Középkorú férfi vagyok, és már vagy hat évet küzdöttem ízületi problémákkal, szinte alig tudtam járni. A nehéz megterheléseknek tudtam be, hogy ez kialakult, úgy gondoltam, hogy ezzel kell élnem. Egyetlen bánatom volt, hogy a legkényelmesebben hason feküdve tudtam aludni, de azt már nem tehettem meg az ízületi problémák miatt. Két hónapos algaszedés után, ma már kerékpározom és fejlesztem az izmaimat a hosszú kényszerpihenés után. Nagyon boldog vagyok, mert tudok ismét hason aludni."

Teibler Tamás, Budapest

 

Allergia, térdfájás a múlté, műtét elhalasztva - segített a Wellstar alga

Egy fiatal hölgy, akinek lovardája van, és futtatja a saját üzletét orvosilag megállapított allergiái voltak (több mint 10 különböző dologra, mint pl. széna, por, szagok, és különböző élelmiszerek). A térdei is kikészültek, amit ő a lovaglásra fogott. Meg is műtötték az egyiket, és a másik is be volt tervezve. Az első adag alga után minden eddig fellelhető allergia tünet előjött, amelyből arra következtetett, hogy az algára is allergiás. Azt tanácsoltuk  számára, hogy adjon magának hosszabb időt a kúrához, és mindennap szedje. Kb. 2 hét után kezdtek elmúlni az allergiás tünetek. Ma már ismét teljes üzleti életet élhet, és a lovai körül ténykedhet, minden probléma nélkül. A másik térdét sem kellett megműteni, hiszen ma már jobban működik, mint az, amelyiket megoperáltak.

 

Asztma: 1 hónap Wellstar alga fogyasztás után úgy alszik, mint a tej

Egy idős férfi asztmás volt, de csak éjszaka jött elő a fulladás. Többször is használnia kellett az asztma sprayt, hogy egyáltalán pár órát tudjon aludni. Az ágyat rendszeresen porszívózták, de nem segített. Kb. 1 hónapi algaszedés után, nem ébred fel éjszaka, és nem kell használnia a sprayt. Elmondása alapján alszik, mint a tej!

 

"1 hónap után a vesémről az összes ciszta eltűnt, pedig "csak" az algát szedtem"

"Több, mint 3 éve már, hogy rendszeres ellenőrzésre kellett járnom az urológiai szakrendelésre, mert a vizeleteredményem mindig rossz értékeket mutatott (sok-sok +, genny) és a veséimen több ciszta is volt. Kb. 1 hónapja szedtem az algát, amikor ismételten kontrollon voltam, és amit hallottam, az egy csoda volt számomra! A vizeleteredményem tökéletes volt, valamint az összes ciszta eltűnt a veséimről. Semmit nem csináltam másképp, mint előtte "CSAK" az algát szedtem."

 

"Egészségem, erőm összeomlott - de ma már folyamatosan és gyorsan visszaépülök! Éljenek a Wellstar mikroalgák, a Kineto és a Genio"

A reklám- szakmában nincs pihenés! Itt csak az maradhat meg, aki szellemileg- fizikailag abszolút elnyűhetetlen. Én ilyennek gondoltam magam, hiszen 22 éves vagyok, rendszeresen sportolok, minden buliban 102%-ig benne vagyok.

Vagy inkább csak voltam...

A folyamatos, elkerülhetetlen, szó szerint éjjel- nappali pörgés 1 év alatt teljesen kikészített (másokat már hamarabb). Életritmusom teljesen szétesett, egészségem, erőm összeomlott.

Ennek ellenére nem akartam abbahagyni ezt a munkát a "cél előtt", ezért kerestem - és találtam egy olyan megoldást, ami megtart, de nem rombol tovább, hanem legalább megtart egy elviselhető szinten. Ez a megoldás: a mikroalga!

Először csak az energiaitalt próbáltam ki. A Kineto már az első alkalommal bizonyított; közel 6 órán keresztül semmi fáradságot nem éreztem, és utána sem omlottam össze! A Geniótól pedig elmúltak egyre erősödő fejfájási- és depressziós rohamaim.

Ezen felbuzdulva most már rendszeresen szedem az algaport is és örömmel jelenthetem, hogy - a továbbra is azonos - extrém megterhelés mellett nem csak szinten tudtam tartani magam, hanem folyamatosan és gyorsan újra visszaépülök!

Éljenek a WellStar mikroalgák!"

Balogh Benjámin, kreatív manager

Botos Mária - Mi történt a családban a  Wellstar mikroalga fogyasztása során?

"Marcsi, vagyis én. (Amit fogyasztok: Green Gold Pur, Lunar) Nem kell vérnyomáscsökkentőt szednem.

Egy hónap alatt, diéta nélkül fogytam két kilót.

Sokkal jobban bírom magam és nyugodt alvás után kipihenten ébredek.

Józsi, a férjem (Green Gold Pur és Lunar)

Józsi, 180 cm magas. Eddig, ha 90kg alá ment a súlya, fáradt volt és kedvetlen, ideges.

Ha 95 kg fölé ment a súlya, akkor meg azért bírta nehezen magát.

Ma 86kg, erős és energikus.

Sokszor 3-as szemüveget használt olvasáshoz, most szabad szemmel olvas.

Nóci, kisebbik lányom (Green Gold Mint)

Fiatal kora ellenére izületi problémái voltak. Sokszor fel kellett mentetni tornából, ami állandó iskolai konfliktus forrása volt.

Ez már a múlté.

Dórika, a nagyobbik lányom (Green Gold Pur)

Hullott a haja, ez megszűnt. Érdekes mellékhatás, hogy eddig nem zavarta a benzinszag, mostanában azonban igen, ami azt hiszem nem baj.

Andris, a vejem (Green Gold Mint)

Ő a szkepticizmus szobra. Komoly vesekő problémával küzd egyenlőre csak drukkolni tudunk neki. Mostanában megy majd kontrollra, Az algát viszont nagykanállal eszi, nagy örömünkre, és láthatóan jobb erőben van. Mivel nincsenek fájdalmai, visszanyerte jókedvét és vitalitását.

Andriska, a nagyobbik unokám (Genio)

Itt szuper a hatás. Andriska hiperaktív volt. VOLT, múlt időben. Napi egy deci Genio szedésével két hét után örömmel hallottuk az óvónőtől, hogy koncentráció készsége elképesztő módon javult. Gond nélkül megoldja a feladatokat, és legnagyobb örömünkre „normál” iskolába mehet.

A Genio-t mindannyian szedjük alkalmanként, ha szükséges.

Szép László, barátunk (Green Gold Pur)

Cukorbeteg, napi három „dilibogyó”.

Helyreállt a vércukor egyensúlya, nincs szüksége gyógyszerre, nem kell diétáznia.

Azért javasoltuk neki, hogy a gyógyszerszedést konzultálja meg az orvosával.

Ladányi Istvánné Marika (Green Gold Pur, Viewty kapszula)

165cm magas, 98 kg, két csípő protézissal. Ő a férjem régi kedves iskola társa. Alig tudott járni, a nap végére mindig nagyon kifáradt fizikailag és szellemileg is.

Ma már könnyedén „felszalad” nálunk a lépcsőn, este tíz órakor még vidáman Skype-olunk, és már fogyott néhány kilót.

Ezek röpke egy hónap termék tapasztalatai.

2009. augusztus 31.

Pussz! Marcsi"

 

Az egész családomban segítettek a Wellstar mikoalga termékek (Green Gold Solar, Lunar, Green Gold Forever Young, Kineto, Genio)

"Hajba Szilvia vagyok, 40 éves. Nem ismertem betegségemet, nem voltak alvásproblémáim, úgy gondoltam. Hiszen minden este kidőltem kb fél 9-kor, és mire a mosógép végez, gondoltam, addigra felkelek. Általában éjjel fél 1 körül tudtam felébredni, majd a szükséges munkákat elvégezni: teregetés, mosogatás, majd aztán újra alvás, és fél 6-kor kelés, irány dolgozni. Elmondhatom, hogy amikor elkezdtem fogyasztani párom unszolására a Green Gold Solar és Lunar termékeket 2009. március elején, kb. 1 hét után már megtapasztaltam, hogy az általános fáradtság, ami rajtam ült, az elszállt. Harmadik napon az arcom pirospozsgásnak tűnt, mintha kialudtam volna magam, pedig csak 6 órát aludtam! A Lunar az első hétvégén bizonyított igazán. Nem aludtam végig a 8 órát azon a szombaton, mert kb 6 óra múlva már kidobott az ágy, és tettre kész voltam! 2 heti fogyasztás után hajmosáskor észleltem, hogy kevésbé hullik a hajam, kb fele annyit szedtem ki a kádszűrőből. Egy hónap után azt vettem észre, hogy már nem rohanom le a hűtőt, amikor munkából hazaérek. Ebédelni is később megyek, kevésbé vagyok éhes. Zuhanyozás utáni bőrviszketésem is elmúlt, már alig-alig használok testápoló krémet, mert már nem igényli a bőröm.

Kineto és Genio termékeket is fogyasztjuk.

Fiaim megtáltosodtak! Kisebbik fiam, aki nem igazán szeretett a tankönyvek előtt ülni, fogyasztásunk 2-3. hete óta tanul, sőt nyáron tanfolyamot is végzett, sőt óriási vastag könyveket vett a kezébe, három ilyent elolvasott nyáron, számítógépezés helyett(!!), és a születésnapjára is könyvet kér, szintén vaskost! Már a kötelező olvasmányba is belenézett előre, hogy majd milyen lesz.

Rám is rámjött az olvashatnék, ugyanis munkába járás közben a buszon nem alszom be végre a könyvek felett.

Nagyobbik fiam diákmunkát végez, általában éjszaka tud vállalni feladatokat. Kinetoval és Genioval nagyszerűen bírja, társa pedig, aki szokásos energiaitalokkal próbálta magát ébren tartani, és most vérnyomás-gondokkal küszködik. 19-20 évesek..

Párom idén még nem volt allergiás. Solar  és Lunar párost kezdte fogyasztani 2009. márciusban. Augusztusban a parlagfűre tüsszögések előjöttek, ekkor a naturalgaként vagy brutálalgaként becézett Green Gold Forever Young Pur nevű terméket vetette be, sikerrel!

Párom édesanyja Solar+Lunar+Viewty Caps termékek lassú fogyasztásával elérte, hogy beállt a vérnyomása, és valamelyest fogyott is."

 

"A Wellstar algapor, a Kineto és a Genio hatására fiatalokat megszégyenítő teljesítményekre vagyok képes, szinte mindig kirobbanó formában érzem magam"

Csizmadia Attila vagyok, 45 éves. Rendszeresen sportolok, fekete öves szintet értem el a kyokushin karatéban. A Wellstar készítmények közül a Solar-Lunar párost, a natúr algaport és a Kineto-t fogyasztom rendszeresen. Genio-t csak alkalmanként, mikor fokozott szellemi éberségre van szükségem. A termékek hatása nálam abban jelentkezik, hogy jobban bírom a fizikai terhelést. Az edzéseken a fiatalokat megszégyenítő teljesítményekre vagyok képes, szinte mindig kirobbanó formában érzem magam. Eleinte bennem nem tudatosult hogy ez az algák miatt van, csak mikor az edzőtársaim rákérdeztek hogy mit eszek mostanában, hogy ilyen „vadállat” lettem. Azóta néhányan közülük szintén a Wellstar fogyasztói lettek... :)

Másik jelentős hatása a termékek fogyasztásának, hogy az igen erős allergiám jelentősen enyhült, szinte megszűnt. Sokféle dologra vagyok allergiás, a háziportól az állatszőrön keresztül a virágporokig, és például a porzsák kirázása után mindig gyógyszert kellett bevennem idáig. Mióta az algákat eszem, ez a tünet megszűnt!  A nagyon erős parlagfűszezon közepén azért még benáthásodtam kicsit, de az előző években ez a náthásság szinte az egész évre kiterjedt. :)

Vannak aztán még olyan „mellékhatásai”  az algának hogy nem hullik annyira a hajam, a bőröm nem szárad ki, az emésztésem kiegyensúlyozott lett, az arcom sima... stb. :)

 

"A fájdalmaim megszűntek a Wellstar 100% Pur alga hatására"

Főfai László 39 éves. "Két hónapja fogyasztom a Wellstar 100% pur alga termékét. Mindenfajta testhelyzetben, de főleg alvásból való felkelés, illetve pozíció váltás, fájdalmat okozott: gerinc, derék, nyak, illetve lábszárgörcs. Ezek mind 3 hét elteltével szépen lassan megszűntek. Most már azt vettem észre, hogy utolsó nyaralásunkkor, kinyitható vendégágyon való alvásból, fájdalommentesen ébredtem, úgy véltem ez csodálatos! Már a nyaralásaimat nem kell kipihennem, hazatérés után. Köszönöm Wellstar!"

 

"Két hete letettem a botot, teljesen fájdalom mentessen, járok - segített a Wellstar Green Gold 100% Pur alga termék"

Főfainé Komjáti Erzsébet 59 éves. "Három hónapja fogyasztom a Wellstar Green Gold 100% pur terméket. Őt éven keresztül bottal jártam, ugyanis a bal combforgóm elkopott, protézist szerettek volna behelyezni, már megvoltak a vizsgálatok. Ami kimutatta, hogy nem műthetnek, ugyanis a PCP-ém miatt szedett szteroidok miatt, tönkrementek a szöveteim, és kockázatos lenne a gyógyulásom. Két hete letettem a botot, teljesen fájdalom mentessen, járok. Egyre többet terhelem. Fájdalommentes lettem. Megszűnt már három hét elteltével a folyamatosan visszatérő arcüreg-gyulladásom, az évek alatt tízenegyféle gyógyszerből, amit a háziorvosom folyamatosan szedetett velem, egy fél szteroidot szedek naponta csupán. Nagyon szépen köszönöm a Wellstarnak, a zöld aranyat, és a fiamnak, hogy elhozta nekem, ezt a csodát. Még egyszer köszönöm Wellstar! Komjáti Erzsébet"

 

"A Wellstar termékek minden fájdalmamat elmúlasztották!"

Szabó Józsefné 53 éves: A betegségem villámcsapásként ért. Mind a 2 térdemben kopást állapított meg az orvosom, azt mondta, hogy mind a két térdemet meg kell műteni, mert erre más gyógymód nincs. Mind a két térdemben kopás volt kimutatható. A szervezetem nem termelte azt a „kocsonyás anyagot” ami a két csont között kell, hogy legyen, ami meggátolja a kopást. Nagyon sok gyógyszert szedtem be, nagyon nagy fájdalmaim voltak. Nem tudtam bele törődni, hogy a férjem emelgessen, és hogy váratlan helyzetekben kimenjen alólam a lábam, hisz még „fiatal vagyok”. Kerestem a lehetőséget a gyógyulásra, szerencsére meg is találtam. Ez nem más, mint az alga. A GREEN GOLD Solar és Lunar. Az első 2 hétben semmilyen fájdalmam nem volt, majd utána viszont annál nagyobb. Akkor sem hagytam abba az alga szedését, sajnos vannak, akik ilyenkor abba hagyják. Azt mondják, hogy ”na ez sem jött be”. Pedig itt is kell idő, hogy dolgozzon az alga, és jól tettem, hogy kitartó voltam. Négy hónap múlva semmilyen fájdalmam nem volt. Sőt, még a többi gyógyszeremet is letettem, az igaz, hogy szép fokozatosan. Magas volt a vérnyomásom, pajzsmirigy, nőgyógyászati gondjaim voltak, a koleszterinem magas volt, és a gerincem csigolyája is el van laposodva, ami ugyancsak nagy fájdalommal járt. Ma már semmilyen fájdalmam nincs. Van egy 22 hónapos unokám, akivel még futkározni és lovacskázni is tudok. Köszönöm Dr Keywan Grashoff asszonynak, hogy 30 éves munkája eredménye képen meggyógyulhattam."

 

"40 kilót fogytam, nálam van dolga a mikroalgának"

Madácsi Krisztina "Súlyos  kronikus  gyógyíthatalan betegésghalmaz  számtalan műtétek sora...... jelenleg is több műtétre lenne szükség... viszont nem vagyok műthető állapotban, azt mondták az orvosok, hogy részben a gyógyszerelés miatt...  és  a (ritka) krónikus  gyulladásos alapbetegségek miatt a Túlélési  esélyem  nulla. Rengeteg gyógyszer. Antibiotikumok halmaza, szeteroid, évek óta kemoterápia. Egy nagy szatyor gyógyszerrel jövök ki a patikából minden hónapban. Sorolhatnám. A zöldalga első pillanattól fogva dolgozik a szervezetemben. Halmozott anyagcsereproblémáim vannak... hormonproblémák, cukor anyagcsere, fehérjeanyagcsere és egyébb anyagcseere problémák, amik gyógyííthatalanok... A zöldalga olyan jótékony hatással van az anyagcsereproblémáimra, hogy az ingadozó cukorszintem stabilizálódott, a vérnyomásom is sokkal stabilabb, kiegyensúlyozottab vagyok, és 2009 szeptember eleje óta meglepetésemre negyven (40) felesleges kilogrammot adtam le... és folyamatosan potyognak a felesleges kilók. Nagyon örülök mert már rengeteg mindent kipróbáltam, hogy a súlyom csökkenjen. Boldog vagyok :), hogy itt lehetek veletek a webstar Community-ban egy közösségi oldal  ami világújdonság. Hálás vagyok, hogy  a zöldalga  megtalált  engem és életem része. GREEN GOLD FOREVER YOUNG PURE-t fogyasztottam folyamatosan...  és Kinetoval és Genioval volt kiegészitve... Köszönöm a Wellstarnak  és köszönöm Dr Keywan Grashoff  kitartó kutatótmunkájának. Szeretettel  Madácsi Kriszitna"

Az   anyagcsere problémák mellett   további  (dg.-zált) krónikus - gyógyíthatlan betegséghalmaz, amivel  elég nagy feladat együttélnem nap mint nap. Néhány: ch. gyulladásos bélbetegség, sipolyok, tályogosodás (sejtszinten), krónikus kötőszöveti gyulladás p.w.ch. M. Crohn  vékony és vastagbél is crohn-os, agydaganat, és egyéb dg. NIDM cukorbetegség szövödményekkel, magas vérnyomás, elsődleges köldöksérv-nyitott sérvkapuk, mélyvénás trombózis és tüdőembólia, allergiák halmozottan... allergiás aszthma, GORD, reflux, nyitott gyomorszáj és fekély és nyelöcsőfekély, ízületi gyulladás, kopások, viszerek, látótérdefektus, immundefektus, géndefektus és még sorolhatnám sajnos... úgyhogy a zöldalgának van dolga, csak azt tudom mondani mindenkinek, hogy KITARTÁS és VAN KIÚT! szeretettel Madácsi Kriszitna"
Allergiás aszthma :)  a cicám sztorija :) egyszercsak , egy cirmos cica jött hozzám, nagyon rossz állapotban, fénytelen volt a bundája.... a bajusza letöredezve.. soványan.. leesett mindenhonnan.. valószínű azért tették ki, mert beteg lett és alig volt neki foga... teste tele sebbel... az állán kikopott a szőr.... egy nagyon kedves és barátságos, idős cicusról  van szó...  aki egy igaz  Barát :)  Ősi cica a neve. Meglepődtem azon, hogy mennyire elfgogadta  és  szereti, az első pillanatól fogva  a zöldalgát .. vízben is megissza.. ennivalóban is szereti és  szárazan is  megette.  Jobb lett az étvágya, a láza elmúlt... kiegyensúlyozottabb lett... a sebek a testén meggyógyultak, a bajusza újjászületett, az állán a szőr kinött, gyarapodott a súlya, selymes tapintású lett a bundája, játékossá vált, napozott a kertben, nemesik le sehonnan :) erősebb vitalitása visszatért, a jókedvével együtt, és  hozott egy másik cicát is akit szntén befogadtunk, aki a legjobb barátja.  Mindössze három hét alatt. Szeretettel  ajánlom mindenkinek, akinek van cicusa, kutyusa és egyéb "kedvence"  otthon vagy ismerösi  körben. ui: allergiás vagyok a cicaszőrre, IS... ami javult az elmúlt pár hétben. Ennek ellenére örülök, hogy cicám van, mert fantasztikusan aranyos :) egy igaz barát !   szeretettel  Madácsi  Krisztina"

 

Wellstar termékek hatása pajzsmirigy alulműködésre és ízületi gyulladásra

Bíró Krisztina 40 éves, sárbogárdi lakos. Csökkent pajzsmirigy-működés problémájából adódóan sok problémával küszködik. A Green Gold Forever Young terméket fogyasztotta.  Tapasztalatai szerint a 100 % mikroalga termék fogyasztásával sokkal élénkebbnek, frissebbnek, energikusabbnak érezte magát, kevésbé volt fáradékony, súlyos ízületi fájdalmai nagyon hamar enyhülést mutattak.

 

"Ez az alga olyan, mint egy doppingszer! Green Gold a legjobb!"

Horváth Iván 40 éves, székesfehérváron él. Rengeteget sportol, triatlonozik, fekete öves kyokushin karatés és kung-fu mester, rendszeresen úszik, fut, kerékpározik. Egyéb nagyon jó minőségű étrendkiegészítők mellett kipróbálta a Green Gold Forever Young, 100 %-os algaterméket is. Lényeges különbséget tapasztalt, fogyasztása után sokkal energikusabbnak érzi magát. "Ez a naturalga olyan, mint a doppingszer!!" - mondta. Először este is fogyasztottak belőle a fiával, és annyira felfrissültek tőle, hogy nem tudtak aludni. Nem hagyja ki napi étrendjéből, és ha sportolni indul, feltétlenül iszik belőle. Családja minden tagja fogyasztja.

 

"Front? Stressz? Most már nincs tőle migrénem - hála a Wellstar termékeknek, a Genio-nak"

Kordás József és Józsefné "Hosszú évekig pontosabban megtudtam mondani, hogy mikor lesz hidegfront, vagy meleg front mint a meteorológusok. Ha nem volt nálam gyógyszer, akkor a migrénem annyira elhatalmasodott, hogy fél napba is beletelt mire összeszedtem magam. Hála a Wellstar GENIO termékének, most már fogalmam sincs hogy mikor vannak a frontok. Ajánlom tiszta szívvel a Genio-t azoknak is akik iskolába járnak, tanulnak, mert a tudás sokkal jobban megmarad, nem fog izgulni a vizsgán. És így a stressztől is megszabadulhat. IMÁDOM. Nagy bajban lennék, ha valamiért nem juthatnék hozzá.

 

"Amióta algát iszom, jól alszom, reggel pedig mosolyogva, kipihenten kelek!"

Georgina Balogh: "Egy kis tapasztalat a Solar-Lunar párosról: eddig 10-12 órát aludtam, reggel úgy keltem, mint akit agyoncsaptak és már előre utáltam az egész napot (mert fáradt voltam és erőtlennek éreztem magam)... Most pedig, 2 hónapja algát iszok, és az első naptól kezdve átalszom az éjszakákat, reggel mosolyogva, pihenten kelek (nem 12 óra, hanem 6-7 óra alvás után) és amint látjátok, még ilyenkor itt ülök a gép előtt és teljesen jól érzem magam!!!! Legfőképpen azért, mert tudom, hogy ma reggel 6-kor fel tudok majd kelni mindenféle hiszti nélkül!!! Hála a Wellstarnak!!!!! :) További szép estét/éjszakát mindenkinek!!! :)"

 

"9 műtét után most végre jól érzem magam a Wellstar alga hatására!"

"Kedves Wellstar-osok, kedves új látogatók! Engedjétek meg, hogy itt számoljak be a saját tapasztalataimról. Remélem ezzel is hozzájárulhatok a további sikeres munkátokhoz. Javaslom aki csak tud, írjon saját tapasztalatot, így még jobban segíthetjük egymás munkáját. Túlvagyok 9 altatásos műtéten, 5 műtétem volt érzéstelenítővel. Gerinc, nyakcsigolya, pajzsmirigy, térd, arcüreg stb. Magasvérnyomás, asztma, cukorbetegség. Ezek az én problémáim. De megtaláltam a SOLAR és a LUNAR algapor keveréket és elkezdtem fogyasztani. Bevallom első héten sok problémát okozott, amire a szponzoraim felhívták a figyelmemet, hogy akkor se hagyjam abba. Most már kezdem magam jól érezni. Nagyon sok gyógyszert kell szednem és szeretném, ha legalább a felét el tudnám feledni. Nagyon elkeseredtem, a gyógyszerektől csak híztam. Rehabilitált munkahelyen dolgoztam, de sokat voltam beteg és nem vették jó néven a hiányzásaimat. NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM 1 HÓNAP UTÁN! - Forgács Lajosné"

"A Green Gold termékeknek hála az örökletes fájdalmaknak nyomuk sincs!"

"Cserébe egy tapasztalat tőlem Nektek: pár éve gyógymasszőrként dolgozom és ebből adódóan amikor egy nap 10-12 órát ledolgoztam, erős szúró fájdalmat éreztem a bal lapockámban és a bal csípőmben. De mivel ez anyukámra és a mamámra is jellemző volt, ezért megbeszéltük, hogy biztos örököltem... Érdekes módon 3 hónapja elkezdtem inni a Solar-Lunar, Kineto-Genio mixet és az örökletes fájdalmaknak nyomuk sincs!!! :) Nagyon hálás vagyok ezért a Green Gold termékeknek és mindenkinek szívből ajánlom!!!! :)"

Georgina Balogh


"Ritkán van ideje normális ételt enni - de egy éve a lehető legjobb táplálékot viszi magával - az algákat!"

"A férjem kamionban tölti a fél életét. Ritkán van ideje normális ételt enni útközben. A lehető legjobb táplálékot viszi magával több, mint egy éve. Természetesen az algákat! Mellékesen elmúltak a kínzó migrénjei, jó a közérzete és nem fáradt az éjszakázások után sem."

Oroszné Váradi Csilla

Wellstar Green Gold és Genio - Alzheimer kór ellen

"Örömmel újságolhatom egy Alzheimer-kóros beteg csodálatos eredményeit: a 72 éves férfinél kb. 1 éve diagnosztizálták a súlyos, vissza nem fordítható betegséget, állapota a gyógyszeres kezelés ellenére romlott. Kb. 4 hónapja kezdte fogyasztani a 100% pur algát, valamint a Genio-t. Az alga adagját a szokásos naponta kétszeri 1-1 grammról az utóbbi időben duplájára emelték, míg a Genio napi mennyisége 15-20 ml. A legutóbbi, kb. két héttel ezelőtti szakorvosi kontroll vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy a folyamatos állapotromlás megállt. Azt azért hozzáteszem, hogy az eredményekben nagy szerepe van a beteg feleségének, aki folyamatosan foglalkozik a férje "szellemével", különböző memória feladványokkal, versidézetekkel, számtani feladatokkal gyötri. A gyógyszerei adagját nem kellet tovább emelni, ami azért nagyon fontos, mert ezek az idegrendszerre ható készítmények nagyon sok, komoly mellékhatással bírnak. Üdvözlettel: Ági"

Bakosiné Dr. Gergely Ágnes

 

"Visszér, testszag, szájszag, cukorbetegség, magas vérnyomás - nálam ezekre váltak be a Wellstar termékek"

"Lábaim nagyon csúnyák, visszeresek voltak és gyakran ki is sebesedtek, emellett volt egy problémám, ami nagyon zavart, erős száj- és testszagom volt, amit semmivel nem tudtam eltűntetni. Ahogy enni kezdtem a Green Gold PUR terméket, és az italokat is ittam, rövid időn belül, néhány hét alatt szépen javulni kezdtek a visszereim, és a sebek is gyógyulásnak indultak. Ami nekem csodának számít, hogy teljesen elmúlt a szájszagom és a kellemetlen testszagom. Emellett inzulinos vagyok, és már napi két szúrással kevesebbre van szükségem, a vérnyomásom is alacsonyabb, mint korábban. Köszönöm, hogy sok problémámtól – amelyekről már azt hittem, hogy mindig velük együtt kell élnem – megszabadulhattam. A mikroalga számomra felér egy csodával."

T. Viktor35 éves vagyok, már 10-15 éve magas a vérnyomásom. Az orvos felírt vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, de a feltűntetett mellékhatások nyugtalanítottak, és nem szívesen szedtem őket. Amikor hallottam a Green Gold SOLAR és LUNAR termékekről, elkezdtem hát fogyasztani. 8 hét után stabilizálódott, nem emelkedett már 130/70 fölé, mert bizony olyan is volt, hogy 200/100 volt, de inkább 140-160/80-90 körül ingadozott. Előtte gyakran fájt a fejem, az a saját tapasztalatom, hogy a fejfájásra nagyon jó hatású a GENIO. (K. Tibor)Rokonom, aki súlyos cukorbeteg (napi 4-szer inzulin injekciózza magát), már a termék fogyasztását követő második héttől kezdve csökkentette inzulinadagját. Jelenleg feleakkora mennyiségeket kell beadnia. A termék segítségével, sokkal jobb minőségű életet tud élni. (Kovács Klaudia)Szidónia Forgács Lajosné: "Ezt én saját magamon tapasztalom. Két hete 5-6 közt mozog a vércukrom.  1998 Óta vannak problémáim de ez évben nagyon ingadozott a cukrom pedig régota diétázom. Gyógyszert is kaptam de nem igazán segített. Volt 14 utána leesett 0,6 ra.

Ragó  Lajosné -  agyvérzés, sztrók. Édesanyám agyvérzést kapott, lebénult a bal oldala. Elkezdtük szedni a Solárt, a Lunart és a Géniót. Az orvos azt mondta, hogy idővel a lába rendbe fog jönni, de a kezéről semmi jót nem mondott. 2 hét algaszedés után megmozdult a kisujja, utána a gyűrűsujja és így tovább. Azt mondta az orvos, hogy ha beindult a keze akkor már meg se fog állni, azt is tudja használni, csak idő kell hozzá. Ez egy évvel ezelőtt történt. Először háromlábú bottal járt, de már annyira javult a keze, hogy kerettel is tud menni, mert már a bal kezével is tud fogni. A bal karján a bénulás után a bőr csak lógott, de már az is kezd visszahúzódani. 75 éves és már visszakapta az életkedvét. Eddig mindig negatív volt, de már kezd pozitívabban gondolkodni.
Én pedig azt tapasztaltam, hogy amióta algát fogyasztok nem töredeznek a körmeim, a hajamnak jobb a tartása, tovább tart a frizura. A vádlim éjszakánkért begörcsölt, most az is megszünt.CSURA JÓZSEFNÉ: "Az apósomnak 1 évvel ezelőtt húgyhólyag tumort diagnoztizáltak, ezért felajánlották neki a műtétet (kiveszik a hólyagot és kivezetik a hasfalra a vizeletinyíllását). Ebbe apósom nem egyezett bele. Én ekkor ismerkedtem meg az algás termékekkel és vittem neki belőle. Először a Solar-Lunar-t fogyasztotta 2 hónapig, majd a 100%-s algás termékeket, amit azóta is fogyaszt. Nyáron az urulógus orvosa nem hitt a vizsgálati eredményeknek, mikor bejelentette az apósomnak, hogy nem lát elváltozást és gyulladást a hólyag falán. Apósom közérzete is nagyon jó és hasi panaszai is teljesen megszűntek, a lábai pedig nem dagadnak. Ennek a hírnek az egész család nagyon örült, apósom pedig azt mondta, hogy inkább egy életen át issza az algát, csak ne kelljen megműteni.Bajuszné Szabadka Márta Éva: Aktív véradó voltam 3. fiam születéséig (1996 ) Utána már nem adhattam vért, mert évről évre romlott a vérképem. Vvt, hgb, htc nagyon alacsony volt, hiába szedtem vérképzőt. Tavaly októbertől szedem az algát, előbb csak solar-lunart. Most már keverem hozzá a naturalgát, 1 doboz naturt kettéosztok a solarba fele, másik fele a lunarba. reggel este púpozott teáskanál az adagom. 2 hete vérképellenőrzés volt, bőven határérték felett van a vörösvértest, haemoglobin és a hematokrit értékem is! Nem vagyok fáradékony, sokkal jobban tolerálom a stresszes helyzeteket is. A rövidebb alvás is pihentet, bírom az egész napi strapát.

 


Tilk Antal: 33 éve van szénanáthám, bocs: volt! Tavaly junius vége órta fogyasztom az algát-Solar-Lunar, Genio-Kineto. 1-1 gramm mellett szinte nyomtalanul eltűntek az allergia jelei. Pedig régebben áprilistól-októberig be volt dagadva a szám, a szemem begyulladva, többször fulladásos roham is volt. Ezek a tünetek nyomtalanul eltűntek és egészen nyugodt volt a tavalyi nyaram-őszöm. Idén szinte semmilyen jelét sem mutattam az allergiának, nem kellett gyógyszer, orrspray stb. Talán ha 50 db papirzsebkendőt igényelt az egész allergiás időszak. Bátran javaslom másnak is. Mi március óta fogyasztjuk, és az allergiára páromnak sem sok gondja volt ezen a nyáron. néhány tüsszögéssel megúszta a parlagfűszezont is. Egyébként meg a porra már két hét algafogyasztás után nem reagált az allergiája. Ez is jó, ugye? :-))) Örülök, hogy az allergiásoknak ekkora segítséget nyújt, és elmúlnak a kellemetlenségek!Markos Andrea: "Én közel 15 évig szenvedtem pollen allergiában. Az elmúlt két évben már egész évben. Éjszakánként két óránként keltem mert nem kaptam levegőt, dugult az orrom, viszketett a szemem és szájpadlásom. Naponta napközben szinte ittam az orrcseppet. A wellstar green gold solar - lunar fogyasztása után 4 nappal már az éjszakáim nyugodtan teltek, egyszer sem keltem fel! A tüneteim megszűntek, az orrsprayt csak megszokásból viszem magammal. Azóta mind a 4 féle készítményt fogyasztom, a vitalitásom hihetetlen mértékben javult!
Tény, hogy ismerek olyan rákbeteget, akinek a tumor markere normális érték közé került, nem fejlődik a tumor és az onkológusa nem tudja mi van. Természetesen az algát kizárja... Hihetetlen mire képes ez a zöld erőmű....."Oroszné Váradi Csilla:  "1990. óta szenvedtem minden nyáron a parlagfű és a fekete üröm pollenjétől (allergia). Ezekben az időszakokban visszavonultam, nem tudtam végezni a munkámat, kezdtem depressziós lenni. Sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi sem segített. A Wellstar algákkal 2008. áprilisában ismerkedtem meg. Öt hónap Solar-Lunar fogyasztás után már tudtam tesztelni a hatásukat, ugyanis a nagyon intenzív parlagfűvirágzás augusztus 20. körül van. Éppen nyaraltunk és szándékosan nem vittem magammal a gyógyszereimet. Száraz, szeles időben még voltak tüneteim, de elviselhetően. Azóta már újra átvészeltem 2009-ben is ezt az időszakot, 1-2 tüsszentéssel, orrfújással. Elmúltak a reggeli torokköszörülések, köhögések."Mundrusz Tamás és Krisztina: "Krisztina, a feleségem kiválóan volt a nyáron, az allergia szinte nem is jelentkezett nála! :) Akkor még csak 2 hónapja itta a Solar - Lunar wellness italt."Dr. Szeker  László: "Én 2008 augusztusa óta fogyasztom a Wellstar termékeit. 2009 január-február hónapra már 15 kg fogyást mutatott a mérleg. Hozzáteszem nem fogyókúráztam, ugyanúgy étkeztem mint előtte, csak nem ugyanannyit, ugyanis nem kívántam többet enni. A súlyomat azóta is tartom, és kevés kenyeret eszem. Barátaim akikkel régen találkoztam kivétel nélkül észreveszik a súly csökkenésemet és azt, hogy milyen jól nézek ki és milyen energikus vagyok."

Herczogh  Erzsébet: "Nagyon gyakran mondhatom, hogy már folyamatos volt a térízületi fájdalmam. A kezem is gyakran annyira fájt, hogy még a fakanalat sem tudtam fogni, hogy a rántást megkavarjam. Fájdalom csillapítókat nem szerettem és nem is szeretek szedni. Március óta iszom a Wellstar algát és nagy örömömre eltűntek ezek a gondok.
Sokkal jobb az életem a fájdalmak nélkül!"Krisztik CSaba: "3 hónapja keresett meg egy 16 éves fiú Chron beteg. Édesanyjával érkezett. Solar-Lunar 3 havi fogyasztása után arca sok kiütéstől letisztult, 8 kg-ot hízott, közérzete szuper, energiával teli lett!!! Röviden: IGEN az alga segít ezen az igen súlyos betegségen is!"Balogh Szilvia: "9 éve pajzsmirigy alúlműlödésem van, és erre hormont szedek pótlásként. 3 havonta ellenőrizzűk a hormonszintet vérből 8 hete szedem a Wellstar algákat, két hete volt a vérvételem, és olyan jó lett a TSH eredmény, hogy csökkenteni kellett a hormon adagot. Az algák jódtartalmának köszönhető. A vérnyomás csökkentő gyógyszerem teljesen elhagytam, és fogytam 4kg."Forgács Lajosné Szidónia: "1995 január 3-án műtöttek pajzsmirigyre. Túlsok volt a göb. Csonkolták és 3-4 év múlva ismét elkezdet göbösödni. Közben 2000-ben volt nyakcsigolya műtétem. 2004-ben ismét pajzsmirigyre műtöttek. Nem volt más választásom. Azóta az eredményeim jók. Ennyi röviden a pajzsmirigy történetem.""Ha valaki látta már az óceán áttetsző tiszta vizét, nos eme csodálatos mikroalgának köszönhető. Én kb. 1 éve fogyasztom a Green Gold Solart és Lunart. Szakmunkásként gyakran szenvedtem a lábamban izomgörccsel. A termékek fogyasztása óta ez teljesen megszűnt! A másik dolog, hogy rendkívűl jó a közérzetem, azóta egyáltalán nem lettem beteg, még csak megfázva sem voltam. Nem iszom, nem dohányzom, így amit ezeken megspórolok, inkább az egészségem megőrzésére fordítom és az algákat fogyasztom. Soha nem voltam híve a gyógyszereknek, mindig igyekeztem a természetes szerekhez fordulni ha valamilyen egészségi problémám volt és 49 évesen sokkal fittebbnek érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki ezeket a csodálatos termékeket." - Andrási JózsefKolozsvári Attila: "A nénikém több mint egy évvel ezelőtt elkezdte a Greengold Forever Young algát fogyasztani. Sajnos nem elég korán, a pár hónappal korábban diagnosztizált tüdőrák miatt a jobb alsó tüdőlebenyét műtétileg el kellett távolítani a rosszindulatú daganat miatt, amit preventív kemo-terápia követett. Orvosi javaslatra a műtét alatt és után nem evett algát. Majd áprilisban a kemo-terápia vége felé újra elkezdte enni az algát. November 13-án elment egy amerikai cég vizsgálatára, akik antioxidáns számot mérnek egy Nobel-díjas készülékkel. Az illető egy tanárnő, akinek kollegái is részt vettek a vizsgálaton. Az eredmények a következő intervallumban értendők 0-50.000-ig: 20.000-ig szinte katasztrofális, 40.000-től jónak számít. A kollegák (akiket nem műtöttek rákkal, és nem kaptak Kemo-terápiát) értékei 20.000-30.000-ig volt. A NÉNIKÉM ÉRTÉKE 45.000. Ez a természet ereje!"Nagyné Fehér Gizella:  "Én is fogyásra kezdtem el a Wellstar termékeket inni! 3 hónap alatt 12 kg-tól szabadultam meg! Sokkal jobb a közérzetem. A magas vérnyomásom kezd lassan lejjebb menni pedig semmilyen gyógyszert nem szedek 50 évesen!"

 


Szabó Anikó: "Nagyon konok egy betegség a pikkelysömör. Egy fél éve már a Wellstar partnere voltam, amikor eszembe jutott egy ismerősünk, aki ebben a betegségben szenvedett 20 éve. Akkor még a Solar és a Lunar volt csak. 4 havi szedés után elmult az a betegsége, ami 20 évik megkeserítette az életét. Tehát van gyógymód a pikkelysömörre, nem kell szenvedni ettől a betegségtől."

 

 

Orosz Valéria: "Nem vagyok olyan fáradékony mióta a Wellstar algát fogyasztom."János Réti: "Én a párommal több mint egy éve fogyasztom a Wellstar négy alaptermékét (Wellstar Green Gold Solar  és Lunar, Kinet, Genio) és már az első héttő folyamatosan úgy éreztük, hogy igen, megváltozott valami és ez a valami az ERŐ. Az erő velünk van kedves barátaim és mindenkivel aki csatlakozik hozzánk.Dolmány Krisztián: "Sportolóként minden edzésnapon, azaz hétfőn-szerdán és pénteken a Wellstar Green Gold "naturalga" mellett Kineto-t is fogyasztok. Érzem hogy vitálisabb vagyok, jobb a közérzetem, és terhelhetőbb vagyok mint azelőtt. Páros gyakorlatoknál, illetve szermunkáknál (pajzs, zsák ) 5-10 másodperccel tovább bírom a hajtást, és ez egy jó érzés...Ölbei Árpád:  "4 hónapja fogyasztom a Wellstar termékeket, és a cukrom azóta kevesebb. Naponta mérem 2-3-al lement. Az inzulinomat is kellett már csökkenteni."Farkas Emöke Nóra:  "Június vége óta fogyasztom a Wellstar algát, és azóta a napi kettő asztmapipázás helyett két-három naponta kell csak szippantanom. Nem fulladok, kapok "mélyen" evegőt, és nem köhögök folyamatosan. A solart és a lunart rendszeresen, minden nap iszom, és szükség szerint kinetot és geniot is.
Solar reggel, lunar este, ha épp van kinetom vagy génióm az is mikor úgy érzem fáradok, vagy nem fog az agyam. A gyomorpanaszokra azonban a Solar a legjobb, mert abba belerakták a papayát a papin nevű enzim miatt, ami segíti a gyomrocskánkat! A diabétesznél kérdezted a papámat is, hogy mit eszik: solar - lunar egy-egy csapott kkanál 3 hónapig, most 1 hónapja a Green Gold Pur-t issza reggel este, szintén egy csapott kkanál. Mindannyian június utolsó napjaiban kezdtük el fogyasztani, de már egy-két hét után éreztük, hogy javul az állapotunk, nem kell hónapokat várni, pont ez a szép a dologban.Vitál Zoltánné: "Egészségügyi dolgozó vagyok, tapasztaltam magamon a kezdődő gyomorfekély tüneteit. Rendesen megijesztett, tudtam milyen következményekkel jár. Szerencsére nem sokáig tartott, mert megismertem a Wellstar termékeket és azonnal el is kezdtem fogyasztani. 3 hét után azt vettem észre, nincs gyomorgörcs, nincs gyomorégés, de valójában azt sem tudtam mikor szünt meg. Lehet, hogy már pár nap alatt. :)
Testvérem, aki hagyta hogy teljesen elfogyjon a Solar-ja, egy hétig nélkülözte és erősen érzékelhetően tapasztalta, hogy nem olyan fit és pörgős, mint amikor fogyasztja a terméket. Mondanom sem kell, alig várta hogy megkapja az új doboz Solart.""Kislányom ekcémája elmúlt, a 24 éves allergiám 6 nap alatt eltűnt a Wellstar alga termékeknek köszönhetően"

Tóthné Pálmai Zita: "10 éves kislányom ekcémája elmúlt. Előtte 40.000 Ft-ot költöttem egy-egy szezonban a krémekre  gyógyszerekre. Önkéntes alga ivó. A solár-lunár párost használta. Most leginkább csak a lunárt issza és az is elég ahhoz hogy jól legyen. A 24 éves allergiám 6 nap alatt eltűnt. Előtte xyzál-on voltam. Idén nyáron csak 2 hetet szedtem gyógyszert. Aug.  27-től. Ilyen még nem volt."

 

"A kutyámon a szteroid sem segített, a Wellstar alga viszont igen!"

Mezősi Tamásné: "Én szeretnék kutyámról hanggal készült videómat továbbítani Nektek, de nem tudom linkként bemásolni, mivel egy fájl, ami nem kis méret! Alga segített rajta, de a film tanuskodna erről hogy nézett ki! Szteroid nem hozta helyre, imádja, mindig ezt inná a kis lókötő!"


"Az allergiám sokat javult, és egészen ki vagyok cserélődve a Wellstar Green Gold termékektől"

Klamár Katalin: "25 éve van pollenalergiám, én már 1 éve fogyasztom az algát, meg a többi terméket is. Nálam most nyáron vizsgázott a alga. Azt nem mondhatom, hogy elmúlt az allergia, de már csak orrcsepp kellett, gyógyszer NEM! Klasszisokkal JOBBAN voltam!!! Nem vagyok fáradékony, jól alszom, egészen kisimultak az idegeim, türelmesebb, nyugodtabb lettem, ami ebben a rohanó világban egy adomány."


"Az asztmám és a házipor allergiám gyakorlatilag teljesen elmúlt, a gyógyszereket letettem - azaz Wellstar Green Gold algára cseréltem"

Ildikó Balajti Egy este az ágyban fekve egyszercsak fulladozni és köhögni kezdtem. Elmentem az allergológiára, ahol kiderült, hogy asztmás és a háziporra allergiás vagyok. A por pedig sajnos még rosszabb, mint a parlagfű vagy más hasonló allergiák, mert az mindenütt jelen van, otthon, munkahelyen, utcán, bárhol. Az orvosom közölte velem, hogy a felírt gyógyszereket ezután már életem végéig szednem kell. Én ebbe egyáltalán nem tudtam belenyugodni, mert ösztönösen is hárítok mindenféle gyógyszer szedését. Kerestem tehát a megoldást, hálistennek meg is találtam. Mégpedig a Wellstar Green Gold Solar és Lunar nevű algakészítmények segítségével. Ennek már közel 2 éve. Fokozatosan hagytam el a gyógyszereket, szinte az algák fogyasztásának elkezdése után pár nappal elmúltak a tüneteim és azóta sem fulladok, nem köhögök. Ma már semmilyen gyógyszert nem szedek!"

 

 

"Egy hónap alatt megszűntek a férjem tüdőrák áttétei a Wellstar alga fogyasztásától!"

Klára | 2009-03-08 18:04:07
"A férjem tüdőrákos, amely áttétesedett a mellhártyára és az agyra is. Utóbbi esetekben az algafogyasztást követően 1 hónap alatt megszűntek az áttétek. Új lehetőséget kaptunk!!!"

"Az epekövem orvosi beavatkozás nélkül elmúlt a Wellstar Green Gold alga fogyasztása során"

Sanya 2009-03-03 00:57:42
"Epekövem volt, de orvosi beavatkozás nélkül elmúlt, miután algát fogyasztottam. A fiamnak és a lányomnak is!"

 

 

Wellstar termékek Sclerosis Mltiplex probléma esetén: "Óriásit javultam, ismét van értelme az életemnek!"

Rina | 2008-08-23 14:03:43
"Sclerosis Multiplexem van kb 20 éves korom óta. Nem igazán lehetett eddig mit kezdeni vele, állapotom minden megfázással, stb, csak egyre rosszabb lett. Az alga jelentette nekem az utolsó utáni lehetőséget. Óriásit javultam, ISMÉT VAN ÉRTELME AZ ÉLETEMNEK"

 


"Feleségem allergiája A Wellstar Green Gold Solar és Lunar fogyasztása óta jelentősen csökkent"

Tibcsi Tibcsi | 2008-08-23 13:44:15
"Allergiás a feleségem, már évtizedek óta, marékszám szedte a Coryzáliát. Amióta a Solar és a Lunar algát fogysztjuk, jelentősen csökkentek a tünetei és már egyáltalán nem kell azt a másik szert szednie. Óránként, ha egyszer kell orrot fújnia!"

 

 

"A Wellstar termékek hatására az egész család egészséges, egy éve nem volt beteg senki"

Balázs 40 | 2008-08-17 12:44:35
"Egy éve fogyasztunk Wellstar termékeket. Az egész család: nagyszülők, szülők, mi és a gyerekek. Nincs miről beszámolnom: egy éve nem volt beteg senki sem. A háziorvos hozzánk csak kerti-partira jár! :)"

 


"A Kineto és Genio ital hatására megszűntek az ízületi bajok és már nem vagyunk feledékenyek sem"

Papa és Mama | 2008-08-17 12:41:21
"Nyugdíjasok vagyunk, de szeretünk mindent kipróbálni, ami természetes. Nem szedünk gyógyszert, rosszak a tapasztalataink. Genio és Kineto italt fogyasztunk minden nap: megszüntek az ízületi bajok és már nem vagyunk feledékenyek sem. Az unokánk is észrevették."

 


"Down-kóros gyerekeknél a Genio szörp hatása frenetikus!"

Óvónő | 2008-08-17 12:37:36
"A szülőkkel egyetértésben kezdtük nagyon híg Genio-t adni a Down-kóros gyerekeknek. A hatás frenetikus: ha a testi problémák nem is, de a szellemi fogyatékuk óriási javulást mutatott. Nagyon ajánlom!!!"

 

 

"A 40 éve kopasz fejemen újra kezd nőni a haj a Wellstar Green Gold Solar és Lunar algáknak köszönhetően"

Zotya | 2008-08-17 12:32:07
"Kopasz vagyok, mióta az eszemet tudom. Nem zavar, mert így nőttem fel. De nem hittem volna, hogy 40 éves koromban kezd el kinőni a hajam. 4 hónapja fogyasztom a Wellstar Solar és Lunar algákat."

 

 

"A lábamban a görcs már egy adag Wellstar alga hatására elmúlt"

Gábor 53 | 2008-08-17 12:29:14
"Állandóan begörcsölt a lábam korábban, bármit csináltam. Az orvosok azt mondták: fogyasszak több ásványi anyagot. Én a Wellstar algákat választottam, mert ezek tartalmazzák a legtöbbet. Már az első adagtól is elmúlt a problémám."

 

 

"Kóros soványságra is remekül működik a Wellstar alga"

Egy orvos tapasztalata: "Egy magánklinikán dolgozom, és többször találkozom olyan problémával amikor az páciens - sokszor gyerekek - kórosan soványak, és nem tudnak pár kilót felszedni magukra! Ilyenkor nehéz dolgom van, mert sok pozitív tapasztalat van bármilyen alternatíva legyen is az. Amikor a Viewty LC-ről hallottam, egyértelműen a karcsúsító alvás lett a reklámja, viszont több ember bizonyítja már, hogy mivel tiszta, jó minőségű fehérjéről lévén szó, ez tökéletesen be tud épülni ahová kell neki. Ezek után többek között az a kisgyermek akiről már a kórházi orvosok lemondtak, mert nem hajlandó enni, inni semmit, 11 nap Low Carb ital fogyasztása után hízott 2,5 kg-ot, és lassacskán visszatér az étvágya. Így volt az a tinédzser fiatal srác is akit már csúfoltak a vékonysága miatt az iskolában. Ő két főétkezés után iszik egy-egy italt, és már 2 hónap után sikeresen normális súlyban van. 5 éve nem volt ilyen." Tehát ez is azt bizonyítja, hogy az emberi szervezetnek a fehérjére van nagy szüksége nem a szénhidrátdús civilizációs álélelmiszerekre!"

 

"A fémallergiám látványosan javlt a Wellstar Green Gold Solar és Lunar termékek fogyasztásától"

Fábián Csilla: Kb. 10 éve tapasztaltam magamon, hogy allergiás vagyok a különböző fémekre. Ez apró, hólyagos kiütés, és viszketés formájában jelentkezett a fémmel érintett bőrfelületen. Még a farmernadrág pici kapocsai is bántották a bőrömet. Egyre rosszabbodott, és ilyenkor tűnik fel, hogy milyen sok fémmel is érintkezik egy ember nap, mint nap. Evőeszköz, alufólia, pénz, kulcsok, napszemüveg, edények, karóra, stb., ami ma már szinte elkerülhetetlen. Sok mindent ki tudtam az életemből zárni, de így is napi szinten okozott problémát. Az algával mikor megismerkedtem ez eszembe sem jutott, hogy erre is jó lesz. Viszont kb. 4 hét algafogyasztás után, Solar-Lunar 2-2gr után (persze ezt már csak utólag emlékszem, hogy összefüggésben lehet) az alkaromom egy kisebb foltban jelentkezett pattanás jellegű, nagyon sok apró görcsös kiütés. Ez kb. 1,5 hét múlva nyomtalanul eltűnt, és ezután már egyre tovább tudtam hordani a kedvenc karórámat. Ma már egész nap hordom, és az övek, csattok sem bántanak. Persze azért az alufóliát, és a fém edényeket kerülöm, mert ezek szerint abból is kerülnek fémek a szervezetembe! Nagyon sokan szenvednek, főképp fiatalok ezzel a problémával, mondjuk el nekik, hogy ez egy szuper megoldás erre is! A párom, és a családom örömére azért az ezüstre, és az aranyra nem voltam allergiás! :-))

 

 

"Végleg megszabadultam a pszoriázistól (pikkelysömör) a Wellstar alga termékek fogyasztása során"

Nagy Éva: "Hosszú évek óta a bal alsó karomat kisebb-nagyobb mértékű pszoriázis (pikkelysömör) csúfította. Solar - Lunar - Kineto fogyasztása mellett néhány hét alatt eltűnt, és azóta se újult ki. Igaz, mindhárom terméket azóta is fogyasztom. Nem kockáztatok!"

 

 

"Sokat javult az asztmám a Wellstar Green Gold alga termékektől"

Emöke Nóra  "Én voltam az után egy hónappal egy előadáson, hogy elkezdtem inni az alga termékeket, ahol egy lány azt mondta, hogy két hét után elhagyta az asztma gyógyszerét. Én nem voltam ilyen szerencsés, kb két hónap után tudtam csökkenteni az adagot, és most ott tartok, hogy négy-öt naponta egyszer szívok az asztmapipából, a napi kettő helyett. Június vége óta iszom. Solar/Lunar/Kineto, néha-néha Genio is. Egyelőre teljesen elhagyni nem merem a pipát, de mindenképp nagyon jelentős javulás történt, bár nem a várt 1-2 hét alatt, mert mindenki ennyi időről számolt be a környezetemben, mikor elkezdtem inni. remélem még egy-két hónap, és eldobhatom a gyógyszereket teljesen, most már bízok benne. Még egy érdekesség: mivel asztmás vagyok, elég érzékeny vagyok a léguti megbetegedésekre. Mióta iszom az algát most először vagyok beteg, két napja. Láz (37.7 volt a max), levertség, nagyfokú fáradtság, meg hasonlók, de nem köhögök, nem fáj a torkom, és ami a legjobb: elmentem dokihoz, biztos ami tuti, és mikor meghallgatta a tüdőm, még azt sem hallotta, hogy asztmás vagyok, én mondtam neki. :)"

 


"Magas vérnyomás, szív koszorúér panaszok, fáradékonyság - édesanyám jobban van a Wellstar Green Gold alga termékektől és nagyon boldog!"

Gallai Éva: "Édesanyám 87 éves, régóta kezelik magas vérnyomás és szív koszorúér panaszokkal, de ennek ellenére soha nem volt jól igazán, fáradékony gyenge volt, kis fizikai aktivitástól is. Egy hónapja kezdte szedni az algát, már két hét után érezhetően többet bírt tevékenykedni, estére nem zuhant az ágyba, mostanra már szinte megállás és pihenés nélkül teszi a dolgát egész nap és nagyon boldog. Szinte ő sem hiszi el, de igaz."

 

"Javul a pajzsmirigy alulműködésem, és fogytam 7 kilót a Wellstar mikroalga segítségével!"

Orosz Valéria: "Én is elmondom, mit tapasztaltam a natur algát  (Wellstar Green Gold Pur) és Kineto-t fogyasztok 3 hónapja. Most voltam pajzsmirigy ellenőrzésen, mert alulműködik és meglepődött a doktornő is meg én is, mert nagyon sokat javult. Eddig 100as dózisú hormontablettát kellett szednem. Most pedig csak 50est irt. A másik jó, amit szintén ennek a két kiváló terméknek köszönhetek, fogytam 7 kg-ot, ami semmivel nem sikerült eddig, továbbra is fogyasztom, szivesen ajánlom másoknak is!!!"

 

 

"A pajzsmirigy működésem helyrejött a Wellstar Green Gold Solar és Lunar alga termékektől"

Dávid Jánosné: "Kb. 5 éve annak, hogy a karácsonyi szünet alatt, 1 hét, felkapkodtam magamra 12 kg-t. Rohantam a dokimhoz, hogy valami nagy zűr van bennem, de megnyugtatott, hogy biztos sokat ettem az ünnepek alatt. - No de ennyit hízni? Nem tudtam beletörődni, mer szó szerint kinőttem a saját bőrömet. 2 hónapig zaklattam szegényt, mire vérvizsgálatból derült ki, hogy gond lett a pajzsmirígy működésemmel. Jött a gyógyszer. Nem szeretem szedni, de amíg el nem felejtettem naponta bevenni szedtem. De valahogy elmaradt. Amikor a lábam miatt kezdtem algázni, egyre kevesebbet fulladtam, már ismét ki tudtam énekelni a magas szopránt is. Visszamentem, és a doktorbácsinak elmondtam, mit követtem el. Megcsináltatta a labort, nincs gondon a pajzsmirígyemmel. Solárt és Lunárt ittam minden nap. Bíztatok másokat is, hogy igen is van természetes anyag is ami segít."

 

 

"Parkinson-kór tünetek teljesen eltűntek a Wellstar Green Gold Pus és Mint hatására"

Salamon Gábor: "Nekem 10 éve kezdődött a Parkinson-kór, és kialakulóban volt. Pur, és Mentás alga szinte minden tünetet eltüntetett. Hogy belül mi van nem tudom, de a betegségre jellemző tüneteggyüttest elfújta a szél."

 

 

"Egy hónap után megszűntek a Parkinson-kór jelei a Wellstar Green Gold Forever Young Pur és Mint termékektől"

Lantos józsefné: "Nekem 10 éve kezdődött a Parkinson-kór, amiről először nem is tudtam, hogy Parkinson kór. Három hónapja iszom az algát, de már egy hónap után megszűntek a külső jelek, mint a nehéz felkelés ülő helyzetből, nehézkes elindulás, az ujjak merevsége. Már a tűbe is be tudom fűzni a cérnát, minden probléma nélkül. Pur, és mentás algát iszom, már 2-2 garmmal."

 

 

"Még egészséges embereken is jelentkezhetnek az átmeneti méregtelenítési tünetek! Fontos, hogy ne hagyjuk abba ilyenkor a Wellstar termékek fogyasztását! Mert ez jó jel!"

Őcsi Karolina: "Elvileg egészségesnek mondhatom magam, több, mint 10 éve nem szedek semmilyen gyógyszert, fogamzásgátlót sem, természetes gyógymódok, amiket alkalmazok. Először tünteként hőhullámaim voltak, érzésre, mintha izzadtam volna, de egyébként meg nem voltam verejtékes. Az arcomon pattanások jöttek elő, amik már szépen letisztultak, egészen más állagú lett a bőröm, nem annyira száraz. Kb. két hét Solar-Lunar fogyasztás után (kicsi adaggal kezdtem, kb.1 hónap után emeltem fokozatosan az adagot) émelyégs, hányinger, étvágytalanság, egy napos 38 fokos lázféle vert le, másnapra semmi bajom nem volt. Emésztésem teljesen átalakult - pedig előtte is sok zöldséget, gyümölcsöt, nagy vízivó is vagyok-fogyasztottam, mégis talán 2 hétig hasmenésféle tüneteim voltak, fájni nem fájt semmi. A kezemről a vegyszer okozta ekcéma (gyakori mosogatás) kb. 4 nap fogyasztás után elmúlt, viszont 1 hónap után kijött kicsit erősebben, aztán ismét visszahúzódott, és eltűnt. Pár napja emeltem az adagot a teljes adagra és az ekcéma ismét jelen van, de egészen máshogyan gyógyul és máshogy is néz ki, szépen tisztul kifelé, jönnek ki a méreganyagok. Amikor ilyen méregtelenítési tünetek jönnek, akkor délben is szoktam egy kisebb adag solart inni, és a kiütést borogatom. hihetetlen módon javul. Szóval senki nem ijedjen meg, ha néhány tünet felerősödik!!! Nem az algát kell okolni, hanem azt kell tudomásul venni, hogy a méreganyagoknak valahogyan ki kell jutni a testből, orrfolyással, verejtékkel, bélrendszerből és a bőrön keresztül, ahogyan a testünk elkezdi öngyógyító törekvéseit. Amit még észrevettem, hogy ilyenkor télen estére mindig jégcsap szokott lenni a lábam, hiába van rajtam zokni, idén ilyen még nem volt! A férjem meg is jegyezte, hogy nincs békalábam :D A hajam dúsabb lett, tele van babahajjal, épphogy hullik és 5-6 naponta elég mosni, nem pedig 2-3 naponta, mint korábban."

 

 

"14 év után végre nem gyötör a migrén - köszönhetően a Wellstar mikroalga készítményeknek"

Kemecseiné Dobos Erika: "14 év után végre migrén nélkül tudok élni köszönhetően a Solar, Lunár, Kineto és a Viewty termékeknek. 2009. márciusában kezdem fogyasztani a termékeket és már májustól nem fáj a fejem."

 

"Székrekedés ellen is bevált a Wellstar alga"

Pozsgainé Piroska: "Mióta tudom az eszemet székrekedéssel küzdök!! Egy hete, szedem az algát, és még azért nem 100%-os, de már nem dülled ki a szemem!!!"

 

 

"30 éves székrekedési problémám oldódott meg a Wellstar Green Gold Solar és Lunar, valamint Kineto fogyasztásától"

Nagyné Marcsi: "Közel harminc éves problémám oldodott meg! 2008. szeptember 16-tól iszom a Solar-t és a Lunar-t, Kineto-t és a Genio-t. Az első hónapban nem, hogy nem segitett az alga, hanem még jobban székrekedésem lett, de tovább ittam és azóta észrevétlenül megszünt ez a gondom, most már elmondhatom, hogy naponta ill. kétnaponta sikerem van!! Azt tanácsolom, hogy ne adjátok fel az elején, mert jön az eredmény."

 

"Kis unokám allergiája sokat javult a Green Gold Forever Young Pur terméktől"

Orosz Valéria: "Megosztom veletek, az én kis unokám 7 éves és erősen allergiás volt. Én adtam neki a naturalgából naponta egyszer mézben elkeverve, teával higitva, azóta nem szed allergia gyógyszert, csak naponta 1 alkalommal 3-szori helyett. Ezt 2 hónapja kezdtük el!!!"

 

 

"A Wellstar Green Gold Solar és Lunar hatására elmúlt a hőhullámom!"

"2007 októberében volt egy nagy nőgyógyászati műtétem. Ez azt jelenti, hogy mindent "kidobtak". Már a második nap jelentkezett az a kellenetlen hőhullám. 2008 április végén találkoztam az algával, akkor már le voltam százalékolva különböző betegségek miatt. A Solar és Lunar algákat szedtem, és rövöd időn belül elmúltak a hőhullámaim. Azok a társaim, akiknél jelentkezik a klimax miatt a hőhullám, azok biztosan örülnek ennek a hirnek, mert nagyon kellemetlen érzéstől szabadultam meg. Bocsának, hogy annyit írtam csak, hogy rövid időn belül, de a többi betegségemre koncentráltam, mert nagyon nagy fájdalmaim voltak. ezért nem tudom a pontos idejét a gyógyulásnak."

Szabóné Anikó

"Nekem használt a Wellstar alga: nem fázom fel, a vesekő illetve a vesehomok már nem okoz panaszt!

Vida Katalin: "Nekem vesekövem volt, és vesehomok van folyamatosan, amitől görcsölni szoktam, de mióta szedem az algát, azóta nincs semmi bajom, pedig jön a hideg és kb. 2 perc alatt tudok felfázni, de ennek szerencsére úgy tűnik vége. Sokat segít még, hogy az alga folyton szomjas, így nincs gondom a napi 2-3 liter folyadék bevitelével sem. :)

Sportsérülés gyorsabban gyógyul a Wellstar alga hatására

"Két hete történt, hogy a vádlimban elszakadt egy izomszalag. Mivel elég sokat sportoltam (kézilabda), ismerem ennek a tüneteit és a gyógyulási folyamatot is. Ilyen gyorsan még soha nem álltam talpra. Szerdán történt délután és pénteken este már járni !!! tudtam. 2 hét elteltével nyom nélkül gyógyult. Ilyen az alga hatása."

Gáti Tamás

 

"Mióta szedjük egyáltalán nem kellett patikába menni, és nem voltunk betegek egész télen, és az évek óta tartó ekcémám is elmúlt, a férjem pollenallergiáját is helyretette, nagyon sokat bizonyított a Wellstar mikroalga"

"a homeopátiára is azt mondják, hogy divat, pedig sokkal ősibb, mint a gyógyszergyártás... az alga meg aztán még ennél is ősibb, csak elfelejtette a modern társadalom. nekem az, hogy mióta szedjük egyáltalán nem kellett patikába menni, és nem voltunk betegek egész télen, és az évek óta tartó ekcémám is elmúlt, a férjem pollenallergiáját is helyretette, nagyon sokat bizonyított. igazából, ha azt megérti valaki, aki algát akar szedni, hogy milyen elven működik, akkor már megtette az első lépést, hogy ne 60 évesen kelljen elhullani az egészségtelen életmód miatt vmilyen szervi nyavalyában... (ez így elég sarkított példa) gyakorlatilag az alga olyan szinten helyreteszi a szervezet védekezőképességét, hogy a sejtek újra tudnak megfelelően működni, ahogy mindig is kellene. lúgosít, a legtöbb ember szervezete el van savasodva, amit imádnak a bacik, vírusok, a rákos sejtek, a lételemük ez a közeg, ha ez a táptalaj nincs nekik, akkor nem találnak fogást az egészséges sejteken, ebben segít az alga. én látom, érzem, tapasztalom kis családunkon. nagyon magas a klorofilltartalma, még a búzafűlénél is magasabb. a méregtelenítés része kevésbé kellemes, de utána nagyon jó. a gyerekorvosunk is támogat benne, mondja is mindig, hogy ritkán lát :) hát nem is hiányzik a betegség, az biztos. sokan pl. fogynak az algától, olyan szinten optimalizálja az anyagcserét, én pl. híztam 2 kg, nagyon gebe voltam, ahogy a méregtelenítés lezajlott jött fel pár kg, pont amennyi kellett. más az étvágyunk is, a férjem is sokkal több egészséges kaját megkíván, ami nagy szó nála.

ja, az íze a poralakú wellstarosnak (100% algapornak halíze, és szaga, borzalmas, kinézete olyan, mint a békanyál úszkálna, én szoktam kis lanygos teába keverni, a solaré trópusi ízesítésű az egész jó, a gyerekeim simán megisszák, a lunar gyógynövényes ízű még mellette) amit én nagyon szeretek az a vitálitaluk, az agyserkentő, nagyon jól ottart a munka közben. ez mind bio, no adalékanyag, no tartosítószer, különben tuti nem innánk, erre nagyon háklis vagyok.

ezek az én tapasztalataim, remélem segít eligazodni."

 

 

Wellstar termékek a hajra, körömre, izomgörcs ellen

Én pedig azt tapasztaltam, hogy amióta algát fogyasztok nem töredeznek a körmeim, a hajamnak jobb a tartása, tovább tart a frizura. A vádlim éjszakánkért begörcsölt, most az is megszünt.

Ragó Lajosné Jolika

 

 

"Arthroscopos térdműtétem után szinte azonnal lábra állított a Wellstar alga. Minden leletem kifogástalan!"

"Sziasztok! Egy szuper terméktapasztalat. Sokan tudják a barátaim és ismerőseim közül, hogy múlt hétfőn arthroscopos műtétem volt a Sport Kórházban, ami nem nagy műtét  de mégsem a liftben operáltak. A normál adaghoz képest egy héttel korábban 50%-al emeltem a napi algabevitelt és már a leleteimmel az altató orvost megleptem, mert megkérdezte maga hány éves, mert minden lelete kifogástalan. Természetesen a műtét jól sikerült és már kedden haza is engedtek. Feküdjek, sétálgassak a lakásban, hét vége felé egy kicsit már ki is jöhetek, de csak fáslizva. Persze én már csütörtök este kocsival start tréningen voltam, tegnap pedig business fórumon. Ma visszamentem kontrollra és amikor a doki levette a kötést, padlót fogott az álla, mert teljesen gyógyult volt mind a két sebem.
Köszönöm Önnek Dr. Keywan Grashoff és Neked is Szemi diri bácsikám, nagyon hálás vagyok és teljes bedobással hajtok, hogy mindenki megismerje és fogyassza ezeket a csodálatos termékeket. (2009.12.01.)"

Pauló Zoltán

Megrendelés

 

"A Wellstar Green Gold termékek (Solar, Lunar, Kineto, Genio, Pur, Viewty) az egész családnak beváltak!"

"Hajba Szilvia vagyok, 40 éves. Nem ismertem betegségemet, nem voltak alvásproblémáim, úgy gondoltam. Hiszen minden este kidőltem kb fél 9-kor, és mire a mosógép végez, gondoltam, addigra felkelek. Általában éjjel fél 1 körül tudtam felébredni, majd a szükséges munkákat elvégezni: teregetés, mosogatás, majd aztán újra alvás, és fél 6-kor kelés, irány dolgozni. Elmondhatom, hogy amikor elkezdtem fogyasztani párom unszolására a Green Gold Solar és Lunar termékeket 2009. március elején, kb. 1 hét után már megtapasztaltam, hogy az általános fáradtság, ami rajtam ült, az elszállt. Harmadik napon az arcom pirospozsgásnak tűnt, mintha kialudtam volna magam, pedig csak 6 órát aludtam! A Lunar az első hétvégén bizonyított igazán. Nem aludtam végig a 8 órát azon a szombaton, mert kb 6 óra múlva már kidobott az ágy, és tettre kész voltam! 2 heti fogyasztás után hajmosáskor észleltem, hogy kevésbé hullik a hajam, kb fele annyit szedtem ki a kádszűrőből. Egy hónap után azt vettem észre, hogy már nem rohanom le a hűtőt, amikor munkából hazaérek. Ebédelni is később megyek, kevésbé vagyok éhes. Zuhanyozás utáni bőrviszketésem is elmúlt, már alig-alig használok testápoló krémet, mert már nem igényli a bőröm.

Kineto és Genio termékeket is fogyasztjuk.

Fiaim megtáltosodtak! Kisebbik fiam, aki nem igazán szeretett a tankönyvek előtt ülni, fogyasztásunk 2-3. hete óta tanul, sőt nyáron tanfolyamot is végzett, sőt óriási vastag könyveket vett a kezébe, három ilyent elolvasott nyáron, számítógépezés helyett(!!), és a születésnapjára is könyvet kért, szintén vaskost! Már a kötelező olvasmányba is belenézett előre, hogy majd milyen lesz.

Rám is rámjött az olvashatnék, ugyanis munkába járás közben a buszon nem alszom be végre a könyvek felett.

Nagyobbik fiam diákmunkát végez, általában éjszaka tud vállalni feladatokat. Kinetoval és Genioval nagyszerűen bírja, társa pedig, aki szokásos energiaitalokkal próbálta magát ébren tartani, és most vérnyomás-gondokkal küszködik. 19-20 évesek..

Párom idén még nem volt allergiás. Solar  és Lunar párost kezdte fogyasztani 2009. márciusban. Augusztusban a parlagfűre tüsszögések előjöttek, ekkor a naturalgaként vagy brutálalgaként becézett Green Gold Forever Young Pur nevű terméket vetette be, sikerrel!

Párom édesanyja Solar+Lunar+Viewty Caps termékek lassú fogyasztásával elérte, hogy beállt a vérnyomása, és valamelyest fogyott is."

Hajba Szilvia

 

 

„Pozitív tapasztalataim a WellStar termékeivel kapcsolatban"

"2007. december végétől fogyasztom a két energiaitalt,és a Solar, Lunar mikroalgaport. Néhány nap után a bőröm látványosan simábbá, fiatalosabbá vált. Két héten belül eltűntek kezemről a májfoltok, rövid idő múlva a vérnyomásom rendeződött, a vércukrom helyreállt, gyakori vesebántalmaim megszűntek. 3 hónap után megállt az előtte erős hajhullásom, azóta látványosan sűrűsödött és gyorsan nő, nem töredezik."

 

 

"Fogytam, ízületi fájdalmaim megszűntek a Wellstar Green Gold Mint (mentás algapor) terméktől és a Viewty kapszulától"

2009. március elejétől fogyasztom a Mint port, a hónap közepétől pedig a Viewty kapszulát is. Egy héten belül megszűntek a sokéves ízületi fájdalmaim, és már kilogrammban és centiméterben is mérhetően fogytam egy keveset. Mindenkinek szívből ajánlom, aki fájdalom nélkül, vidáman, egészségesen szeretne élni.”

Kiszelné Baranyi Ilona

Juci néni 94 évesen is Green Gold-ot fogyaszt

"94 évesen is egészségre törekszik! Juci néni Green Gold terméket fogyaszt!

Fantasztikus!"

(Mundrusz Tamás - Juci néni tanácsadója)


 

Megrendelés

 

 

 

Hasznosnak találod? Kérlek, kattints a Like ("tetszik") gombra! A Send gombra kattintva pedig elküldheted egy barátodnak is:

Kérlek, segíts másoknak is megtalálni a Google-ban a G+ gombra kattintással! Köszönöm!

Csodaalga baba Spirulina Chlorella italSzólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Csodaalga [ 2014-07-07 20:55 ]

Kedves Eszter!

A tünetei akár a méregtelenítésnek, akár a terhességnek is köszönhető. Szedje nyugodtan az algát, mert nagyon fontos, csak lassan fokozatosan és sok folyadékkal, hadd tudjon a szervezet tisztulni végre.

P.Eszter [ 2014-06-29 22:03 ]

Kedves Válaszoló!
Én 2 hónapja kezdtem el szedni az imune alga kapszulát,az elején semmit nem éreztem aztán 2 hete nagyon görcsöl egésznap a gyomrom a beleim,gondolom tisztít,de az a gondom hogy terhes vagyok és az állandó rosszullét gyengeség szédülés mellett nehezen viselem még az egész napos bél gyomor fájást.Béltisztítása kezdtem el. Mit gondol meddig tartana ez a fájdalom ,most csökkentettem napi 6-ról 1 re de így is fáj..meddig kéne elviselnem?vagy tartsak ki és szedjem tovább? szorongós is vagyok és emiatt is elkezdtem szedni csak nagyon hamar teherbe estem és most nagyon rosszil érzem magam minden téren.Esetleg szüneteltessek és majd ha 3 hónapos leszek akkor kezdjem elölről?A nőgyógyászok nem ismerik sajnos ezért nem tudnak tanácsot adni.
Előre is köszönöm válaszát!Csodaalga [ 2013-11-11 15:37 ]

Kedves Judit!

Az Ön problémájára az Imune Mikroalga Kapszulát javasoljuk, mert ez egy komplex termék, amely teljes körűen méregtelenít, lúgosít és több, mint 4000 természetes vitaminnal, vitális anyaggal feltölti a szervezetét.

A Wellstar mikroalga termékeinél hatékonyabb, egészségesebb és olcsóbb
terméket én nem ismerek!

Az első lépés szervezetünk egyensúlyának visszaállításában a
MÉREGTELENÍTÉS, mert a legtöbb betegség oka a sok méreganyag a
szervezetben, ami az ételekből, vízből, levegőből kerül a sejtjeinkbe
szinte észrevétlen módon.

A mikroalgák a természet csodái, de lassan, szervezetbarát módon
dolgoznak, szépen tisztítanak, méregtelenítenek, feltöltenek, mindig
ott, ahol a szervezetben a leginkább szükség van rájuk. Ez a folyamat
akár több hónapot is igénybe vehet, noha már az első perctől kezdve
elkezdenek dolgozni az emberi szervezetben a mikroalgák, de mint ahogy
a betegségek kialakulásához is idő kellett, úgy a szervezetünk
öngyógyuláshoz is idő kell.

Érdemes a termékeket minimum fél-1 évig fogyasztani, illetve a
szakorvosaink javaslata alapján lehetőleg életünk végéig - hiszen a
mérgeződés és a ránk ható stressz sem múlik el, míg élünk...

Legyen türelemmel a fogyasztás során és fogyasszon sok-sok folyadékot,
hadd tudjon a szervezete tisztulni végre!


Várjuk Megrendelését és Jó Egészséget Kívánunk!

Terjéki Nóra és Paár Ottilia
Mobil: +36 70 453 5199
Honlap: www.csodaalga.hu
Kiss Judit [ 2013-11-09 10:55 ]

Refluxra szeretnék segítséget kérni. Milyen terméket vegyek és hogyan fogyasszam.

Üdv.Paár Ottilia [ 2013-06-12 16:18 ]

Kedves Anita!

Az Imune Mikroalga Kapszulát javasoljuk, mert a 4 féle alga Spirulina, Chlorella, Lithotamnium, Axtaxantin, több, mint 4000 féle! természetes vitális anyagot, vitamint tartalmaz, ez a legkomplexebb egy teljesen tiszta, növényi alapanyagú ( alga)immunrendszer erősítő, méregtelenítő és lúgosító készítmény egyben.

OttiliaAnita1973 [ 2013-06-12 15:56 ]

Kedves Ottília és Nóra!
Pár hónapja már rendeletem Önöktől alga készítményt. Most hamarosan elfogy, ezért szeretném kérdezni Önöktől, hogy melyik terméket javasolják. Pajzsmirigy göböt állapítottak meg, nagy valószínűséggel autoimmun pajzsmirigy betegség, de vérvételi eredmény még nincs.
Tisztelettel:AnitaPaár Ottilia [ 2013-03-18 10:24 ]

Kedves Éva!

Igen lehet vele szedni, az algák gyógynövények bármilyen gyógyszerrel, egyéb más táplálékkiegészítővel, gyógynövény kivonattal lehet együtt szedni őket. Az algáknak semmilyen mellékhatásuk nincsen! Várjuk megrendelését a 0670 453 51 99 es telefonszámot!

Szép napot és Gyógyulást kívánunk az érintettnek!

Üdvözlettel: Paár OttiliaHalasz Eva [ 2013-03-16 08:30 ]

Kedves welstar,megszeretnem meg kerdezni,hogy a Immune kapszulakat lehet e szedni Avemar etkiegeszitovel?KoszonomPaár Ottilia [ 2013-03-13 13:24 ]

Kedves Éva!

Igen, nyugodtan egye, fokozatosan emelje fel az alga adagot min. 12-14 kapszulára (de tényleg fokozatosan, kb. 3 naponta 2 kapszulával).
A tapasztalat az, hogy jelentősen csökkennek a kemoterápia mellékhatásai, és sokkal jobban érzik magukat az emberek.
Természetesen az orvosa véleményét kérje ki.
A rendeléshez hívjon minket telefonon 0670 453 5199 vagy ezen az oldalon a Megrendelés -re kattintva tudja megrendelni a termékeket.

Üdvözlettel: Paár OttiliaHalasz Eva [ 2013-03-12 18:48 ]

kedves Welstar.Szeretnem megtudni,hogy az Algat lehet e szedni kemoterapias kezeles mellet.Vegbel daganatos betegrol van szo,aki 1hete szedi,es jovo hettol kemoterapias kezelest kezdi meg.Paciens 40eves,es a fiamrol van szo,szeretnem megtudni,hogy segithetek?KoszonomHalasz Eva [ 2013-03-12 18:47 ]

kedves Welstar.Szeretnem megtudni,hogy az Algat lehet e szedni kemoterapias kezeles mellet.Vegbel daganatos betegrol van szo,aki 1hete szedi,es jovo hettol kemoterapias kezelest kezdi meg.Paciens 40eves,es a fiarol van szo,szeretnem megtudni,hogy segithetek?KoszonomTerjéki Nóra [ 2013-01-30 03:07 ]

Kedves Eszter!

Köszönjük a kérdését!
A pajzsmirigy-túlműködés egy érdekes eset. Dr. Kerekes László főorvos javaslata az, hogy el lehet kezdeni az algát fokozatosan fogyasztani, de mindenképpen a kezelőorvosával konzultálva, gyakori felülvizsgálatokkal. A főorvos úr felhívja a figyelmet arra, hogy a pajzsmirigy túlműködés esetén a legnagyobb kockázatot az általánosan elterjedt, rendszertelen, ill. túl ritka orvosi felülvizsgálat jelenti.
A mikroalga - mivel a szervezetet a saját optimális működésének irányába segíti -, vélhetőleg hosszútávon az Ön esetében is kedvező hatású lesz. De az orvosi konzultáció mindenképpen fontos. Emellett fontos feltárni a tünet életmódbeli, illetve lelki hátterét is a teljes gyógyulás érdekében.

Üdvözlettel:

Terjéki NóraEszter [ 2013-01-29 19:40 ]

Tisztelt Wellstar!
Szeretném megtudni, hogy a szapora pulzusszámot, ami valószínű pajzsmirigytúlműködésből adódik, rendbe teszi e az imune? Szabad szedni pajzsmirigy tulműködésre? Köszönöm! EszterPaár Ottilia [ 2013-01-27 15:08 ]

Kedves Mária!

A pikkelysömörrel kapcsolatban is nagyon jók a tapasztalatok. El kell kezdeni az algát fokozatosan szedni.
Akár a Green Gold Pur, akár az Imune kapszula nagyon jó.
Emellett javasoljuk az érintett bőrfelületeket rendszeresen, vízzel, olivaolajjal, vagy krémbe kevert algaporral,( vagy kinyitott kapszulás porral) bekenni.
Az alga ereje, a sok folyadék, a méregtelenítés nagyon jó eredményt szoktak hozni.
Ami szintén fontos a fürdőszobából kidobni az összes kőolaj származékot, egyéb kemikáliákat tartalmazó, krémet, szappant, mosószert stb, a visszaszennyeződés elkerülése miatt. A natúr háztartási termékek ma már könnyen és megfizethető áron elérhetőek.

Üdvözlettel: Ottilia
Lenkovits Mária [ 2013-01-25 12:56 ]

Üdvözlöm Önöket!

Termékükkel most ismerkedem,sok cikket elolvasok.Nagyon pozitiv a visszajelzés a termékekről. Ezért bátorkodom feltenni a kérdésem. Felnőtt gyermekem pikkelysömörös.Sajnos eddig nem találta meg a gyógyirt a betegségére. Szeretném a tanácsukat kérni, hogy milyen uton induljon el az alga termék fogyasztásával,mert olvastam ,hogy segit a gyógyulásban.
Válaszukat előre is köszönömTerjéki Nóra [ 2012-10-21 14:24 ]

Kedves Séllei Attiláné!
Megkapta a válaszunkat emailben?
Szép napot kívánunk!
Terjéki Nóra [ 2012-10-21 14:23 ]

Kedves Ágnes!
Válasz emailben ment. :)
Szép napot kívánunk!Séllei Attiláné [ 2012-08-18 13:51 ]

Tisztelt WellSTAR !
Mit kell tennem ahhoz, hogy nagykereskedelmi áron tudjam megvásárolni GREEN GOLD Forever Young Pulver 100% PUR mikroalga tartalmú étrendkiegészítő port?
Értékes válaszukat előre is köszönöm !
Köszönettel: Séllei Attiláné
SzegedÁgi [ 2012-08-03 14:36 ]

Üdvözlöm Önöket!

Azt szeretném kérdezni,hogy eltűnnének e a cisztáim e kapszula szedésével? Válaszukat előre is köszönöm!

Ágieszti [ 2012-02-11 19:52 ]

12 éves voltam mikor előjött a pikkelysömöröm + még 6 éve szenvedek candidától is ami székrekedéssel párosult,kérlek titeket segítsetek ha tudtok köszönöm.eszti [ 2012-02-11 19:43 ]

candida éseszti [ 2012-02-11 19:41 ]

pikkelysömörtől candidagombától szenvedkTerjéki Nóra [ 2012-02-07 13:28 ]

Kedves Karesz!

Nagyon bízom benne, hogy nálad is pozitív eredmények lesznek, mint a legtöbbünknél! :)

Nagyon kevés, akinél nincs pozitív hatás, náluk is többnyire két ok miatt:
1.) Nem fogyaszt megfelelő mennyiséget belőle, mert "spórol" vele, vagy elfelejti (ez néha velem is előfordul...:)
2.) Még fel sem bontotta a megrendelt terméket... :)

Ettől eltérő esetben még nem tapasztaltam, hogy ne lett volna pozitív eredménye a fogyasztásnak.

Legyen szép napod! :)

Terjéki NóraKaresz [ 2011-12-04 10:14 ]

Megrendeltem 2 havi alga kapszulát.
Nagyon kíváncsian várom, hogy nálam milyen javulást fog eredményezni.


Kérdésed van? Rendelni szeretnél? - Hívj a 06 20 506 5956 számon! - Minden jog fenntartva! 2007-2016